joi, 10 aprilie 2008

yoUTOPIA Ligilor

Dupa indelung hulitul si contestatul parteneriat cu No Name-ul, se pare ca Ligile Studenţeşti au pus mână de la mână si idee de la idee rezultand combinaţia cu un alt club timişorean.

***Ca si in cazul no name, revine intrebarea: Care-i şpilul? Cine si ce caştiga din toata afacerea asta? Sa speram ca nu se vine din nou cu textul prafuit ca avem berea mai ieftina.
Pentru ca atunci ar trebui sa ii rugam de cei din Ligi sa faca o combinaţie si cu magazinul AKOMA din Complex, sa avem si aici preturi "studentesti".
Sau poate ca pe noi ar trebui sa ne intereseze mai mult ca bem de (cel mult) 2 ori pe saptamana o bere mai ieftina la un club decat faptul ca trebuie sa cumparam zilnic produse din Complex la preturi cam măricele.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Serios oameni buni! Nu mai postati fara nici cea mai mica informatie!

Da, urmeaza un contract cu youtopia, dar nimeni nu a facut nimic. Reprezentantul youtopia a mers la ei sa le faca oferta! In plus nu toate ligile au fost de acord cu acest viitor contract s din cate am inteles se baga doar cateva!

De castigat nu se castiga mare lucru: youtopia castiga clienti, si in schimb da astora de la ligi o masa sau ceva de genu! Deci castigul nu cred ca e prea mare pt ligi!

However astea sunt informatii putin mai sigure decat cele postate la mesajul asta!

Anonim spunea...

Nu prostim pe nimeni. Sursa este un mail intern trimis pe grupurile Ligilor cu promovarea Clubului Youtopia. Daca e sau nu contract inca nu se stie, cert e ca promovarea a inceput.
Mesaj pentru cei din ligi: incetati sa mai dezinformati si sa mintiti si in ceasul al doisprezecelea!

Anonim spunea...

youtopia castiga clienti, ligile o masa gratis... studentii ce castiga, maa?? d'aia sunt aia din ligi pusi sa ne reprezinte ca sa castige mese gratis pe spatele nostru??

Anonim spunea...

ce draq e UTOPIA asta ??? unde este ? nu conteaza ca nu stiu ... conteaza ca ligile si alte organizatii fac reclama MOCA la firme private cu pretextu ca "DA MAI IEFTIN BEREA " ... super ... cand o sa imi fac firma stiu la cine sa apelez sa imi faca reclama moca in randul studentilor ...