marți, 15 aprilie 2008

Se Redeschide "Cantina"

Miercuri, 16 aprilie 2008, se va redeschide Restaurantul Universitar Politehnica. Coincidenta face ca in aceeasi zi sa aiba loc o intalnire intre domnul Rector Nicolae Robu si studenti. Nu va fi nici o surpriza pentru nimeni ca unul din subiecte la capitolul "realizari" sa fie si aceasta redeschidere.
***Dupa ce luni de zile a stat închis pentru "renovari", Fast-Foodul Politehnicii se va redeschide în cele din urma. Sa aiba parte de banii primiti cei care au facut lucrarile si afacerea Universitatii Politehnice din Timisoara sa înfloreasca.

Pentru CANTINA (fara ghilimele) se pare ca va mai trebui sa asteptam mult si bine.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Ar trebui sa mai deschida ochii cei din Poli, sa vada ca peste tot in Europa o masa la o cantina studenteasca e max 2E...in conditiile in care ei veniturile incomparabil mai mari decat noi.

Si atunci tot ei se oftica daca le zici RUSINEEEE HOTILOR!!!

Anonim spunea...

Oameni buni, nu va puteti astepta la lucruri bune cat timp Universitatea e condusa de oameni putin competenti, sau cu o competenta de carton, asa cum sunt domnul rector actual, ori ceilalti din gasca dansului. Respectivii sunt doar oameni competenti in domeniul lor, insa au o competenta limitata in ceea ce inseamna managementul unei institutii, sau chiar pur si simplu managementul in sine al unei afaceri, iar interesul lor este doar sa-si mentina scaunul cat este nevoie, nimic mai mult.

Stati linistiti, ca nimic bun nu e in zare, iar ziua de maine o va intrece pe cea de azi...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Chiar asa, unde-i GISCU?!
ca mi s-a parut un lucru bun! :))

Anonim spunea...

Exista contracte cu Univ. din Petrosani si Univ. din Cluj...pentru GISC...intrebarea e...sutele de mii, sau chiar milioanele de Euro obtinute in mod ... ff posibil necurat...pe un soft mizerabil fara valoare (GISC) care nici nu a fost folosit de catre cei ce l-au cumparat... au intrat in visteria Universitatii Politehnica, sau in buzunarul unora?!

Si asa unii isi mai construiesc o vila, isi mai cumpara un Jeep...

http://www.ac.upt.ro/raportari_cercetare.html

Anonim spunea...

Si Universitatea din Targu-Jiu a achizitionat GISC-ul :-). E pe bune ca nici macar una dintre Universitatile ce au cumparat software-ul nu l-au folosit vreodata...

Chiar asa vor stimabilii, restul rectorilor din RO sa dea de buna voie si nesiliti de nimeni bani UPT-ului, pe nimic?! Oare banii respectivi chiar vin universitatii ?! :-)

http://www.utgjiu.ro/docs/hot/hbs003-20.01.2006.pdf

Poate un pic de transparenta din partea UPT ar spulbera suspiciunile din jurul GISC-ului. :-).

Anonim spunea...

probabil ca o sa aiba un design nou si preturi pe masura....pentru o mancare rece; proasta; putina si scumpa

O gramada de firme au contracte cu firme ce catering si angajatii platesc 8-9 lei pentru un meniu complet(si mancare nu laturi)

Noi studentii nu putem sa avem o cantina klumea unde sa mancam bine la preturi ca ni le permitem toti....trebuie sa mancam la fast-foodurile cu probleme din complex sau sa caram mancare cu plasa de acasa

Cum au mai spus si altii daca ar fii cum e normal sa fie de unde ar mai face unii bani de vile; masini si sejururi in statiuni de lux