miercuri, 2 aprilie 2008

ATENTIE CONTROALE !

Mihai Catana seful caminului 20 le-a pregatit studentilor de pe un palier al caminului sau o vizita cu politia. Nu a fost o gluma, din pacate. Initiatorul actiunii a fost chiar Catana, care se pare ca isi da in petec cu fiecare ocazie pe care o are, iar daca nu o are si-o creaza singur.

Cat sa fi de disperat de a iesi in evidenta incat sa chemi politia si sa faci controale? Dupa ce ca este sef de camin DOAR ca urmare a unor imprejurari (nefericite), pus in aceasta pozitie tocmai de "COSPOL" sub indrumarea Mentorului BODIN, Mihai Catana simte nevoia de a-si exercita atributiunile cu un astfel de exces de zel.

In curand vor urma controale si la alte camine, initiate si facute de aceasta data de catre COSPOL. Asta inteleg ei sa faca pentru studenti, sa se umfle in pene ca niste sefi pe niste plantatii de bumbac, sa ne arate ei ca POT sa ne intre in camere si sa faca ce vor. E incredibil cum se poate ajunge la asta: o mână de studenti parveniti sa ajunga sa creada ca ei pot sa "taie si sa spanzure" in acest Complex Studentesc.

***Toate informaţiile din acest articol sunt 100% reale, chiar dacă multora nu le vine să creadă. Cu totii ne-am săturat să auzit de Mecanica, Catana, Bodin, COSPOL, dar daca aceştia sunt motoarele tuturor nesimţirilor incredibile ce se intampla cu noi, e imposibil sa nu ii amintim. E de neinchipuit ca am ajuns la momentul in care studenţii nu mai sunt egali, am ajuns la momentul la care o gaşcă de indivizi se cred "suprastudenti" si cred că li se poate permite orice.
Trebuie sa facem ceva, trebuie sa facem ceva sa oprim aceasta BOALA numită LIGI sa se mai extinda, sa isi mai extinda influenta. Daca au ajuns sa creada ca ei, niste studenti ca oricare altii (in mod normal) au dreptul sa ne intre noua (studenti ca si ei) in camere, lucrurile incep sa scape de sub control.

16 comentarii:

Anonim spunea...

sunt din 20 si am simtit pe propria piele vizita lu catana cu politia. cand am auzit ca el i-a chemat imi venea sa ii rup picioarele. o sa ne adunam mai multi si o sa avem o discutie cu el ca asa nu se mai poate.

Anonim spunea...

ce anume urmaresc controalele? ...dupa ce cauta astia? ..alcool, tigari, softuri piratate, scuze dar blogul e degeaba daca nu spuneti si ce au cautat militienii in camere

Anonim spunea...

pe noi ne-a intrebat de flotant politistul. catana se uita prin camera de parca ascundeam vreun criminal in serie sub pat.
din cate am inteles vor sa se uite si prin registrele de la administratie sa vada cum se sta in camere.

Anonim spunea...

Cine este Catana asta? Niste poze nu puteti posta cu el?

Anonim spunea...

poza cu CATANA:

http://tinyurl.com/23w6vl

Anonim spunea...

Da totusi fara mandat de perchezitie are politia dreptul sa intre in camera?

Anonim spunea...

http://www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=105180098
Poze cu Catana

Anonim spunea...

sunt sef de palier intr-un camin din complex. sunt impotriva controalelor organizate de catre comitete. acest lucru mi se pare revoltator. catana m-a dezamagit

Anonim spunea...

Se intreba cineva mai sus, la un alt comentariu daca Politiei ii trebuie mandat pentru a intra in camerele de camine, dupa bunul lor plac...

Suntem studenti, oare stim ce drepturi avem ?! Va spun eu, nu avem nici un drept. Oarecum suntem vazuti ca si turma, iar ciobanul e considerat mai marele mentor (ironie) cu 2 ani de extensie si mai mare doctorand (din interese, ca sa primeasca cazare in unul din apartamentele Politehnicii) (nefericitul Bodin)

Pe de alta parte suntem in Romania si apropo, Politia din complex nu vine daca se stie ca e rost de scandal si daca situatia poate deveni periculoasa. De exemplu, daca se stie ca e o bataie si sunt implicati ceva bodyguarzi interlopi de la ceva local din complex, nu-si vor face aparitia nicicum, sau pur si simplu vor sta si vor manca impasivi pufuleti pana bestiile isi fac treaba. (caz real)

Asa ca fratilor, studentii sunt considerati slabi de aia si-a facut politia aparitia. Daca s-ar strange vreo 20-30 de studenti furiosi, crede-ti ca ar indrazni politzaii sa intre in camin?! Neaaa...iar daca vreo alti 3-4 studenti mai furiosi vor avea o discutie "mai serioasa" si "mai fizica" cu Catana si nevertebratul Bodin, lucrurile se pot schimba in bine. (garantat) Publicati si voi unde stau astia, in camine, prin ce camere, sa stie lumea!

Anonim spunea...

Aici puteti vedea pe BODIN si CATANA la inceputul filmului
http://www.youtube.com/watch?v=rt77o_B5R3w

Anonim spunea...

bun, stim cum arata astia doi cu motz(bodin si catana). am inteles ca bodin sta in g23 si catana in c20...i ca camere? stie careva? Stau singuri?

Anonim spunea...

catana e seful caminului 20 . camera nu cred ca e un secret. la bodin nu stiu

Anonim spunea...

bai fratilor, in ce camera sta catana, dar bodin ?

Anonim spunea...

incredibil ce face catana ... sa fie sef de camin si sa isi dea in gat la politie proprii colegi... chiar in 20 sunt numai ciumpalaci .... nu luati si voi initiativa ? voi aveti dreptu sa il datzi jos din functie ... puteti sa depuneti la administratie o sesizare cu mai multe semnaturi si dupaia sa vedetzi ce se poate face ... nu mai statzi fratilor actionati ... sau va este frica de catana ?

Anonim spunea...

aveti dreptul sa refuzati un control din partea COSPOL astia din cospol nu sunt altceva decat studenti. daca le deschideti cumva usa nu aveti decat sa-i trimiteti politicos acolo de unde au venit. pa

Anonim spunea...

controale ale politiei in camine se fac de cand e complexul...sau sunteti studenti de ieri? cea mai comoda scuza pe care o pot invoca este verificarea vizelor de flotant (ceia ce este perfect legal).
Acum ce cauta Catana cu politistii prin camere nu am de unde sa stiu si nici nu stiu cum sa judec.

Cat despre itreaga propaganda anti ligi si anti anumite persoane... sincer mi se pare lame.

Foarte bine, sa zicem ca nu sunt in stare sa reprezinte studentii, nu isi urmaresc decat propriile interese, nu fac decat rau. Deacord. Dar voi ce faceti bine? Voi ce faceti pentru binele studentilor in afara de trancaneala inutila, injurii si instigare la violenta?

PS: la intrebarea asta chiar astept raspuns.