miercuri, 2 aprilie 2008

Zilele Tehnice Studentesti

ZTS sau Zilele Tehnice Studentesti® ("R"-ul ăsta apare obsesiv ca la un produs comercial, parca ar fi o mica afacere). Un fel de "perlă a coroanei" pentru Liga de la Mecanica, o actiune care implică mai multe aspecte "din punct de vedere cultural, sportiv şi stiintific". Frumoasă activitate de organizat si foarte ofertantă din punctul de vedere al imaginii.

Oare sunt chiar asa de inspirati domnii de la liga mecanica, incat sa conceapa o astfel de actiune? NU!
Priviti ce se poate citi intr-un "Raport asupra activitatii desfasurate in Universitatea din Timisoara pe perioada mandatului 2000-2004":

<< Pe plan profesional pot fi amintite urmatoarele actiuni:
• organizarea anuala a Sesiunii de Comunicari Stiintifice “Zilele TehniceStudentesti” (L.S.F.E.T., L.S.C.T., L.S.F.M.); >>

Iata cum arata rubrica "Organizatori" la Editia ZTS 2008:


Asadar, in 2004 Zilele Tehnice Studentesti era o actiune organizata de 3 Ligi Studentesti (Liga Mecanica fiind a 3-a pe lista) iar la 4 editii distanta, in 2008, la rubrica "Organizatori" troneaza EXCLUSIV Liga de la Mecanica. Ce minune s-a intamplat oare in aceasta perioada, incat cei din urma sa nu fie doar cei dintai ci chiar SINGURII?

*** Netrebniciile Ligii de la Mecanica parca nu se mai termina. De ce doar ei? Pentru ca doar ei au fost in stare sa faca astfel de fapte, incredibile la prima vedere.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"Raport asupra activitatii desfasurate in Universitatea din Timisoara pe perioada mandatului 2000-2004"

Sa-i anunte cineva pe desteptii de la mecanica, cum ei inca nu si-au dat seama, ca ei sunt la Universitatea "Politehnica" Timisoara, NU "Universitatea Timisoara" :))

Sa inteleg ca Bodin nici dupa 2 ani de extensie, deci 7 ani de facultate, si inca dupa vreo 5-6 de doctorat..in viitor...(cand probabil se va lasa balta, ca si asa nu-i da nimeni titlul de doctor) NU stie ca "Universitatea din Timisoara" e "UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMISOARA" Muahahaahahha

Si mesaj pentru stapanii lui de la Rectorat:

Stimabililor, Bodin asta va arunca Universitatea in derizoriu, in ridicol si va sta doctorand si angajat la UPT cat timp ii mai tot aprobati aiurea cazarea in unul dintre apartamentele Universitatii! Pe stimabilul nu-l intereseaza drepturile studentilor si nici studentii, deci nu prea are ce cauta pe acolo, nici prin Ligi, nici prin Rectorat, ca si legatura cu studentii.

NU VA SIMTITI CU NIMIC?! Sunt atatia doctoranzi cu potential si de perspectiva, care nu primesc cazare in nici un camin G (G vine de la garsoniere), si cu dificultate cateodata si in camin de tip C de doua peroane.(C vine de la Comun). S-AR FOARTE PUTEA SA PLATITI PENTRU ABUZURILE MORALE CE SUNT SEMNALATE AICI...

Sa va dea Dumnezeu sanatate, si voua si copiilor vostri!

Anonim spunea...

sa facem o lista cu copiii rectorului si prorectorilor, sa le gasim adresele de domiciliu si sa vedem pe unde sunt pe la Univeritati...poate atunci se vor simti putin...hai sa vedem...