miercuri, 9 aprilie 2008

Din Acuzat...Acuzator

" Mare lucru nu iti trebuie...putina inteligenta (foarte putina), o oarecare influenta si un dar desavarsit al vorbei goale si uite asa poti sa scoti basma curata si ultimul ticalos.
Pe atuurile acestea s-au bazat si tovarasii de la Liga Mecanica, in incercarea lor de a muta atentia din curtea lor spre curtea altora. Cu totii am citit ceea ce s-a scris pe acest Blog, majoritatea am ramas si cu gura cascata in urma celor citite. Dar ce sa faci cand problemele te inconjoara si explicatiile faptelor tale sunt tot mai putine sau tind sa nu se mai gaseasca? Evident incerci sa arunci pisica in ograda vecinului.
Se pare ca asta au facut conducatorii ligii de la Mecanica atunci cand au ramas fara explicatii la nesimtirile antistudentesti facute...au dat-o pe altii. Si asa s-a ajuns ca intre ligi sa se inceapa banuielile reciproce...ca ala scrie, ba celalalt....ca unu e vorbit de rau si celalalt nu. Rezultatul a fost unul simplu: nimeni nu a mai fost interesat de ce anume se spune pe "Blog" ci toata lumea a inceput sa fuga dupa "Autor". Cine a castigat? Parerea mea e ca Mecanica...Voi ce parere aveti?
Am luat la rand articolele de pe blog si in mod bizar nu am vazut acuze decat la adresa Mecanicii (este si unul din argumentele multora cum ca blogul nu e impartial)...Atunci de ce se simt vizate in mod aiurea celelalte ligi? Oameni buni, Cei din liga AC, EE, Chimie, ETC...voi nu vedeti ca nimeni nu are treaba cu voi? Tineti voi cu tot dinadinsul sa va bagati in cocina impreuna cu cei de la Mecanica? De ce va faceti voi singuri probleme? Sau chiar asa de mare influenta are Mecanica asupra voastra incat va suceste mintile si va face sa vedeti ceea ce nu este? Nimeni nu e perfect si e clar ca sunt probleme peste tot, dar in cazul Mecanicii deja problemele sau incompatibilitatile sunt strigatoare la cer...si probabil acesta e motivul pentru care exista acuzatii la adresa lor.
Parerea mea ca student simplu ce sunt e ca ar trebui sa va ridicati deasupra fumului de scena injectat de catre Mecanica si sa vedeti lucrurile asa cum sunt ele de fapt. Sa va treziti la realitate cu totii, sa lasati teama si complexele si sa puneti la zid pe cei care trebuie pusi la zid...nu sa cautati vinovati inchipuiti.
Si a'propos de celebrul mail trimis la rectorat cu numele presedintelui ligii AC, trebuie sa ai o minima judecata limpede sa observi cine a avut de castigat si cine a avut de pierdut de pe urma lui. Nu cred ca a citit nimeni pe acest blog vreun cuvant despre liga AC...atunci de unde pana unde sa fie bagat in toata piesa asta presedintele acestei ligi? Sau poate ca au avut unii interesul sa bage si liga AC in rahat pentru a o atrage de partea lor. Cred ca e clar ca nu putea oricine sa scrie un articol aici, deci nu putea fi injurata liga AC, de exemplu...dar un mail fantoma putea fi trimis de oricine...inclusiv de niste nesimtiti care au in cap numai jocuri murdare si manevre [vezi conducerea Ligii Mecanica]."
***Punct de vedere primit la adresa hai.lamunte@yahoo.com. Cu privire la mailul invocat, ne dezicem total de astfel de actiuni si consideram astfel de fapte ca fiind condamnabile. Daca vom vrea sa luam legatura cu cineva, singurul mod va fi adresa e-mail amintita mai sus si in nici un caz nu vom actiona in numele altcuiva.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Trebuie vazut daca Bodin isi mai face aparitia la Cospol, sau pe la Liga murdara...

Cum se vor descurca oare slugile de la celelalte ligi fara prezenta infectului mentor la Cospol?
O alta intrebare interesanta e...ce va face Bodin cu statutul lui de vicepresedinte ANOSR...care e incompatibila cu statutul de angajat la Universitatii Politehnica...

Intrebare catre subiect:
Domne' Florin...la ce renunti ? Vei renunta la job-ul de la Poli, sau la statutul de membru ANOSR?! Un sfat prietenesc ar fi sa-ti cauti binisor un job ff bine platit in mediul privat..ceea ce e realizabil si sa renunti la ambele cel mai repede posibil :-)

Anonim spunea...

Bodin nu va renunta la nici care ... am auzit intaplator ca omul acesta se hraneste cu pupaturi in c.. . Daca el nu va mai fi pupat in c.. se va ofili si va muri . Ma gandesc ca nu vrea sa moara deci nu va pleca nici din cospol nici din poli , ci din contra va continua jocul murdar ca intr-un final sa nu moara. Sunt curios la anu cand pleaca catana si craciun (ambi anu 5) , daca domnu Bodin se ofileste sau infloreste...

Anonim spunea...

si natural ar trebui sa te intrebi daca cand (exprimare voita) pleaca Bodin de la rectorat, robu se ofileste, sau infloreste? :))

Anonim spunea...

Ceva mai ridicol ca acest blog nu cred ca poate exista. Sa vorbesti de inflorirea sau ofilirea lui Robu in functie de Bodin ... trebuie sa fii tare tampit (apropo: tu chiar esti la Poli?)