marți, 8 aprilie 2008

Premiu de consolare

Daca nu a fost sa fie premiul cel mare (Mana Printesei uboR)…flacaul nostru nidoB a primit drept consolare un loc la Curtea Imparatului uboR, intr-un oarecare organ de conducere. Chiar daca nu e cine stie ce, se vede treaba ca locul castigat de catre pretentendul nidoB la Curte ii confera acestuia o oarecare influenta si ii permite sa se bage in randuielile Curtenilor. Pentru ca atmosfera medievala are loc, totusi, in anul 2008…exista si o asa-numita organizatie LOPSoC cu menirea de a reprezenta pe locuitorii Cetatii (un fel de sindicat), din mijlocul careia provenea si nidoB.
Flacau ambitios dar fara prea multe resurse, acestuia ii era greu sa lase deoparte trecutul si implicarea sa in LOPSoC, de aceea a inceput a urzi planuri peste planuri. In mod normal, odata ce a trecut la un rang superior, nodiB al nostru nu mai avea ce cauta in ciorba Curtenilor de rand, insa Imparatul uboR trebuia sa aiba cate un ochi peste tot. Si uite asa, flacaul nodiB s-a lipit scai de LOPSoC si cu nici un chip nu a mai vrut sa se lase dat la o parte. Lumea a inceput sa vorbeasca, nodiB in sus nodiB in jos, dar pe semne ca obrazul gros te face sa fi indiferent la orice semnale.

Incet incet si LOPSoC au inceput sa simta ca e bine sa fi prieten cu Imparatul, e bine sa te intelegi cu “Cei Mari”…de aceea au dat naibii reprezentarea Curtenilor si au dat-o pe partea cealalta, s-au transformat in reprezentanti ai Imparatiei. Si uite asa au format o echipa minunata Imparatul uboR, flacaul ajuns mare nidoB si cei ce au fost odata reprezentantii intereselor oamenilor de rand ai cetatii-LOPSoC.

Pana si uboR Imparatul a inteles ca ceea ce se intampla e deplasat, ca nidoB trebuie sa isi vada de treaba lui si nu de treaba altora iar LOPSoC e cazul sa reprezinte pe cine trebuie in mod normal sa reprezinte.Dar totusi nu a uitat intelegerea initiala: “nodiB ramas fara printesa uboR…capata loc de cinste la Curte” si parca nu ar fi vrut nici sa scape din mana LOPSoC-ul. Oare care o fi solutia ca nidoB sa plece de pe capul Curtenilor si din treburile LOPSoC…iar LOPSoC sa redevina ceea ce a fost odinioara? In nadejdea Imparatului uboR e clar ca nu e cazul sa se stea…e om de cuvant si nu o sa ia flacaului nidoB premiul de consolare oferit…iar LOPSoC s-a virusat prea mult de aerul aparte al inaltimilor, au inceput sa vada ca e bine la masa cu Imparatul sa puna Cetatea la cale.

***Se pare ca doar curtenii mai pot face ceva sa scape de negura ce ii apasa.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cum ?!?! Andreea, fiica domnului rector a fost combinata cu nevertebratul Bodin?!?

Penibil domne' Nicolae!
Acuma intelegem relatia dvoastra cu Florin...

Anonim spunea...

La noul bazin au toti studentii acces, sau doar cei de la Poli?... Mersi.

Anonim spunea...

doamne cat fabulati

Anonim spunea...

Bai fraiere, tu in afara de minciuni esti in stare sa mai produci si altceva ? Iti spun eu ca fica rectorului, Andreea (care chiar arata ca o printesa, aici ai nimerit-o) nici macar nu-l cunoaste pe "eroul" vostru Bodin.