joi, 10 aprilie 2008

Un Mail Surprinzator Primit Pe Adresa: hai.lamunte@yahoo.com

" Salut,
Numele meu este Lucian Farcas si sunt presedintele LSFEE (Liga Studentilor din Facultatea de Electrotehnica si Electroenergetica), iti trimit acest e-mail pentru a te ruga sa publici pe blogul complextm.blogspot.com fapul ca atat eu cat si LSFEE nu au nici o implicare in acest blog si in articolele aparute.
Din pacate colegii de la COSPol datorita unor "coincidente" si datorita faptului ca LSFEE a mai avut mici "neintelegeri" cu LSFMT banuiesc ca noi suntem cei care au facut si fac acest blog, ceea ce nu este adevarat.
LSFEE prin membrii ei a muncit mult sa ajungem aici si nu am vrea ca imaginea si credibilitatea noastra sa fie pusa la indoiala si sifonata.Noi am spus tot timpul lucrurilor pe nume si nu este corect si nu ne dorim ca actiunile (de orice natura) a altor persoane sa fie puse pe seama noastra. "
-------------------------------------------------------------------------------------
***Sa vedeti cu totii unde s-a ajuns. Presedintele unei ligi care a avut curajul sa NU stea cu capul plecat in fata celor de la Mecanica, e acuzat (PE NEDREPT) ca e implicat in acest Blog. De ce? Pentru ca se intampla sa aiba unele pozitii care sa coincida cu cele spuse aici, sau poate pentru ca pune probleme la care cei vizati nu pot raspunde altfel decat prin acuze. Daca cei care il condamna cred ca atitudinea lor este buna si in conformitate cu ceea ce şi-ar dori studentii pe care ÎI REPREZINTA, atunci sa le fie RUSINE!
Daca unii nu au curajul sa ridice capul si sa condamne pe cei care le distrug imaginea si indirect isi bat joc de munca lor, macar sa nu le dea in cap unora care mai au coloana vertebrala.
Presedintii restului Ligilor nu se uita la sursa răului (Gaşca putredă de la Mecanica) să incerce să o elimine, prefera sa îi izoleze sau blameze pe cei care nu fac decat sa OBSERVE şi sa SPUNA adevarul. Dar ei nu stiu că cei care au dreptatea de partea lor îi au si pe studenţi de partea lor, iar in cazul ăsta se poate ca barca celor de la Mecanică sa ia apă.
Probabil trebuie sa se inteleaga odata ca BODIN nu e Dumnezeu (chiar daca unii asa il vad) ci doar un student care nu a fost in stare de nimic altceva decat sa dea limbi Mai Marilor. Oare de ce atârnă prin rectorat in loc sa se angajeze undeva si sa faca ceea ce a invatat la Facultatea de Mecanica? Poate pentru ca in afara de a da limbi unde trebuie si a manevra pe diversi indivizi nu e bun de altceva.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Luci Farcas e poate cel mai capabil dintre presedintii de ligi. O spun asta desi nu sunt la ET sau EE. Cand a fost Forumul Reprezentantilor studentilor in decembrie parca multe ligi au spus un nu categoric participarii la acest forum care si asa a fost anuntat doar cu cateva zile de Bodin. Alaturi de liga de la Et de aceisi parere au fost si celelalte ligi : adica de a nu participa. Aceasta nu a tinut decat o zi pentru ca in urma "discutiilor" cu Serban toate ligile sa participe cu cea mai mare bucurie. Pentru detalii consultati grupurile de discutii. Se vede clar cum Bodin manipuleaza in mod parsiv intreaga spuma a ligilor.

Anonim spunea...

Salutare...
Citesc de mult timp blogul, dar nu am postat....pot sa zic...IN SFARSIT!!! Sper sa o tineti tot asa....
Sunt un sef de an de la mecanica si cunosc cat de cat lucrurile.
Voi nu intelegeti multe din lucrurile de la LSFMT, sunt si oameni capabili pe acolo....dar din pacate multi nu mai sunt...cine stie cat de cat lucrurile din LSFMT, stie ca la sfarsitul anului(universitar) trecut, dupa ZTS, aproximativ 10 persoane importante din LSFMT si-au dar demisia si au plecat, printre ei si directori de departament...erau majoritatea persoane active care au incercat sa imbunatateasca imaginea LSFMT_ului..si poate au si reusit... MOTIVUL: AU VRUT SA SCHIMBE CEVA LA NIVEL DE CONDUCERE SI MENTALITATE, PLUS CA UNII MUNCEAU SI ALTII ISI LUAU CREDITUL...dar si-au dat seamna ca se lupta cu morile de vant....mai sunt si acum persoane capabile in Liga, dar din pacate sunt fraiere..muncesc si altii primesc laudele si isi rezolva "treburile" pt o mai buna trecere prin facultate si spre o diploma meritata.
Numai sa va uitati acum la organigrama LSFMT....nu au directori de departamente, nu au oameni capabili, doar 80 % incompetenti...
PS: este de ajuns sa va uitati la alegerile din LSFMT sa vedeti ca au fost facute inainte de alegerile pentru decani, rector, prodecan, etc(la mijlocul lunii ianuarie) si au intrat in vigoare dupa alegerile pentru decanat si prodecani, etc( sf lunii februarie)...
Aaaaaaaaaaaaaaaa....sa nu mai zicem cat de legale au fost...;)) unii stiu..dar ma opresc aici sa nu primesc repercusiuni...
O zi buna

Anonim spunea...

Unii din noi credeau ca in liga de la mecanica mai e doar Craciun, care vrea sa-si dea demisia si Catana...deci mai sunt si alti oameni...care au si cap...pai ce mai cauta pe acolo ?!

Anonim spunea...

singurul de care imi pare rau dupa toate astea va spun sincer k este Robu.....nu cred k merita ceea ce s-a spus aici despre el si atatea acuze pentru ca a facut multe si inca mai face.....dar adevarul e ca are si el o vina pentru ca nu stie cum sa elimine "raul"....stim toti la cine ma refer...

Anonim spunea...

De acord. Nicolae Robu este bine intentionat si vrea sa ajute studentii cum poate mai bine. Doar ca trebuie sa lase cate o data diplomatia la o parte si sa faca putina curatenie in jurul lui. Problema imensa pe care trebuie sa o recunoasca si de care trebuie sa scape e Florin BODIN.
Atata timp cat il va mai ingadui pe acesta langa el, va trebui sa isi asume si imaginea negativa care vine odata cu personajul, imagine care inevitabil se rasfrange si asupra lui.

Anonim spunea...

Nu stiu care sunt problemele pe care le dezbateti pe acest blog, dar am vazut numele lui bodin si ma simt nevoit sa confirm faptul ca este un om gretos.