luni, 7 aprilie 2008

Mana Pe Mana Se Spala Si Ambele Fata

" Dupa cea mai din urma sedinta COSPOL (03.04.2008) situatia devine tot mai evidenta. Atitudinea pompieristică a stimabilului domn rector pune cartile pe masă si clarifică ceea ce acum este evident.
Cel fară de coloană vertebrală (Florin Bodin), cu doi ani de extensie, angajat al Universitatii "Politehnica" si doctorand pe interes (pentru a legaliza cazarea intr-un camin G) are o menire bine determinată.
Nicolae ROBU, in nume personal, il foloseste pe BODIN ca mijloc de a manipula studentii prin intermediul Ligiilor, iar cunoscător si sustinător al acestei politici parşive de birou este 100%domnul prorector Serban, cadru didactic al Facultătii de Mecanică.
De ce toate acestea? Cel mai probabil Puterea la nivel de Conducere a Universitatii se imparte in clici sau tabere, iar una dintre ele este cea a rectorului. Cugetati si voi caracterul partizan si parşiv dovedit de clica cea mai infectă, condusă de rector. "
***Punct de vedere primit pe adresa de mail: hai.lamunte@yahoo.com. Acest Blog are DOAR menirea de a informa CORECT pe toti cei care cred ca sunt indreptatiti la o informare corecta.

2 comentarii:

Anonim spunea...

sa traiti, totusi care este adresa voastra de email?

Anonim spunea...

hai.lamunte@yahoo.com