joi, 3 aprilie 2008

Sedinta COSPOL

In aceasta seara, 03.04.2008 in jurul OREI 20.00, la parterul Caminului 22, in ceea ce ar trebui sa fie sala de lectura a studentilor, va avea loc Sedinta COSPOL.

Se va discuta problema Controalelor Din Camine, mai bine spus se vor organiza indivizii din Ligi care in ce camin sa verifice.
Daca nu vi se pare normal si corect ca unii din Ligi sa vina si sa ne verifice prin camere, sa se autodeclare ei justitiarii si impartitorii de dreptate din Complex... AZI, ORA 20.00 - 20.30, LA PARTERUL CAMINULUI 22 e ocazia sa va faceti auziti si sa ii infruntati pe "eroii" despre care am citit cu totii.
La articolul 7 in contractul de inchiriere semnat de noi toti, la punctul 8 scrie CLAR:
"Chiriasul se obliga sa permita accesul PERSOANELOR ANGAJATE IN CADRUL U.P.T. cu sarcini concrete pentru a efectua controlul in camera, in vederea constatarii modului de respectare a prevederilor prezentului contract."
Asadar, pana cand cei din Ligi nu o sa fie angajati ai UPT (sau poate deja sunt si nu stim noi), nu au ce cauta sa verifice absolut nimic, INDIFERENT de ce se intampla si ce drepturi isi aroga. Noi am semnat un contract, care nu poate fi incalcat de nimeni, nici chiar de Florin BODIN sau Nicolae ROBU.
Nici macar orice persoana angajata in cadrul UPT nu poate face controale ci DOAR aceia "cu sarcini concrete" in acest sens.

***EI sunt putini, NOI suntem multi! Cu ce drept un student poate verifica un alt student, doar pentru ca este dintr-o LIGA?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Inca o dovada ca celor ce ne calca in picioare in propria tara, le merge bine. Intr-adevar celor ce se lasa calcati in picioare nu le merge chiar asa de bine. In sensul asta, ia vedeti voi fratilor ce masini sunt parcate in fara sediului politiei din complex?!

Audi A4
Audi A6
Peugeot 407 :))

Aia care nici nu au studii superioare si permit masini de masine :-) Trage tu studente, ca tractoru' ca nici in zece vieti de om cinstit nu ai sa ai tu masina de masina cu au coruptii de politzai din complex si mai lasa-te calcat in piciare...sa-si mai cumpere cate un corupt masina, sau vila :))

Muahahahahah

Anonim spunea...

Fratilor, ii cunosc tangential pe acesti indivizi, pe aceste gunoaie de oameni... trebuie sa li se aplice o corectie din partea studentilor, deoarece se cred atotputernicii Complexului si, dupa ce au pierdut alegerile pentru Consiliul Consultativ, au devenit mai veninosi.
Numai impreuna le putem da peste nas acestor nenorociti.

Anonim spunea...

Deseara punem capat acestui avorton ce se cheama "COSPOL" si tatalui lui, limbricul Bodin

Anonim spunea...

Propun o studentiada impotriva asa-zisilor "lideri ai studentilor" , lideri de ONG in plm ca aia sunt ligile de fapt. Ca si ONG mai degraba trebuie sa monitosizeze nu sa decida ce e alb sau ce e negru. limbricul de bodin e papagalul unui prorector

Eu spunea...

Dar cu ce scop se fac aceste controale? Ca nimeni nu spune nimic in legatura cu asta.....ne cred teroristi si ca ascundem arme de distrugere-n masa? sau droguri.....care vinde marijuana:)?

Anonim spunea...

@eu:

Exista o problema mare in complexul asta : sunt o multime de indivizi cu pile la serviciul social sau la administratiile caminelor si in timp ce unii se chinuie sa stea 5 sau 6 in camere de 4 ,ei binevoiesc sa stea numai 2 sau 3 desi nu au nici o functie in respectivul camin care sa le dea acest drept.
Eu unul chiar sper sa faca lucrul asta,sunt deja in al 5-lea an de facultate(primii 4 i-am petrecut in camine de 4 stand cel putin 5 in camera ... ) si mi-e pur si simplu scarba de pilosii din cauza carora restul studentilor trebuie sa stea in conditii inumane.