sâmbătă, 12 aprilie 2008

Reteaua Internet Din Complex

Luni 14.04.2008, in Sala de la la Parterul Caminului 22, la ora 20.00 va avea loc o intalnire la care se va discuta despre Reteaua Internet din Complex.

Sunt convocati administratorii de retea din fiecare camin si toti cei care cred ca au ceva de spus pe tema asta.
Doar ca problema achizitiilor este rezolvata deja, lista cu echipamentele necesare a fost facuta si transmisa spre aprobare. Nu strica, totusi, o intalnire la o masa rotunda pentru a se lamuri problemele referitoare la un subiect comentat de atata vreme.
Proiectul pentru restructurarea retelei a fost depus spre aprobare inca din luna octombrie a anului trecut, insa este greu de inteles de ce abia acum lucrurile s-au pus in miscare. Mai bine mai tarziu decat niciodata, dar in mod normal ar trebui sa ne explice si noua cineva in ce sertar a stat proiectul respectiv si de ce problemele noastre conteaza doar cand vor unii.
***Vom reveni cu mai multe detalii, pentru ca povestea retelei din complexul studentesc are multe cai ascunse si risca sa fie atinsa de persoane cu interese personale fara nici o legatura cu interesele noastre.

5 comentarii:

Anonim spunea...

LASCAU e cel in al carui sertar au stat dosarele

Anonim spunea...

:-)) Nope...la Robu in sertar. Era prea ocupat probabil cu alte lucruri mai importante...nu cu lucruri ce tin de "nimicuri" (studenti), asa cum el insusi a recunoscut. Cititi articolul cu pricina...

Din partea UPT participa cineva?!
(Probabil o sa va treziti cu Robu peste voi,..in ceas de taina..)

Anonim spunea...

robu nu are nici o treaba cu retaua de complex. Lascau se ocupa cu asta.

Anonim spunea...

Sunt convocati administratorii de retea din fiecare camin ...

Oare cati exista? pot sa zic.. ca maxim 3 :))
Restu nu exista sau nu au capabilitatea sa distinga diferenta intre switch si router sau cum se da un ping..

Anonim spunea...

Baieti, lasa ca vedeti voi dupa ce terminati faculta cum platiti Euroii buni la UPC, sau RDS pentru un net mai putin OK decat la Poli :))

Muahahahahahahahhahah
Plangeti-va plangeti-va!!!
Fraierilor...