miercuri, 23 aprilie 2008

Orar Cu Cantec La Cantina

Se pare ca orarul la "Cantina" e putin diferit in realitate fata de ceea ce scrie pe usa de la intrare. Astazi, spre exemplu, la ora 10.20 era inchis. In urma insistentelor a venit la usa o doamna care ne-a comunicat ca "Nu este gata mancarea. Reveniti pe la 11 si ceva". Probabil orarul de la intrare este pentru angajatii cantinei, poate 10.00 e ora la care vin ei la serviciu.
***La noi, pana la urma, orice chestie buna e stricata de astfel de detalii de prost gust. Nu suntem carcotasi ci doar vrem ca lucrurile sa fie asa cum ni se spune ca sunt. Cred ca nu duce nimeni dorul vremurilor cand se raportau "depasiri de plan" si "succese in toate domeniile", insa in realitate lucrurile erau departe de ceea ce se anunta.

6 comentarii:

Anonim spunea...

probabil s-au gandit ca studentii se scoala abia pe la 9 sau mult mai tariu. dupa parerea mea astia au de pierdut. un orar non-stop si niste preturi mai convenabile si totul impreuna cu o servire ireprosabila va insemna falimentul multor bodegi patronate de arabi

Anonim spunea...

si cine crezi ca vrea asa ceva? conducerea POLI in nici un caz :))

Anonim spunea...

Pe mine ma seaca felul in care se comporta angajatele de la cantina... niste babatai vesnic sictirite, vesnic cu capsa pusa... ia sa le dea afara pe jegoasele astea, carora li se pare ca imi fac mie o favoare deosebita ca imi pun mancarea pe tava. Sa angajeze frate altele care n-au asa aere, ca doar lucreaza la cantina nu la restaurant de 5 stele.

Anonim spunea...

propun ca subiect pentru un viitor articol cel mai nou bar din complex Smiley Bar din fata C9. desi este un santier in toata regula barul este deschis de ieri pentru toata lumea. imi place la nebunie barul : are o mansarda in constructie, si nici la parter nu sunt finalizate finisarile

Anonim spunea...

ce orar e ala pana la 8 seara? pai care student mananca ultima masa la ora aia?? pff...

Anonim spunea...

It's very easy to find out any topic on net as compared to books, as I found this article at this site.

Also visit my blog post - bmi chart female