joi, 17 aprilie 2008

Esti pregatit sa ajungi la POLI ?

Buna intrebare pentru toti cei care in zilele ploioase isi iau inima in dinti si pornesc spre Facultate (Corpul Electro). Dupa cum vedeti in poza de mai jos, nu oricine ajunge la Politehnica. Trebuie sa ai ceva experienta in echilibristica, in caz contrar risti sa "pici".

Canalul, aproape navigabil, din poza de mai jos este cu siguranta cunoscut tuturor celor care bat drumul cu pricina cand afara toarna cu galeata. Este o reala placere sa vezi oameni de toate varstele deveniti ad-hoc saritori in lungime.


Dar cu siguranta va aparea odata "Soarele" si pe Trotuarul Bulevardului Vasile Parvan. Sau poate chiar curcubeul.



***Fotografii primite la adresa hai.lamunte@yahoo.com . Până la urmă nu a zis nimeni că Politehnica este pentru toată lumea. Propunerea noastră este ca mersul pe sfoară si săritura in lungime sa fie probe obligatorii la Admiterea in Facultate.
Nu ar strica pentru pretendenţi (viitori studenti) si experienţă in aruncatul cu privirea, mânuirea hârtiuţelor mici cu scris minuscul pe ele, sau cunoasterea in detaliu a ultimelor tehnologii miniaturale de transmitere/primire a informaţiei la distanţă.

Niciun comentariu: