joi, 10 aprilie 2008

S-au Terminat Lucrarile La Bazinul De Inot De La Baza 2

















Lucrarile la bazinul de inot semiolimpic de la Baza 2 au ajuns la un sfarsit. Atmosfera este linistita, nu gasesti picior de student acolo. Intrebate daca se poate folosi bazinul, doua persoane care conversau la o masa au raspuns afirmativ: "Daca aveti slip puteti intra chiar acum."
















In interior este cald, apa din bazin este calda si curata dupa cum se vede din poza de mai sus. Adancimea bazinului este de 1.8 m , in jurul lui sunt sezlonguri, pe latura vestica sunt si cateva aparate de fitness.
















Pe langa bazinul inchis, mai este si unul in aer liber care momentan nu este finalizat. Fundul bazinului inca nu este finisat, dar mai e ceva vreme pana vine vara.
Concluzia: o realizare frumoasa pentru studentii UPT, de care speram sa ne bucuram cu totii.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo! Sper ca intrarea nu e 10RON, sau mai mult!
Apropos...la tenis, sau fotbal..se poate intra?! Care-s preturile...sau mai bine zis..studentii in ce conditii au access?!

Anonim spunea...

am fost azi si am intrebat pe cineva care lucreaza acolo si mi-a raspuns ca in maxim 2-3 saptamani ii vor da drumul, deoarece trebuie terminat si bazinul din aer liber si barul de la etaj de langa bazinul inchis.

deci sa speram ca cei care suntem la UPT vor putea avea acces la bazin (cu speranta ca intrarea nu va costa nimic si accesul se va face pe baza carnetului de student UPT).

am inteles ca vor avea acces: studenti UPT, angajati UPT si profesori UPT...
acum mai ramane sa vedem si rezultatele.

presupun ca e o idee buna cu bazinul..
numai bine..

Anonim spunea...

avand in vedere marimea bazinului, numarul de studenti/profesori/angajati de la UPT speram sa nu fie exagerat de inghesuit, ceva in genu sardele. oricum arata superb.

Anonim spunea...

Supertare bazinul.
Stie cineva daca e adevarat ca pt. studentii de la Poli intrarea va fi gratuita ?

Anonim spunea...

am si eu o intrebare daca in bazinul inchis de la baza 2 au voie si persoane care nu au deaface cu faculta contra cost?