duminică, 19 octombrie 2008

Nu misca nimeni in front

"Începând cu data de 27.10.2008 şi până în data de 31.10.2008 vor avea log alegeri pentru şefii de an din cadrul anilor I, pentru toate seriile.

Pentru a putea candida ca şef de an, fiecare candidat este rugat să îşi depună un CV şi o scrisoare de intenţie, începând cu data de 24.10.2008 şi până în data de 24.10.2008 între orele 14:00 - 16:00 la Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică, la etajul 2, sala 180."

***Asa suna un anunt de la Facultate de Mecanica. Nu este de mirare ca nimeni nu misca in front si nu exista voci care sa le spuna Craciunilor si Catanilor ca sunt lingai si nu au ce cauta intr-o liga studenteasca. Probabil este singura Facultate la care Sefii de An trebuie sa treaca mai intai de "testul" Ligii.
Ne mira faptul ca nu s-a spus nimic despre un eventual interviu. Asa ar fi normal, pentru ca cei din Liga de la Mecanica sa se convinga ca nici un viitor sef de an nu va avea de gand sa ii conteste vreodata.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Din cate stiam eu, ligile sunt obligate sa organizeze alegerile astea. Si asta nu doar la mecanica.

Anonim spunea...

Nu e singura facultate... Si la facultatile din cadrul UVT, alegerile sefilor de an si a studentilor consilieri sunt organizate de Osut. Acestia din urma au fost prinsi anul trecut cu o frauda semnificativa la "numararea voturilor", cand luau de la altii si dadeau la ai lor... Ce sa le zici... masluiala Coane Iancule!

Anonim spunea...

Ligile nu sunt obligate sa orgnizeze alegerile astea!
Ramane la atitudinea fiecarei ligi daca le face sau nu!
Sefi de an in schimb trebuie sa participe la alegerile pentru studentii consilieri si senatori, aici fiind ligile obligate sa organizeze alegerile!

Anonim spunea...

"Da-i 'nainte cu tupeu", psihopatule, ti-ai gasit un nou motiv sa te legi de noi. Ne pare si rau de tine oricat de mizerabil te arati ca te-am marginalizat asa rau cand ai vrut sa te afirmi la liga incat esti marcat pe viata. Bietul de tine.