sâmbătă, 18 octombrie 2008

POLI sunt Ei?

***Niste oameni adevarati Robu si Dimeca. Se gandesc la binele echipei de fotbal, la binele Timisoarei si in general la binele nostru al tuturor. Probabil de aceea au initiat aceasta actiune.
Intamplator cei doi vor candida in curand si ne vor cersi voturile pentru a fi incoronati parlamentari. Suntem convinsi ca fac toate acestea pentru binele nostru si in nici un caz pentru interesele lor personale.

Asteptam in curand actiunea "Salvati Planeta, Caprele Negre si Balenele cu Cocoaşă" initiata de aceeasi oameni de bine "Robu si Dimeca". De ce? Pentru ca lor "le pasa" dar mai ales pentru ca LE FOLOSESTE in campania electorala!

31 de comentarii:

Anonim spunea...

care poli?? parca era fc timisoara, iar culoarea nu mai e violet, ci mov :))

Anonim spunea...

Nu ar trebui sa ne gandim poate ca daca Robu ajunge parlamentar vom scapa noi de el? In cazul acesta ar tb sa-l votam, nu de alta, dar sa-i marim sansa de a pleca de la poli.

Anonim spunea...

eu unu nu-l votez pe Robu. uita-te la el zici ca e john lennon.
feceti si voi o comparatie
john lennon : http://www.rfi.ro/media/images/200808/200808_6461.gif
nicu robu : http://www.renasterea.ro/articles/bigziar9701.jpg

Anonim spunea...

Robu nu are sa lase scaunul de rector!

Are un salar net superior ca si rector, decat ca si senator/deputat. Nu o sa lase el caruta de bani ce-i vin de la Politehnica. :-).

De altfel stau si ma gandesc cum dumnezeu nu ii e rusine sa aiba un salar ce se apropie de 10000EURO la poli, cand universitatea asta, UPT, e o mizerie!


Rusine!

Anonim spunea...

Pacat ca acele persoane care poateaza mesaje cu tenta politica pe aceste boguri nu privesc adevaratele fapte facute pentru noi studentii din Politehnica! Sunt sutdent in anul 5 la poli, cum ii spunem noi si sunt foarte multumit de dl Rector Nicolae Robu, in primul an cand m-am inscris la facultate, Poli arata cum arata, acum se pot vedea modernizarile facute si proiectele pe care lea castigat Politehnica de cand dl Robu este Rector. Necusnoscutule, arunci cuvinte fara sa sti ce vorbesti, cauta pe cineva sa te ia de mana si sa te duca sa vezi laboratoarele, piscina de la baza 2 in care probabil iti speli corpul jegos, parcul de la mecanica si multe alte lucruri pe care le-a facut dl Nicolae Robu! In locul tau mi-as tine gura, probabil esti o gasca comunista sau un sclav platit care ca posteze mesaje pe blog. Daca dl Rector va ajunge Senator va face mult mai multe pentru noi studentii de la Politehnica si pentru echipa de fotbal si pentru oras! Eu am sa-l votez pentru ca a dovedit ca merita!!! Politicienilor lasati-o balta cu prosteala asta de pe internet, John Lennon? cum poti vb asa ceva despre omul acela care a compus si creat muzica, probabil ca esti un cocalar cu cercel in nas si care proti haine de la armani de facute pe vapor, iar muzica ta preferata... manelele. Nu va zic sa votati cu Dl Rector Nicolae Robu, pentru ca consider ca sunteti persoane destul de mature si aveti un cap care sa va zica cei mai bine!!!

Anonim spunea...

Tu vorbesti ma? Tu care esti un MARE ANALFABET? Nu imi dau seama cum ai ajuns in anul 5. Nu mai pupa atata in cur pe robu, ca nu te-a ajutat cu nimic, iti place doar sa visezi. Copilas, trezeste-te , vine vremea cand trebuie sa fii inginer si vei realiza atunci ca dupa ce termini poli nu stii nimic, vine vremea cand te angajezi si iti dai seama ca nu folosesti nimic din ce ai facut in 5 ani de zile, si mai vine vremea cand robu o sa iti demonstreze pe fata , atat tie cat si celor ca tine ca si-a batut joc de voi. Pacat ca mai sunt oameni care chiar cred ca viata e roz, cand ea e maro(de cacat).


salut.

daimon spunea...

mda, campanie electorala pe spatele ultrasilor. bleah.

Anonim spunea...

deocamdata robu mi-a demonstrat ca poate sa faca lucruri...spre deosebire de alti politicieni sau gura goala ca voi. Voi nu ati reusit sa faceti nimic sau cel putin nu am vazut nimic de la voi decat critici ieftine care intre noi fie vorba miros de l ao posta a PSD sau PLD sau alte culori foarte de stanga...Asta ma face sa cred ca nu prea sunteti din Banat. Poate din zona mehedinti ca numai aia sunt asa "destepti" ca voi.

Anonim spunea...

nu robu a facut ce a facut, banii sunt de la minister

Anonim spunea...

si oricare era la conducere ar fi facut la fel, poate chiar mai multe

dupa mine robu nu poate fi numit om

Anonim spunea...

eu pot sa fac o comparatie cum arata politehnica acum trei ani si cum arata azi. rezultatul comparatiei este unul singur: robu este un bun manager. indiferent de unde vin banii , ei trebuie si atrasi. daca a reusit sa-i atraga foarte bine a facut.
asa ca...daca va fi in colegiul meu sigur votez cu el.

Anonim spunea...

Hai sa o spunem pe bune: anii astia putea fi in conducerea poli si un papagal ca la fel se faceau lucrurile. Povestile cu cel mai bun manager de pe planeta sunt pentru adormit copii prosti.

Anonim spunea...

De ce su s-a gandit tac'tu ma, sa initieze aceasta forma de protest pt. Poli? De ce n-au facut ceilalti rectori din Timisoara si din Romania ce a facut Robu8 in acesti ani? Numai pt. el au curs banii de la minister? Ba, sunteti cei mai penibili oameni pe care i-am vazut, gherile de psd si pdl, e clar.

Anonim spunea...

Diferenta dintre Robu si oricare rector din tara rezulta citind rapoartele rectorilor pe mandatul 2004 - 2007 de pe site-urile universitatilor. Raportul lui Robu este pe site-ul www.upt.ro, linkul "rapoarte", iar mai departe "raport 2004 - 2008 -sinteza". Ramai pur si simplu uluit ce a putut sa faca omul asta pt. UPT in acesti ani!
E CLAR CA ROBU ESTE CEL MAI TARE RECTOR DIN TARA SI DE AIA AU SI VRUT SA-L PUNA MINISTRU, CUM AU SCRIS DE MAI MULTE ORI ZIARELE CENTRALE DAR N-A ACCEPTAT.

Anonim spunea...

Robu a facut in UPT in 4 ani mai mult decat au facut toti ceilalti rectori la un loc in 20 de ani inaintea lui.
Bravo Robu, de astfel de oameni avem nevoie si in Parlamentul Romaniei. Nu de ciumeti ramoliti care n-au demonstrat nimic in viata lor decat ca sunt niste impotenti, niste paraziti.

Anonim spunea...

Domnule Robu, i-ati facut sa se certe intre ei si pe psd-isti si pe pdl-isti ca n-a vrut nici unul sa va contracandideze. Pana la urma bietii Oancea si Glavan, oameni in varsta uzati deja in politica fara sa fi reusit sa convinga au fost fortati de "prietenii" lor din pdl respectiv psd sa candideze impotriva dv. tocmai pt. a-si semna astfel sfarsitul carierei politice. Contracandidatii astia nu cred ca vor avea macar curajul sa apara la tv alaturi de dv.

Anonim spunea...

Nu numai in 2007 si 2008 a avut dl. Robu rezultate excelente. Eu eram in Senatul UPT in anul universitar 2006 - 2007 si prin februarie 2007 dl. Robu a prezentat in Senat ca UPT a primit un premiu de vreo 5 miliarde lei pe 2006 pt. cel mai bun management la varf.
Orice student normal va vota cu dl. Robu pt. ca studentii adevarati tin la el si cei de acum cum am tinut si noi sunt convins.

Anonim spunea...

Cine-a spus ma ca "Poli sunt ei?" A lansa niste banderole pe care scrie ceva in sprijinul lu Poli plus numele initiatorilor inseamna pt. tine a pretinde ca Poli sunt acei initiatori? Cine a pretins asta debilule?

Anonim spunea...

Dar ce-ai vrea tu sa le foloseasca oamenilor in campania electorala, fapte de rau, nu fapte de bine? Ma, eu nu stiu cine-i acest Dimeca da Robu e un polist stiut de toti polistii nu de azi de ieri. Stii tu ca Robu l-a dat in judecata pe Zambon inca de acum 3 ani cand nici nu se punea problema de candidaturi? Nu stii ca esti prost gramada impreuna cu colegii tai de gherila psd si pdl care va legati de Robu in disperarea voastra si a candidatilor vostri ramoliti de 100 de ani. Iar tu ma ala care vorbesti de John Lennon, da ma, un pic seamana Robu cu John Lennon da asta-i o calitate in plus a lui ma fraiere, nu un defect ca J.L. a fost un mare muzician si un mare OM, tu cine stie ce crezi dupa cum scrii.

Anonim spunea...

Ala care te declari "profesor" esti un cretin de nota 5 la gramatica ce face pe desteptu'. Te-o fi picat Robu de asta esti mare critic.
Suntem prea multi cei ce-l vrem pe Robu senator in Senatul Romaniei iar voi psd-isti si pdl-isti fanatici va puteti da cu fundu de pamant ca n-ati fost in stare sa veniti cu un candidat ca lumea ci tot cu aceiasi expirati pe care i-ati invartit pana acum pe liste. Eu nu sunt membru in nici un partid dar stiu o gramada de psd-isti si pdl-isti ca nu toti sunt ca voi ce scrieti aici (adica tampiti) care declara deschis ca-l voteaza pe Robu ca doar sunt alegeri uninominale si nu alegeri pe liste ca pana acum si conteaza omul nu partidul.

Anonim spunea...

Cretinilor de pdl-isti si psd-isti (scuze de la pdl-istii si psd-istii de treaba ca sunt si din astia) care va tot legati de Robu, pt. toata lumea e clar ca sunteti platiti sa faceti asta de contracandidatii lui panicati. N-o sa reusiti sa convingeti nici pe majoritatea pdl-istilor si psd-istilor sa nu-l voteze pe Robu, ca cei normali asta o sa faca am auzit de la multi dar atunci pe altii care n-au treaba cu nici un partid cum sunt eu.
Sunteti niste boi, nu vedeti ca Robu e apreciat de timisoreni, de mari profesori si rectori din strainatate, de ambasadori cu care l-am vazut la tv ca au venit special sa-l viziteze, de ce oare?

Anonim spunea...

Asa este acum conteaza omul nu partidul, Robu o sa fie votat de timisoreni indiferent de simpatiile lor pt. partide pt. ca toti il stiu om de isprava, competent si de omenie si mare polist.

Anonim spunea...

In compania noastra cu 158 de angajati din care majoritatea i-am fost studenti d-lui Robu si-l iubim toata lumea voteaza cu el (din pacate doar cca 100 suntem in colegiul unde candideaza el, colegiul 2 Timisoara Est.

Anonim spunea...

mai usor cu pupatul ca il iriti la fund pe Domnul Rector.

nu tre sa postezi zile la rand de cate 3 ori ca sa ne prindem cine esti.

Anonim spunea...

Daca am fi in locul Domnului Robu ne-ar fi rusine sa avem ca sustinatori indivizi care au creierul mic cat o aluna.

Este evident ca seria de comentarii de la: 18:20, 18:26, 18:28, 18:35, 18:39, 18:44, 18:51, 18:59 este opera unei singure persoane. Acum vine intrebare: cat trebuie sa fi de incuiat la minte incat sa faci asa ceva?
Ca si cand nu ar fi indeajuns, revine dupa ora 00:00 si ne mai serveste cu o serie de 3 comentarii.

E pacat ca astfel de oameni au printre altele drept de vot, pentru ca anuleaza votul unui om care mai si judeca in loc sa pupe in fund.

Anonim spunea...

complextm = debil
Numai un debil poate sustine ce sustii tu, eu am 2 dintre comentariile despre care vorbesti deci esti prost.

Anonim spunea...

aoleu...voi va intelegeti si comentati in grup? sau va intalniti si comentati in grup?

Anonim spunea...

ba tu ala de pupi in kur pe unde nu trebuie ! am zis ca tac'to Robu seamana cu Lennon asa de kiki si de miki pentru ca fraieri ca tine care se chinuie sa ia scame de pe sefi si sa-i pupe in ochiul maro sa sara in sus. nu ma intereseaza de respectivul stiu doar ca e smecher, ceea ce vedeti voi e gluma.. apropo astia din conducerea poli au cosuri pe cur? sunt sigur ca sti asta, dar nu vrei sa ne spui ...la naiba :))))))))))))))))))))))))

Anonim spunea...

Panglica violet cu JUSTICE FOR POLI e misto, cealalta nu-mi place. Pt. prima felicitari si multumiri d-le Robu (sa zicem si Dimeca, desi acesta nu stiu cine e).

Anonim spunea...

Totusi era mai decent daca scria: "O actiune initiata de [firma lu' Robu (UPT?)] si [firma lu' Dimeca]". Asta ca sa nu puta asa tare a campanie electorala pe spatele lu' Poli. Oricum e penibil sa iti faci campanie electorala pe necazurile altuia.

Anonim spunea...

Robu nu numai ca lupta de mult pt. Poli dar are si victorii in aceasta lupta. El vine la meciuri la Poli dintotdeauna si a vorbit si anul trecut la miting. Deci e un polist adevarat. Faptul ca a initiat aceasta forma de protest si a si cheltuit pt. asta din banii lui proprii e un merit in plus pe care el il are. Ce vreti ca daca este candidat sa nu mai fie polist ca sa nu va legati voi de el? Ati putea face asta daca acum s-ar fi apucat peste noapte si el sa fie polist dar asa cum stau lucrurile CIOCU MIC. De polistii adevarati incercati sa nu va atingeti!