marți, 14 octombrie 2008

Cine este Socaciu Adrian?

Pe site-ul Asociatiei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania, unde este vicepresedinte financiar, Socaciu Adrian este numit delegat din partea "Sindicatului Liber Studentesc din Facultatea de Constructii ; Timisoara". Aceasta organizatie nu mai exista de ceva timp, ea schimbandu-si numele, dar se pare ca acest lucru nu constituie un aspect de luat in seama pentru marea entitate ANOSR. Pana la urma nu e importanta organizatia sau numele acesteia, important este ca un individ sau mai multi indivizi sa aiba ceva de castigat de pe urma ei si sa realizeze lucruri care le erau imposibile daca nu se adaposteau sub o umbrela numita "Liga studenteasca" (Sindicat studentesc in cazul acesta).

Studentul Socaciu Adrian este fericitul locatar al Caminului 8C, unde sunt camere de doua persoane destinate celor care au media necesara de a intra acolo. Ciudat, atata timp cat Adrian este in posesia a 80 de credite pe primii doi ani de studiu (in total, bineinteles), rezultand ca a fost la limita exmatricularii de fiecare data. Asadar, cum isi mai permit cei din Ligi sa joace rolurile celor care apara corectitudinea cazarilor in camine atata timp cat chiar unul de-al lor este beneficiarul neregulilor?

O scurta privire in CV-ul repezentantului nostru ne convinge de faptul ca este un foarte bun lingvist, pentru ca numai o persoana care stapaneste foarte bine cateva limbi straine poate sa participe cu succes (chiar ca organizator) la o serie intreaga de actiuni din strainatate. Curios lucru avand in vedere ca este renumit printre cunoscuti ca nestiind nici o limba straina.

***Pe lista celor care "ne reprezinta cu succes" se mai adauga la loc de cinste un nume care nu s-a remarcat prin altceva decat prin datul din coate in vederea obtinerii unui folos personal. Avem in imaginile de la inceputul articolului un CV cladit in exclusivitate pe imensa minciuna pe care unii incearca sa ne-o serveasca: "Reprezentarea Studentilor". Toate "realizarile" insirate sunt facute in numele "reprezentarii" care de fapt lipseste cu desavarsire. Nu este greu sa intelegem cat de neimportanti sunt indivizii din ANOSR (Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania - ne vedem nevoiti sa repetam de fiecare data ce inseamna pentru ca e putin probabil ca un student obisnuit sa stie despre ce e vorba) atata timp cat Vilcea Mihai si Socaciu Adrian se regasesc cu mandrie in "conducere".
De ce vor cu totii sa profite cat mai mult de pe urma pozitiei lor? Pentru ca, daca nu ar avea in spate o denumire frumoasa gen "Liga Studentilor din Facultatea X", ei nu ar mai insemna nimic.

24 de comentarii:

Anonim spunea...

ahahahahhahahahahaha OMG ce destept e baiatu,cea mai proasta cunostiinta a mea :))

Anonim spunea...

Doamne fereste! Daca elimini din CV tot ce nu tine de ligi sau reprezentarea studentilor NU MAI RAMANE nimic!

:-)
Jenant...

PS:
Bodine, sunt unul dintre profesorii tai! Te cunosc bine, nu ma mai face nici psihopat si nici sociopat si nici mercenar psd, pdl. TU esti cate putin din toate! ;-)

Anonim spunea...

sec-aciu adrian, imi e mila de viitorul lui cand n-o sa mai mearga operatiunea "pupatul in cur"

Anonim spunea...

in sfarsit, chiar ati gasit unu vai de el, macar valcea mai avea ceva in cap, asta e prost de pute

Anonim spunea...

nu conteaza cat ii duce neuronul, ci incotro ii duce.

Anonim spunea...

nu vad relevanta articolului

Anonim spunea...

o sa o vezi cand pierzi ceva ca se baga asta in fata.

Anonim spunea...

Socaciu e un tip super in orice caz mult deasupra voastra nulitatilor, frustratilor.

Anonim spunea...

dorin = sociopat
dexter = cretin
vaidenoiromanii = inadaptat tampit
anonimii cu postari de acelasi gen ca ale celor de mai sus = idioti frustrati
ASTIA SUNTETI VOI!
Membrii ligilor = crema studentimii

Anonim spunea...

Nu sunt in vreo liga si nu cred ca o sa fiu vreodata, dar asta nu inseamna ca tre' sa arunc cu noroi in oamenii care fac asta. Nu stiu cati ati vazut cum decurge o zi din viata omului asta, ca sa puteti trage concluziile de mai jos(probabil ca altceva nici nu puteti trage decat concluzii)...si nu va faceti griji ca va ia el locul in camin pt. ca in C8 sunt camere complet goale la ora actuala..camere(de poli) ce vor fi ocupate de pilosi de pe la sport, vest etc.

Anonim spunea...

Zi ma care-s camerele alea complet goale in C8 ca eu sunt f. interesat sa ma mut in una in ele. Daca nu zici concret inseamna ca esti un mincinos ca aproape toti ce scriu pe-aici.

Anonim spunea...

"Membrii ligilor = crema studentimii"
Asta să vă scrieți pe cripte, bah! =))

Anonim spunea...

JEG DE OM SOCACIU ASTA, SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT

Anonim spunea...

Hai ca aici aveti cu totii dreptate despre Socaciu aka Sconcaciu. E un jeg care a profitat de toti ajungand sa pupe si in fund ca sa obtina ceea ce doreste.
Auzi ca organizator balul bobocilos 07-08.
Sconcsulee, hai pupama si pe mine in fund si dupa aia spalami WC-ul, ca o sati iasa din chestia asta o ciocolata...
No comment...

Anonim spunea...

chiar nu stie nicio limba straina...e praf la capitolul asta.

Anonim spunea...

Il cunosc de mai mult timp ..Dintr-o data acest om s-a ajuns.Ciudat nu?...In liceu era un nimeni,in generala era un nimeni,decat un pupincurist.De ce nu a avut curaju sa vina la Cj ca toata lumea,pt ca aici erau toti colegii.Acolo la Timisoara ( unde se cere carte si acolo ) poa sa faca ce vrea.Nimeni nu stie ce face,vine si ne intoxica si pe noi cu porcarii de-a lui.Rusine ba asta

Anonim spunea...

Am dat din intamplare de acest articol.Sunt din Simleu.Nu stiu cum sa va spun dar Socaciu nu stia sa citeasca o propozitie in engleza...de unde nota 5 din 5 ?...Hm?..Ciudat rau...Poate acolo o fi mai bine.Recunosc nu sunt nici io al mai destept din parcare,dar stiu ca mie lungu nasului.Nasol rau

Anonim spunea...

(pt ultimii 2 anonimi, care de fapt sunt aceeasi persoana) well, oamenii se mai schimba in facultate...ca, intre noi fie vorba, nu poti stagna (la nivel de cunostinte; relatii cu ceilalti, bla bla) timp de 3 ani, nu? asa ca poate ar trebui sa te vezi cu Socaciu cand ai ocazia si sa stati de povesti. nu cred ca a ramas acelasi nimeni din liceu :))

Anonim spunea...

atat va mai cacati pe voi cu socaciu asta... de unde stiti ma voi ca nu-i adev tot ce face el... si vb unuia de pe aici.. dak ati vedea voi cum decurge viata lui... si ce face si cate face... tot atatea povesti..si dak chiar pute, pute el nu voi.. si nu ii problema voastra cum miroase el.. si cu ce se spala... uitati-va prima data la voi.. si dupa aia mancati cacatu lu` altu...!

Anonim spunea...

bah da celebru e socaciu asta ma

Anonim spunea...

ii celebru ca-l fac altii celebru... ca mor de ciuda alti ca ei nu pot!!

Anonim spunea...

mare pupincurist socaciu

Anonim spunea...

Oamnei buni, din pacate, am avut ocazia sa-l cunosc, profesional, si impresia lasata a fost una extrem de proasta. Pana acum, nu am mai intalnit un asemenea fenomen uman care sa minta si sa profite in halul acesta! RUSINE, SOCACIULE!!!E cea mai josnica, putin spus, entitate umana care si-a facut in Timisoara o imagine de nu si-o mai spala in veci!!!

Anonim spunea...

Și eu sunt dezgustat de persoana ”d-lui” Socaciu Florian Adrian.