vineri, 26 septembrie 2008

Studentii Gandesc (Nu cum cred altii)

" Mi-ar placea ca in fiecare an sa fie ceva alegeri, sa candideze Robu si sa piarda. Imi place la nebunie campania asta electorala: ba nu platim 5 zile de camin, ba se fac reduceri pentru cei care stau 6 in camera de 4 (...ca animalele), ba mai scade cate o taxa ridicola de cazare pe sesiunea de toamna, ba se mai dezmortesc caloriferele. M-as bucura daca si la cantina ar mai scadea preturile si daca s-ar mai mari portiile. Ce sa-i faci, ca asa e pe la noi.

Ce tare e si afisul ala in care ni se spune de alea 5 zile gratis: ditamai foaia A3 cu 3 randuri scrise. Nu cumva sa nu vedem cat de darnica e Politehnica (sau o fi si asta campanie electorala?).


2 zile m-am uitat din greseala pe la stirile ProTV Timisoara si, culmea, toate incep cu Poli si Robu, si toate cu reportaje de lauda. Is curios de ce nu zic ca cei de la master au fost dati afara din camine inainte ca macar sa stie unde se vor muta. Sa nu mai vorbim de saracii colegi de la EE/ET care nu aveau niciun fel de liste cu cazarile pana aseara cand a venit Robu la Social, a facut trucul ala al lui jmecher cu telefonu' si hop apar liste si pentru EE/ET. Deci...ce personal competent avem pe la decanatul EE/ET, si cam peste tot in Poli.


Va plac holurile caminului 9? Si mie imi plac la nebunie. Daca intr-un camin, gol doua luni (cu vreo doua exceptii...se stiu ei cine), nu s-a reusit montarea noilor dulapuri atunci cum dracu ne putem lauda la ProTV cu tot ce e in Poli? Acum incepe scoala, vine lumea, si incepe ciocaneala zi de zi!!! Superb!


Banuiesc ca ati vazut listele cu cazarile la Master de la Mecanica. Imi place cum lista studentilor cazati in camera de 2 persoane se incheie la pozitia 36...cu, surpriza, Mihaitza. Dar tot saracii nostri colegi de la EE/ET, CT, ETC, AC au liste care nu au mai mult de 10 pozitii (am vazut si lista cu 3 pozitii) pentru caminele de 2. Oare chiar asta o fi proportia intre Mecanica si restul de facultati?

Acum, in toiul harababurii cu cazarile, va intreb eu: unde e TRANSPARENTA?!
Oricum, eu va urez multa bafta in noul an scolar!!! "

***Punct de vedere din partea unui cititor. Concluzia: Vai de noi studentii! Parca toti (Conducerea UPT, Ligi) ne cred o imensa adunatura de prosti care nu pot vedea limpede ceea ce se intampla.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Stiam de la prietenii de la AC ca Robu rezolva orice-i sesizezi pe loc dand imediat telefoane unde trebuie indiferent unde-l abordezi (in pauza, in sedinte si chiar in timpul cursului) dar acum am vazut cu ochii mei. Eram acolo cand a venit la Social si a aflat ca listele noastre ale masteranzilor de la ET n-au ajuns la Social si a dat imediat telefoane la decan si la secretare acasa si in cateva minute listele au aparut pe fax. Atunci despre ce truc vorbesti tu? Asta-i truc? Asta-i preocupare adevarata pt. studenti si eficienta ba!

Anonim spunea...

Tu care-ai scris "Studentii Gandesc (Nu cum cred altii)". Esti marsav cat incape. Vazand cate a facut Robu pt. noi numai la cazarile de-acum si stiind ca asta au vazut mii si mii de studenti n-ai cum sa spui ca n-a facut, acum vii si spui ca le-a facut electoral. Pe noi ne intereseaza in primul rand ca se face si orice om normal e de partea celui care face ceva pt. el iar Robu face de ani de zile nu numai de-acum.

Anonim spunea...

Bah lingailor...tre sa vina Robu sa dea telefoane ca sa apara o amarata lista cu cazarile la ET/EE? Adica el tre sa le rezolve pe toate? Aia de la EE/ET ce au facut? Sunt curios daca Robu le-a luat macar 5% din salar pe luna asta pentru INCOMPETENTA!!! Pe langa ca din 18 sept pana in 25 nu au reusit sa faca niste liste cu cazari, ele nu apar nici macar cand se dau dispozitiile de cazare.

Desigur...lingaii au facut din asta "atac la Robu". Pacat...era doar o parte din povestea cu cazarile si critici aduse sistemului!