luni, 29 septembrie 2008

Mesaj Pentru Cineva

Ne cerem scuze, in primul rand, ca suntem nevoiti sa transmitem aici public un mesaj destinat unei singure persoane. Date fiind ultimele evolutii si reactiile disperate ale unor personaje din ligi am simtit nevoia sa facem niste clarificari.

Nu avem nimic de impartit cu vreo liga, cu vreo persoana din ligi, cu cineva din conducerea UPT sau cu Rectorul acestei institutii. Orice om de minim bun simt, probabil a realizat asta cu usurinta. Am inceput prin a semnala comportamentul unui fost presedinte de liga pentru ca era cel mai evident in defavoarea reprezentarii studentilor. Am continuat prin a puncta marsaviile urmasilor lui si mai departe ale colegilor din alte ligi.

Cei care conduc destinele ligilor studentesti sunt personajele spre care ne indreptam atentia. Ei ar trebui sa ne reprezinte si nu o fac. Pentru ca acestia au realizat ca nu exista argumente in favoarea lor, toate nesimtirile facute fiind prea evidente pentru a mai putea fi scuzate, au ajuns la concluzia ca singura cale in care ei se pot eschiva este sa distraga atentia. Astfel au recurs la tactica redirectionarii atacurilor. Exista 2-3 personaje prin anumite ligi care s-au dedicat unei ocupatii: convertirea acuzelor care sunt impotriva lor in acuze impotriva Domnului Robu. Aparent o tactica buna, insa imposibil de realizat cand realitatea nu corespunde deloc tacticii.

Trebuie recunoscut ca e nevoie de mult tupeu din partea celor amintiti mai sus pentru a-l trage pe Rectorul unei Universitati in mizeria in care ei se scalda si a-l folosi drept scut. Ne intrebam daca Domnul Robu stie foarte exact ceea ce se intampla, daca trece mai departe de povestile servite (servil) de catre reprezentantii studentilor deveniti peste noapte salariati ai UPT. Cand destinul unui om depinde de tine sa nu te astepti ca opiniile lui sa fie altfel decat 100% favorabile tie.

Tot ceea ce se intampla pe acest Blog este expunerea unor puncte de vedere. Traim intr-o tara libera in care oricine are dreptul la opinie atata timp cat nu deranjeaza pe altcineva. Insa trebuie spus ca a deranja pe cineva nu echivaleaza cu a spune ceva ce nu convine acelui cineva. Asta pare-se a nu se intelege foarte bine in randul unor capete "luminate cu lanterna" din ligi. Traim niste vremuri in care libera expresie nu mai este ingradita sau sanctionata. Persoana X poate sa creada despre persoana Y ca este un prost si un imbecil, fara a putea avea o problema de pe urma acestei opinii. Ca acele 2-3 personaje din ligi vizate in articolele de pe acest Blog ar vrea ca oricine este impotriva lor sa fie automat impuscat, spanzurat, etc. asta este alta problema care tine de judecata fiecaruia.

Speram ca nu va trebui sa mai repetam de multe ori aceleasi lucruri. Problema este exclusiv in ograda ligilor studentesti, mai precis a celor care au vandut reprezentarea studenteasca pentru binele propriu. Este inexplicabil de ce Domnul Robu considera ca astfel de oameni sunt buni de tinut in preajma; probabil nu are pe cine altcineva si este nevoit sa lucreze cu cine poate.

***Intrebare capcana pentru activistii politici din ligile studentesti: Care este motivul pentru care Domnul Robu nu a candidat ca independent la alegerile parlamentare, ci o face din partea unui partid care este la guvernare?

8 comentarii:

Anonim spunea...

De ce ne-ntrebi pe noi chestia asta? Daca tinem la el crezi ca trebuie sa ne dea socoteala de ce face in afara scolii? Si afla daca nu stiai ca noi nu discutam cu dl. Robu politica. De ce nu-l intrebi direct daca chiar te intereseaza?

Anonim spunea...

Nu are nimeni numarul de telefon al Domnului ROBU si sa-l faca public, sa-l sunam toti?

Sa-l intrebam daca a citit ce scrie aici!

Anonim spunea...

Nu inteleg ce treaba are Robu cu toate mizeriile publicate pe acest blog.
Mai mult decat atat, proprietarul blogului insista frenetic pe ideea ca oamenii din organizatiile studentesti ar viza un "post platit in rectorat". Ei bine domnule proprietar esti un biet tembel fiindca eu nu cred ca vreun membru de frunte al vreunei organizatii studentesti ar vrea sa munceasca pe niste bani de nimic cum ar primi la rectorat. Eu cred ca toti viseaza multinationale...

Anonim spunea...

Ce gluma buna, maestre 18.03!!

"Eu cred ca toti viseaza multinationale..."

Bine ai scris, "viseaza" si lasa-i sa viseze in continuare, ca niciodata nu au sa ajunga ei manageri la multinationale! PENTRU AIA-TI TREBUIE CAP!

Bodin (fost presedinte? Liga mecanica)- muncitor la rectorat - salar ~500RON

Catana (fost vicepresedinte Liga mecanica) - muncitor la rectorat (dupa unele voci)- salar ~300RON

Andrei Craciun (presedinte? liga mecanica )- muncitor TeleU - salar ~300RON

Deci? Ce tot boloborosesti pe acolo dobitocule?

Anonim spunea...

pentru lucratorul la politehnica...
mai draga animalule (cum ti-ar spune presedintele tau de onoare), tu vrei sa spui ca oamenii aia au facut diverse "servicii" cuiva pentru a lucra pe salariile alea de mizerie???
Amice...esti tampit!

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 16:50.
Da, indivizii amintiti au facut si inca mai fac diverse servicii pentru mizeriile alea de salarii. De ce? Pentru ca nu sunt in stare de altceva si linsul in fund alaturi de cantatul in struna nu se mai plateste nicaieri decat cel mult in politica. In cele din urma in politica spera cu totii sa se afirme.

Anonim spunea...

Pentru probabilul li[n]gau de la 16.50.

Inteleg ca pentru tine a fi lucrator la poli este echivalent cu a fi un animal, dar cum si aia trei amintiti sunt lucratori la poli, sunt si ei implicit niste animale.

:-))

Anonim spunea...

Stimabilul Bodin a plecat de la DUNCA, unde era platit bine dar muncea pe branci, si a venit sa se plimbe cu bicicleta prin complex. Acuma vine intrebarea...de ce? :D