sâmbătă, 20 septembrie 2008

"Camine ca-n Occident pentru ingineri"

Studentii Politehnicii Timisoara se vor caza in cele mai moderne camine, 16 la numar. Acestea au o capacitate totala de 5.000 de locuri si sunt dotate cu bucatarii complet echipate. Fiecare camera are ferestre tip termopan, podele laminate sau gresie. Pe paliere sunt amenajate sali de baie cu masini de spalat automate.

Potrivit rectorului Nicolae Robu, fiecare camera are internet pe fibra optica de inalta performanta, rootere si swich-uri, si televiziune prin cablu. Studentii isi aduc de acasa numai calculatoarele, laptopurile sau televizoarele.

Mai mult, in cateva dintre camine accesul este perfect securizat. „Este vorba de caminele cu numerele 9 si 11, unde accesul se face numai pe baza de cartela, acestea fiind si supravegheate cu camere video”, precizeaza rectorul Robu. In aceasta perioada, la o parte dintre camine conducerea Universitatii a decis schimbarea mobilierului.

Vrem sa le asiguram studentilor nostri conditii cat mai bune. Ne bucura sa auzim ca in oras se vorbeste de faptul ca Politehnica are cele mai moderne camine”, adauga rectorul. Anul acesta, Universitatea Politehnica din Timisoara investeste peste 900.000 de lei in modernizarea caminelor. (SURSA: Evenimentul Zilei 2007)

***Orice alt comentariu este de prisos. Acest Blog se adreseaza STUDENTILOR din Complexul Studentesc Timisoara, iar studentii care citesc cele de mai sus pot trage singuri concluziile. Despre internetul catastrofal nu se spune nimic (678 de studeni din 887 au o parere Proasta si Foarte Proasta despre internetul din complex), despre suprapopularea camerelor nu se spune nimic, despre lucrarile de mantuiala executate la caminele renovate nu se spune nimic, despre gandacii si soarecii (cazuri concrete cu poze doveditoare) din unele camine nu se spune nimic.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Normal. Astia din ligi isi aranjeaza locuri caldute la camine, note de trecere si fite de mari sefi pe care le afiseaza cu bobocii. Jalnici. Numai cei mai slabi studenti mai sunt implicati in ligi. Studentii buni stau in banca lor si invata

Anonim spunea...

pai normal, doar traim in romania, si comunismul inca e in floare. n`ati vazut? cand e vorba de control facut de robu sau de staicu, toti se dau peste cap sa fie totul ok, apoi, pana la urmatorul control n`are nimeni nici o treaba. 6 in camera, conditii mizere, bucatarii care de fapt nu exista(pt ca o camera goala nu poate fi numita bucatarie), camere in care pica zugraveala in cap(si care se zice ca sunt renovate recent), internet penibil(pt k 10kb/sec aveam acasa pe dial-up acum 5-6 ani) , cantina care sta mai mult inchisa(pt ca pe perioada verii au avut grija sa o inchirieze pt nunti si botezuri si mai stiu eu ce festivitati care nu au nici cea mai mica legatura cu studentii) si care acum necesita probabil 2-3-...-8 luni de renovare, si multe multe altele.


ASTA ESTE ETERNA SI FASCINANTA POLITEHNICA. Daca nu crezi ce am scris aici, admiterea a trecut, incearca la anu`!

Anonim spunea...

nu stiu cum e pe la voi, dar la mine in camera e foarte frig. cand se da drumul putin la caldura...sa se dezmorteasca putin caloriferele!

Anonim spunea...

Da, asa e. Incercati sa faceti ceva si practic. Sa-i trimitem linkul blogului lui Robu?

Anonim spunea...

Stai linistit...Robu a mers cu citate de aici de pe blog la sedinte si le comenta. De ce crezi ca sar ca arsi toti lingaii pe aici? I-a pus Robu la treaba.

Anonim spunea...

Heh! Eu am terminat in 2001.
Ce aveti voi acum era ultralux pe vremea mea... ar trebui sa va multumiti doar cu termopanele.

Eu aveam in camera 3 geamuri la ferestre (in loc de 6) si era un frig iarna... ca stateam mai mult prin camerele altora. :D

Anonim spunea...

'tis how advertising works ;)

Unknown spunea...

Eu stau in 19 si sunt conditii destul de bune adica mi se pare unul dintre cele mai bune camine din complex..