marți, 30 septembrie 2008

Micile detalii

Probabil ati vazut multi dintre voi ca pe langa automatele pentru cafea au aparut mai nou si cu alte produse: ciocolata, snacks-uri, etc. Dar iata ce surprize ne pot astepta:A se nota ca produsul a fost cumparat in data de 29.09.2008 din Corpul Electro al UPT.

***Oricine s-ar ocupa de alimentarea automatelor acestea este evident ca o face in bataie de joc si fara nici un fel de responsabilitate. La un magazin e mai greu sa vinzi un produs expirat pentru ca risti ca cel care cumpara sa observe inainte de a da banii, insa la un astfel de automat afacerea este sigura, mai intai banii dupa care produsul nereturnabil. Ligilor, unde sunteti? Probabil sunteti prea ocupati cu aplaudatul de la prezidiul festivitatilor de deschidere ale anului universitar.
Multumim cititorului care ne-a trimis aceasta informatie si asteptam in continuare sesizarile voastre.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Romania...si cred ca am zis mai mult decat suficient...

Anonim spunea...

Nu tara e de vina, ci oamenii ce o populeaza :-). Adica romanii! :-)

Anonim spunea...

Cu tot respectul insa semnatarul articolului este partinitor cu aceasta luare de pozitie. Exista institutii ale statului care sunt abilitate sa rezolve aceste probleme. O organizatie studenteasca, la fel cu orice alt cetatean, poate maxim sa faca o sesizare la institutiile abilitate ale statului pentru a se lua masuri.
Plus ca nu exista certitudinea ca respectivul ambalaj este al unui produs achizitionat in barul de la Electro.

Anonim spunea...

Nici nu asteptam mai mult decat o sesizare. De ce sesizarea a trebuit sa fie facuta aici si cine trebuie sa o auda se face ca nu o aude?
Daca ducem discutia in zona in care banuim ca ciocolata nu era din UPT, sau ca era luata acum un an de zile, atunci nu are rost sa mai semnalam nimic.

Anonim spunea...

am si eu o alta intrebare...In loc sa pierzi timpul sa scrii articolul, daca chiar te intereseaza viata sociala studenteasca, de ce nu ai facut chiar tu sesizarea la protectia consumatorului? Asta imi spune ca ai alte interese prin acest blog si nu te intereseaza viata noastra a studentilor. Concluziile sa le traga cititorii fiindca oricum nu sunt prosti asa cum ai vrea tu sa fie. Manipularea ta este una ieftina...

Anonim spunea...

NU este problema noastra sa facem astfel de sesizari oficiale. Daca s-ar fi intamplat unuia din noi cu siguranta faceam, pe langa a scrie acest lucru pe Blog.
Daca un student a considerat mai potrivit sa ne semnaleze noua aceasta intamplare decat sa se adreseze Ligilor, asta nu mai e problema noastra.
Aici nimeni nu manipuleaza pe nimeni, chiar daca cei din Ligi au avut astfel de intentii. Se pare ca in cele din urma s-au linistit si ei vazand ca nu au gasit nici locul si nici persoanele potrivite pe care sa le manipuleze.

Anonim spunea...

Noi am facut destule lucruri bune pt. studenti. Voi "proprietarii" blogului ce-ati facut? Diversiuni?

Ipocrit spunea...

O intrebare. Cu ce am fi noi de vina ca sesizarea a ajuns prima data la tine si nu la un reprezentant al studentilor ?
Oricum datele cu privire la articol sunt irelevante si zic asta pentru ca mi se pare absurd sa strigi ligilor ca nu au sesizat data de expirare.
Putea sa fie 1 dintre 1 mie. Nu este de datoria noastra sa stam sa verificam fiecare produs in parte din tonomate si nici sa stam langa el cand isi comanda cineva ceva si sa il intrebam daca este sau nu expirata.

Desi unele articole ,recunosc , sunt destul de reusite, articolul asta il consider ca "degeaba" , ca o atitudine conspirativa

Anonim spunea...

eu ma intreb pe cine reprezinta acei "noi" pe care bloggerul il foloseste?
pe PSD?
cred ca da!

Anonim spunea...

nu sa verifici automate, sa pui conditii atunci cand semnezi un contract de genul. cat de vechi sunt unele produse daca automatele au fost instalate in vara, iar in ele exista produse de foarte putin timp? ce firma serioasa baga produse aproape expirate in automate de genul? niciuna...doar cele care au interese in a face afaceri cu statul, si isi permit pentru ca au acoperire.

ce sanse ai sa te creada cineva ca produsul expirat ce l'ai primit de la automat e totusi din automat?...aproape niciuna dupa cum si voi urlati in gura mare ca totul e o facatura care sa discrediteze pe nu stiu cine.

PS: VA ROG sa mutati/stergeti comment'urile cu partide si toate prostiile debitate de frustratii politic.

Anonim spunea...

corect! sie u propun sa se sterga commentul ala cu PSD fiindca se face reclama gratuita unui kkt de partid.

Ipocrit spunea...

Vorbesti aiurea?
cine a zis ca Organizatiile studentesti incheie contractele ? noi nu avem nici cea mai mica legatura cu achizitiile de genul.
Sariti-le in cap celor din conducerea facultatii (a nu se citi conducerea universitatii).

Anonim spunea...

pai matale ce faci acolo la liga?