duminică, 7 septembrie 2008

Recunoasteti Personajul ?

Fostul Ministru de Externe Adrian Cioroianu vrea sa renunte la candidatura sa pentru inca un fotoliu de senator, pentru a candida pentru un loc in Parlamentul European, considerand ca experienta sa ii poate facilita intrarea intr-un astfel de post.

Totodata, el ii va ceda locul rectorului Universitatii Politehnica din Timisoara, Nicolae Robu si pentru a aplana conflictul cu fostul deputat liberal Viorel Coifan, informeaza NewsIn.

"Noi avem cateva locuri care aveau mai multi candidati potentiali, avem si dorinta de a ajuta PNTCD si am primit in partid un om de incredere. M-am gandit ca o solutie potrivita ar fi acea de a lasa acest colegiu pentru Senat domnului Nicolae Robu , urmand ca locul lasat liber sa ramana altor colegi", a declarat vineri (22 august 2008) presedintele interimar al PNL Timis, Adrian Cioroianu.
***Oare sa fie adevarat? Se poate asa ceva? Unde sunt intentiile curate? Unde este activitatea facuta pentru binele studentilor? Pana la urma despre asta era vorba? Accederea pe o pozitie in parlament? Se vede treaba ca in spatele intentiilor bune afisate era totusi si un deziderat personal bine tintit. Stafeta este data de catre Adrian Cioroianu, pe care il cunoastem cu totii de la campania electorala trecuta cand facea turul salilor de lectura din complex ca sa cerseasca voturi ca un milog. A mancat rahat atunci si nici nu l-am mai vazut printre noi sa vina cel putin la sfarsit de mandat sa ne spuna cum a ramas cu toate balivernele pe care le spunea si pentru care l-am votat.
Oare asa sa fie si in cazul "reprezentantilor" nostri din Ligi? Oare si in spatele cuvintelor mieroase si intentiilor bune ale lor sa se afle de fapt niste dorinte personale de parvenitism?
In cazul unora stim foarte sigur ca au incercat sa se angajeze la POLI, iar in cazul altora care erau deja angajati la Rectoratul POLI stim ca au incercat sa se infiltreze in Consilii apropiate mediului politic local.
Oare asa se explice si deciziile recente privitoare la studentii cazati in camine? O campanie electorala inceputa din timp?

21 de comentarii:

daimon spunea...

abia acum aflati?

check this out:

http://daimonscozyroom.blogspot.com/2008/07/politic-i-educaie.html

http://www.roportal.ro/discutii/ftopic50098.html

Anonim spunea...

uitate la UPB, la Al.I.Cuza.
dar na limitarea ta asta e.

sa inteleg ca acum ai obosit sa dai mail-uri prin tara si sa intrii pe forumuri ca sa arati cu degetul organizatiile de aici. nici dracu nu te-a ascultat. te-ai potolit si ai ramas sa latrii la tine in curte!

Anonim spunea...

Iata ca a inceput sa se dea in vileag adevarata ratiune de a fi a acestui blog. Era clar de mult ca el are scopuri politice. Pai toata lumea buna s-a bucurat cand s-a anuntat ca dl. Robu va candida pt. Senat. Si fiti siguri ca va fi votat masiv de studenti si de timisorenii de toate conditiile indiferent de simpatiile lor pt. un partid sau altul. Alegerile sunt uninominale iar dl. Robu este un om de mare valoare. De asemenea oameni e nevoie in politica, nu de Basescu si prietenii lui (C.V. Tudor si G. Becali), nici de Geoana, Iliescu etc. si nici macar de Tariceanu, ca sa-mi fie clara neutralitatea.
Robu va face minuni si mai mari pt. UPT cand pe langa Rector va fi simultan si Senator.
HAI ROBU! Ciuda complextm !

Anonim spunea...

ahahahaah Bai astia din ligi sunteti incredibili! sunt convins ca si daca se caca robu pe mufa voastra voi tot o sa il aplaudati ca ce rahat frumos mirositor are si ca in plus face bine si la ten :))) sunteti nebuni ma! inseamna ca in campania electorala ligile in special mecanica si probabil ac o sa aiba de lucru cu lipitul de afise cu robu.

Anonim spunea...

Tu asta de-ti zici "praful" ti-ai ales un pseudonim potrivit, care sugereaza ce ai tu in cap in loc de creier.
Ce dracu tot aveti cu ligile, tu si ceilalti 2-3 obsedati de ligi, care v-ati creat acest blog? Ce nu va convine? Ligile colaboreaza bine cu Robu, au oricand intrare la el si-i cer lucruri bune pt. studenti, Robu le aproba, noi beneficiem de ele, care-i problema?
Si care-i problema ca Robu candideaza la Senat? E dreptul lui si e foarte bine ca face asta ca-i cel mai tare. Sunt de acord ca pe Robu il vor vota toti (ma rog, aproape toti, se-ntelege) studentii si de la Poli si de la Vest si de peste tot. Cine-s contracandidatii? N-a auzit nici dracu de ei, niste clienti ai partidelor plini de bani, probabil.

Anonim spunea...

bai carnatilor, astia din ligi si care il sustineti pe robu, sa ne fie clar: SUNTETI DE TOT CACATUL.

lingeti in cur pe al vostru robu in continuare, poate asa aveti si voi vreo sansa la supravietuire,altfel erati morti de mult timp.

PUPINCURISTILOR!

Anonim spunea...

de ce nici unu din revoltatii de aici de pe blog nu vine le liga sa le zica lucrurile astea in fata?
sau macar sa vada ce e pe acolo?

Anonim spunea...

Auzi, "antipoli"! Trasnet pseudonim, intr-adevar! Mai bine ti-ai fi zis "cap_cretin" sau ceva de genul asta, nu crezi?

Anonim spunea...

Bai astia din Ligi...chiar nu puteti incepe un comment fara jigniri? Chiar nu vedeti ca dati dovada de foarte multa frustrare.

De ce astia din ligi care posteaza aici nu dau nume?

Sunt ferm convins ca daca vine unu si va zice lucrurile pe fata, a doua zi fugiti cu para la rectorat si aratati cu degetul pe cei care au o alta parere despre ce se petrece in Poli.

Eu am discutat cu Andrei acum 2 ani de cantina, camine, etc. Si totul a ramas la stadiul de "Vedem". Atunci ce pretentii sa mai am?

Cum sa fie Robu si Senator si Rector? In primul rand imi vine greu sa cred ca va avea timp si in al doilea rand nu cred ca ii da voie legea. Vreau sa vad si eu o minune gen cantina, camine cu cel mult 4 oameni in camera si mai multe la numar, examen de admitere (unde e cazul), secretare fara crize, studentii sa-si aleaga DEMOCRATIC liderii, etc, etc.

Apropo...eu nu am vazut niciunde baba frumoasa si politician cinstit.

Anonim spunea...

Dom' profesor de sub numele "vaidenoiromanii", lasati-ne ca nu suntem chiar fraieri. Ati auzit de d-na Andronescu? Ei, dansa este si parlamentar si rector la Politehnica din Bucuresti cum stie toata Romania si e perfect legal. De fapt mai sunt si altii in situatia asta dar ce-mi pierd vremea sa va spun ca stiti si dv. prea bine realitatea dar interesele pt. care ati creat acest blog si postati pe el va fac sa va prefaceti ca nu stiti.
Dom' profesor, dom' profesor... asa parere proasta aveti dv. despre noi? Chiar credeti ca muscam asa usor?

Anonim spunea...

Se pare ca tu esti mai in tema cu politica decat mine. Probabil Andronescu se urca in masina si da o fuga pana la Senat, semneaza prezenta, bea cafeluta si apoi face acelasi lucru si la UPB. Dar nah probabil Robu are pile la acceleratorul de particule din Elvetia si il transporta aia instant de la Timisoara la Bucuresti, dupa cum e nevoie.

Bah...deja incepi sa ma scoti din sarite. De 8 luni de zile tot ma faci profesor, profesor grevist si tot ma mir de unde dracu le scoti. Tot mai trimit cate un link la colegi cu post-urile tale si ii las sa se amuze. Btw, suntem 40 de oameni in firma.

Se pare ca tu esti cel care vede un fel de Teoria Conspiratiei in jurul lucrurilor de aici. De fapt scopul tau e sa cauti nod in papura la tot ce se scrie aici astfel incat sa para a fi ceva politic. Ceea ce ma face sa cred ca tu esti de fapt intr-un partid. Tare is curios ce functie ai la Rectorat, ca postezi prea des pe aici si prea le stii tu pe toate. Esti cumva secretara lu' Robu? Banuiesc ca mergi in fiecare zi la el si ii dai raportul cu ce se scrie pe aici. Cat primesti la salar pentru asta?

Anonim spunea...

"Probabil Andronescu se urca in masina si da o fuga pana la Senat, semneaza prezenta, bea cafeluta si apoi face acelasi lucru si la UPB. "

Adica in loc sa faca un lucru bine, incearca sa faca doua; ambele proaste.


"Dar nah probabil Robu are pile la acceleratorul de particule din Elvetia si il transporta aia instant de la Timisoara la Bucuresti, dupa cum e nevoie."

Probabil va delega neoficial un prieten, prorector? care sa-l substituie la nevoie si asa va avea timp si de Bucuresti si de Timisoara; si de Parlament si de Universitate. Care o fi prietenul prorector? nu e greu de dibuit. Vreunul cu legaturi puternice prin li[n]gi reprezentative :)).

"Bah...deja incepi sa ma scoti din sarite."

Nu esti singurul care e siderat de stupiditatea posturi-lor celor din ligi, sau posibili functionari la Poli.

"De 8 luni de zile tot ma faci profesor, profesor grevist si tot ma mir de unde dracu le scoti."

E clar ca mintea celui care a postat are in memoria cea mai accesata => cadre didactice <= deci ori e cadru didactic, ori e ceva functionar pe la Poli.

"Se pare ca tu esti cel care vede un fel de Teoria Conspiratiei in jurul lucrurilor de aici."

Adevarul ca unele ligi, precum ar fi cea de la Mecanica sunt specializate in "conspiratii"; adica sa sape, sa toarne si sa prezinte realitatea denaturat pentru a-si obtine diverse avantaje. Cum valoare nu au, uneltesc si ei cum pot saracii...

"Cat primesti la salar pentru asta?"

Chiar asa! Cat?

Bodin de exemplu se lauda cu salarul lui foarte mare de aprox 600RON (Acum ma prapadesc de ras, nici macar 75% din chirie nu as putea sa o acopar cu banii aia, bani de buzunar), cand altii nu aveau nici macar 500RON dupa 25 de ani lucrati in Rectorat!

Sanatosi sa fiti!

PS:
Sunt profesor?!

ktx spunea...

"sa intrii" & "sa latrii"
FFS! speechless, ne meritam soarta...

Anonim spunea...

Domne', daca dumneata confunzi relatarea adevarului in interes general cu latratul, fa binisor si du-te la medicul de familie si relateza-i! Poate poate iti face o trimitere la psihiatru.

Remarc faptul ca ligile nu sunt numai alienate de studenti cat si de interesul general; cautand in continuu interesele personale a unora, ci au si persoane alienate mintal.

Anonim spunea...

Mai bolnavilor psihic, nu vedeti cat sunteti de penibili? Pai ce oameni vreti in politica ma, ca si pana acum, niste gainari sau oameni care au confirmat CINSTE, PERFORMANTA si OMENIE?
Robu a gresit ca nu a facut pasul asta mai demult, pt. ca a obtinut demult recunoasterea calitatii sale ca nu degeaba a fost ales prorector in 1990, 1992, 1996, 2000 si rector in 2004 si 2008, vicepresedinte al Consiliului National al Rectorilor in 2008.
Noi studentii cei multi il iubim (nici un rector din tara nu e asa apropiat de studenti ca el si UPT condusa de el e recunoscuta ca are cele mai bune realizari), doar profesorii care il invidiaza si studentii de trei parale il critica.

Anonim spunea...

noul slogan al ligilor: NENEA ROBU TE IUBIM CA CA TINE NU GASIM!! n-as fi crezut ca organizatiile studentesti pot fi atat de slugarnice

Anonim spunea...

ma intreb cat plateste PSDul pe proprietarul acestui blog fiindca imi este foarte clar ca bloggeru' este partinic in cazul de fata.
Ca si timisorean ma doare-n cot de orice partid politic insa Robu este una dintre personalitatile noastre locale care a demonstrat ca poate construi lucruri si poate gestiona o institutie mare. In cazul in care omul s-a hotarat sa se implice si politic nu vad care este problema? Nu ne-am saturat de clasa politica actuala? Nu clamam toti ca vrem sa se schimbe? Uninominalul ne ofera aceasta posibilitate...sa ajutam oameni ca Robu sa acceada pe functii de demnitati publice. Si noi ce facem? Apare cate un neica' nimeni de blogger care arunca cu kkt chiar in oamenii care au calitatea de a ne reprezenta. Eu unul prefer sa fiu reprezentat in Parlament de Robu decat sa continui sa fiu reprezentat de alde Ilie Sarbu, Tabara, Coifan, Branzan s.a. care si-au dovedit (in)competentele. Daca nu sunt inteles va rog sa va uitati la starea drumurilor din Timis comparativ cu alte judete etc...
Asa ca draga bloggere...hai sictir.
Personal ma bucur sa aud ca Robu candideaza, il voi vota si fi sigur ca si majoritatea timisorenilor il vor vota. Incepand cu galeria lui Poli, cu studentii si cadrele didactice din toate universitatile, cu oamenii simpli care s-au saturat de fauna enumerata la aliniatul anterior...

PS: poti sa-i spui lui Ilie Sarbu sa nu te plateasca pe ziua de azi fiindca nu ti-ai facut foarte bine temele:))

Anonim spunea...

Da ma, eu recunosc personajul si ma bucur sa-l vad si in aceasta postura. Ii sunt student d-lui Robu si ne-a povestit la curs pe la inceputul sem. 2 ca i-a prezentat ministrului Ludovic Orban ceva idei de-ale lui si de-ale altora, un proiect mare care sa rezolve traficul in Timisoara. Faptul ca acum s-a dus cu Orban sa impulsioneze lucrarile nu face decat sa confirme ca omu vrea sa faca si pt. Timisoara lucruri mari asa cum a facut pt. Politehnica. Am citit intr-un alt ziar sau am auzit la TV nu mai stiu ca pe baza proiectului initiat de dl. Robu s-a decis sa nu se mai faca o centura cu doar 2 benzi cum a inceput PSD-ul acum 15 ani dar n-a facut nimic nici asa (cum n-a facut nici PD-L cu ministrii sai x-ulescu si Berceanu) ci una cu 4 benzi si ca la asta se lucreaza in sfarsit serios.

Anonim spunea...

Apoi daca-i asa...Bravo Robu!
Inseamna ca sunt multi pesedei pe acest site care scriu pe forumuri. Sa dea draku sa va prind pe vreunu' in galerie la Poli ca va rup oasele. Robu e omu' nostru!!!

Anonim spunea...

CRAIOVA - POLI 1-3, E SUPER, SUNTEM BETON! SA CRAPE ZAMBON!
(ce chestie ce rima mi-a iesit, nu-i adevarat!)

Anonim spunea...

Da omule esti tare cu rima asta da si io-s! Ia uite:
Jos Zambon! Jos Zambon!
Poli! Poli! Robu e cu noi, Robu e cu noi.
Poli! Poli! Robu e cu noi, Robu e cu noi.
Ma ce le-am facut-o craiovenilor si ce palma a-nsemnat acest 3-1 pt. FRF si pt. toti banditii care-s turbati ca pe toti care se pretind tari ii casapim si anu asta ca anu trecut.