vineri, 3 decembrie 2010

Originalitate

Dupa ce de mai bine de 2 ani defilăm pe acest Blog cu sloganul "Ia Atitudine" (a se vedea si in Logo), păcălicii din Ligile Studentesti au venit acum cu o idee originala de campanie:

***Adevarul este ca acum ar fi imposibil sa mai spunem ca ideea lingailor este una proasta, atata timp cat ideea ne apartine.

Si la final un mesaj pentru "reprezentantii nimanui": Nice try, but still a fail ;)

7 comentarii:

plm spunea...

nu am vazut niciunde pe site-ul vostru sloganul asta

Anonim spunea...

inseamna ca esti chior rau prietene

tzaran prost spunea...

bai asta, d-nul "Anonim", nu ti-ai dat seama ca vorbesti cam singur pe aici ? NU ai impresia ca tu esti singurul destept din complex si ceilalti sunt doar niste "lingai" ? Eu cred ca e tocmai invers :-j. Vezi-ti de manelele tale si nu mai posta aici, ca oricum nimeni nu e de partea ta ;)

Anonim spunea...

anonim e unul singur fiti atenti

kiki riki miki spunea...

esti cam pe langa domnule anonim...nu prea ai treaba cu ce se intampla in jurul tau. Tot ce faci e sa stai in spatele pc-ului si faci comentarii...iti irosesti viata frate..nu-ti dai seama??

Ka spunea...

http://www.google.ro/search?q=ia+atitudine
Aproximativ 592.000 (de) lingăi (0,13 secunde)

Anonim spunea...

bha retardo... campania asta e la nivel national... cine crezi ca se oboseste sa te copieze pe tine? sincer nu stiu de ce ma obosesc sa iti scriu si nu stiu cum am ajuns pe blogul tau... dar e ok pt ca din astfel de greseli invat;))