luni, 6 decembrie 2010

Serile "PsyCult" - Aula Magna (Universitatea de Vest din Timisoara)

In marea de ligi studentesti, lingai, interese meschine, pupincurism si parvenitism, o asociatie studenteasca din Universitatea de Vest din Timisoara incearca sa faca altceva.

Serile "PsyCult" - seri de cultura cinematografica, asa cum le numeste chiar Eugen Ghencioiu (initiatorul acestor evenimente) - vin sa contrabalanseze invazia de prost gust si incultura de care avem parte zilnic.

In ce constau aceste seri?

Proiectii de filme in fiecare Miercuri de la Ora 20:00 in Aula Magna (Etajul 1 - UVT).

Miercurea aceasta, 08.12.2010, va rula filmul "1984" - ecranizare a romanului cu acelasi nume al lui George Orwell. Intrarea este libera pentru toti cei care vor sa vizioneze un film de calitate. 

***Pentru mai multe detalii si proiectii viitoare, accesati eugenghencioiu.wordpress.com si veti fi la curent cu ceea ce va mai pregateste "Asociatia Studentilor La Psihologie din Timisoara" (ASPTm).

10 comentarii:

Anonim spunea...

Dar filmul ii cumparat?Sau iar fac astia piraterie?

Anonim spunea...

De parca nu ar putea baga Fritz Lang sau Wells ca si asa fac din patrimoniu cinematografiei si le poti gasi gratis pe siteuri officiale.

Eugen Ghencioiu spunea...

Miercurea aceasta va rula in Aula Magna "Hartia va fi albastra" (2006) de Radu Muntean.
Aveti mai multe detalii la urmatorul link: http://eugenghencioiu.wordpress.com/2010/12/13/436/

Anonim spunea...

Anonim...primul Anonim... sa stii ca "necunoscute sunt caile moralitatii".
Vezi tu, a proiecta un film piratat poate parea, la prima impresie, drept un act neetic.
Dar spune-mi, te rog, ce e mai imoral.. sa piratezi un film extraordinar si sa-l vezi singur acasa sau sa-l imparti cu peste 100 de persoane saptamanal?

Anonim spunea...

Dar voi astia de pe blogul asta care jigniti oamenii din ligile stdentesti, zi de zi, facandu-i lingai si imorali, voi acum spuneti ca pirateria este morala, doar din simplul fapt ca aceste seri nu sunt organizate de ligile studentesti?

Anonim spunea...

Imi pare rau, esti in eroare, aceste seri sunt organizate de o liga studenteasca.
Si "astia de pe blogul asta" fac bine ce fac... lingai exista si se afla printre noi sau noi "ceilalti" ne aflam printre ei... nici nu mai stiu..

Cu bine,
Prietene

Anonim spunea...

Vezi si u...tot ce e mai bun in facultati sunt LIGILE!!!

Anonim spunea...

@Anonimule de la 14.12.2010 15:16, urmarind acelasi rationament, ce-ar fi mai imoral: sa o fut doar eu pe ma-ta sau sa-mi aduc si cativa prieteni?

Anonim spunea...

Esti bolnav.. ma mir cum de sunt permise asemenea mitocanii de mahala pe acest blog..
Am incercat sa transmit o idee pe care esti prea cretin ca s-o intelegi.. compensezi aceasta neintelegere cu bascalia de tip "usa cortului"...
Sau esti cine cred eu ca esti... canalie?!

Anonim spunea...

Anonimule din 17.12.2010 de la ora 15:24, cum ar fi mai bine sa o fut doar eu pe mata sau toti studentii din toate ligile studentesti?