luni, 3 octombrie 2011

UPT Market

Daca nu ati mai trecut prin Universitatea Politehnica din Timisoara si ati ramas cu amintirea unei institutii de invatamant superior, imaginea de mai jos va poate surprinde:


Tarabe una langa alta cu cafea, merdenele, saorme, telefoane, tot ce va doriti de la un bazar. Probabil ca in curand vor aparea si tarabe cu haine second-hand sau un bar cu bauturi alcoolice.

Toate aceste tarabe, inclusiv banca ce isi are sediul in interiorul Universitatii platesc bani buni pentru inchirierea spatiului respectiv. In Complexul Studentesc exista un numar considerabil de spatii ale UPT inchiriate pe bani frumosi agentilor economici. Oare cum se face ca, totusi, UPT este pe ultimele locuri in atragerea de fonduri extra-bugetare (a se citi articolul precedent)? Toate aceste chirii sunt bani veniti din cer. Ce face managerul Robu cu ei in afara de a cladi averi imense pentru diverse personaje din UPT, inclusiv propria sa persoana?

Nu mica a fost mirarea cand am vazut urmatorul mesaj venit de la o limba lunga a ligilor studentesti:

"In sedinta Biroului Executiv al Senatului s-a luat in discutie ca magazinele/automatele din facultati sa poata sa vanda doar alimente sanatoase, urmand ca anumite alimente sa fie interzise.

Din acest motiv va consult referitor la ce ati vrea sa se vanda in special in facultati, respectiv ce nu ar trebui sa se vanda."

Va invitam sa va spuneti parerea dand CLICK AICI.


***Nu va asteptati sa se intample ceva sau sa dispara atmosfera de bazar din incinta Universitatii, dar daca tot aveti ocazia sa va spuneti parerea e bine sa o faceti.

3 comentarii:

Vasile spunea...

Daca s-ar finanta din banii astia si nu ar mai primi bani de la stat din punctul meu de vedere ar putea sa aiba si striptease bar in hol :D

partea trista e ca banii astia sunt defapt un ciubuc, grosul fiind de la stat.

PS: vazand ultimele tale articole iti recomand: http://capitalismpepaine.wordpress.com/2011/07/06/invatamantul-pompa-de-bani-a-politrucilor/

Masaj erotic Bistrita spunea...

daca banii s-ar folosi pt dotarea universitatii, n-ar fi o problema..

Anonim spunea...

Super arata holul asta, e cel de la Electro pe care-l stiu ca era o paraginitura?