joi, 12 iunie 2008

Cum Se Fac Lucrurile

Va atrageam atentia la momentul impartirii taberelor de acea dorinta afirmata deschis de catre Catana Mihai (Vicepresedinte Liga Mecanica). Acesta spunea ca va avea grija sa isi rezerve cateva locuri in tabara la mare pentru el si colegii sai de liga.
Bineinteles ca am avut grija sa urmarim subiectul, pentru a observa cum se va realiza aceasta miscare, deoarece in mod normal locurile distribuite facultatilor sunt acordate pe baza mediei. Sa privim, asadar, urmatoarele imagini:
LOCURILE ARATATE CA FIIND REPARTIZATE FACULTATII DE MECANICA:
LOCURILE EPUIZATE (ZERO):

***Ceea ce observam mai sus este dovada incontestabila de cum "se fac lucrurile" la Facultatea de Mecanica si implicit la Liga de la Mecanica. Vedem cum anumite locuri au fost pastrate sub tacere inca de la inceput de catre indivizii de la Liga Mecanica, ele nu apar in tabelul initial cu locurile repartizate, insa apar in al doilea tabel ca fiind epuizate (notate cu zero).

Era evident ca in conditii normale nu ar fi avut nici o sansa vreunul de la Liga sa mearga in mod corect in vreo tabara. De aceea a fost mai simplu sa fure de la inceput locurile dorite si astfel sa nu fie nevoiti sa concureze pe ele. De ce? Pentru ca doar asa pot lingaii din ligi sa castige: cand concureaza singuri. Toate alegerile pentru conducerile ligilor au avut loc cu cate un singur candidat pe fiecare functie. Toti cei pe care ii vedeti ca pretind a reprezenta studentii pentru ca au fost alesi de studenti, sunt niste impostori ajunsi in pozitiile respective urmare a unor conjuncturi si a unui numar de voturi format dintr-o singura cifra (pana in 10).

Nici un comentariu in plus nu isi mai are rostul. Nesimtirea si manevrele mizerabile se pare ca au devenit pentru unii obisnuinte.

11 comentarii:

Anonim spunea...

M-am uitat in postul in care aratai repartizarea taberelor pe facultati. Locurile multe, erau in seria din 18-15.08. In ultima serie, in care zici tu acuma ca si-au luat ei tabere, nu erau repartizate bilete nici atunci. Asta deja e dezinformare

Anonim spunea...

pfff...pai tocmai aia e toata faza ca nici macar nu au trecut in tabel numarul ala de locuri :)) le-a scapat numai acuma de au pus zero in dreptul lor. tu nu vezi hotia nici cand ti-o arata cineva cu sageti rosii.

Anonim spunea...

uita-te la celalalt post cu taberele si vezi ce e incercuit cu rosu in seria de dinainte sunt locurile alea multe...

Anonim spunea...

Ai dreptate. In prima instanta am presupus ca acele locuri sunt sortite a fi confiscate de catre cei din Liga Mecanica. Depasea orice imaginatie o asemenea miscare in care locurile vrute de ei nici macar sa nu fie trecute in lista.
Cert este ca Mihai Catana nu se regaseste in lista oficiala a celor care vor merge in tabere anul acesta. Asadar, daca va merge o va face in mod ilegal. Asteptam lamuriri de la cei care le pot da.

Anonim spunea...

presupun ca toata lumea e curioasa sa vada si o lista a celor de la mecanica care au obtinut aceste tabere. curios este ca am auzit ca unii "de la mecanica" pot merge in mod absolut ilegal in doua tabere de vara desi regulamentul prevede ca fiecare student care indeplineste conditiile pt obtinerea de tabere are dreptul sa mearga o singura data pe an in tabara fie de vara la munte sau la mare sau in tabara de iarna ... nu stiu exact unde... asteptam sa reveniti cu aceste informatii in curand >:)))

Anonim spunea...

TABERE--- alta porcarie tipic romaneasca, toti au de castigat, in afara de studentii care merita cu adevarat aceste tabere!

Scoate-ti taberele si desfiintati si bursele!

Anonim spunea...

TABERE LAMURIRE...
Cum merg cei din anul 5 in tabere?
Simplu, nu pot sa mearga , mai bine zis sa primeasca loc de tabara studentii din anul 5, asa este la lege.......
dar, se poate totusi sa mearga cei din anul 5(ca si craciun si catana). cum? simplu..

Fiecare tabara are un comandament de tabara. Comandamentul este format din studenti, care trebuie sa se asigure ca conditiile din contractul intre ANS si hotel , unde are loc tabara, sunt respectate, si sa ajute studentii care vin...
Acesti sunt sunt din randul ligilor. Locurile se dau la ANOSR si USR , care le impart la ligile din cadrul lor...
Asa catana poate sa mearga in tabara , ca sef de comandamet..sunt 6-8 locuri de "sefi" pe fiecare perioada si locatie de tabara...
deci sujnt locuri gratuite care le primesc membri ligii...asa a mers bodin si altii ...multi ani in tabere..
sper ca am fost clar

Anonim spunea...

cu alte cuvinte: un alt exemplu de cum sa profiti ca un nesimtit de pe urma faptului ca esti intr-o liga.

Anonim spunea...

"Scoate-ti taberele si desfiintati si bursele!" lasa ma ca trebuie stimulat cu ceva studentul..as ceva numai un pierde vara, unu care face facultatea degeaba poate spune

Anonim spunea...

anonimule, habar nu ai ce beneficiu enorm este sa ai parte de educatie gratuita, asta e problema, nu stim sa apreciam ce avem! In alte tari mai dezvoltate doar cei foarte merituosi sunt selectati in 'elita' tarii si rasplatiti pe masura. La noi se da bot cu niste nimicuri de burse si tabere! Si unii care beneficiari nici macar nu apreciaza acest gest ci copiaza in continuare! Stiu foarte bine ce vorbesc, si astept schimbarea, spre binele vostru!(PS: stai linistit, momentan imi pierd vara pe alte meleaguri!:))

Anonim spunea...

mihai nu va mai putea sa mearga in tabara k e anul 5
dar va merge cu comandament.