miercuri, 4 iunie 2008

Cine Se Crede?

Dupa cum v-am anuntat, luni s-au impartit locurile de tabere. Prezenti la rectorat trebuiau sa fie studentii senatori din partea fiecarei facultati. Cine credeti ca a mers din partea Facultatii de Mecanica? Exact, Mihai Catana. NU este student senator, dar in mod sigur este student care se baga in orice, inclusiv in rahat dupa cum o sa vedeti.
Cand s-a pus problema distribuirii locurilor si zilelor taberelor, Catana a tinut sa grupeze 8 locuri de tabara la mare in aceeasi perioada. De ce? Sa citam chiar din spusele lui: "recunosc, pe locurile astea o sa merg eu si colegii mei de la liga".

***Facem o rugaminte studentilor de la Mecanica. Alegeti-va in primul rand aceste locuri de tabara sa vedem cu totii daca planul lui Catana din propriul cap se potriveste si cu cel din realitate. E incredibil cum un individ poate sa creada ca i se cuvine orice doar pentru ca stie sa linga unde trebuie.

ATENTIE pentru cei din Caminul 20C. Astazi intre orele 19.00 - 22.00 sunt alegeri pentru Comitetele de Camin si in Caminul 20C candideaza pentru sef de camin nimeni altul decat Fratele lui Mihai Catana. Haideti sa ii dam un semnal ca ceea ce face in propriile interese nu e bine vazut de studenti si sa nu permitem găştii CATANA sa mai aiba vreun cuvant de spus.

7 comentarii:

Anonim spunea...

nimic nou sub soare, de cand e lumea si pamantul asa se aranjeaza taberele, unde-i problema????

Anonim spunea...

eu sunt coleg de modul cu baietii in cauza si pot sa iti zic ca sunt chiar de treaba, mai ales george. si inca ceva, nu sefii de camin is devina ca treburile nu merg bine, ci administratia. de oamenii de acolo de ce nu zici nimik? esti cumva omul lor?! :))

Anonim spunea...

blogul asta e un fel de ziarul can-can pe tema fratii catana. Adica un fel de hartie igienica electronica. E destul de evident ca ai ceva personal cu ei si ca nu esti deloc obiectiv.(nu le iau apararea ca nu ii cunosc, dar asta reiese de aici)
E normal ca o liga sa ia mai multe tabere in aceeasi perioada.

Anonim spunea...

"E normal ca o liga sa ia mai multe tabere in aceeasi perioada." cum adica? in primul rand se iau bilete in tabara si nu tabere ;)...si apoi biletele se distribuie conform unui regulament si TOTI studentii au drept egal la ele, cei de la liga au un punct in plus sau ceva de genul si atat, nimic in plus, mai trebuie sa fie integralisti si sa aiba medie astfel incat adunat cu punctul de la liga sa poata concura cu ceilalti studenti care solicita bilet...in mod "normal" e un fel de concurs, iau bilete cei cu punctajul mai mare...

Anonim spunea...

Domnule anonim, ma refeream la distribuirea taberelor intre facultati, faza premergatoare distribuirii taberelor catre studenti. Si de aceea am zis ca de obicei ligile iau in aceeasi perioada ca sa ofere posibilitatea studentilor de la aceeasi facultate sa mearga impreuna.

Anonim spunea...

Domnule andrei boca, ex-presedinte al Ligii ETc. Daca afirmi ca "blogul este un ziar pe tema fratii catana" rezulta ca in curand vei spune ca "Blogul este un ziar pe tema Ligii ETc", la fel de bine cum vei putea spune ca este "un ziar pe tema Ligii AC", s.a.m.d.
Ceea ce vroia acest articol sa spuna este ca Mihai Catana a afirmat cu propriile vorbe ca pastreaza acele locuri pentru "el si colegii sai de liga". Asadar, ceva revoltator.

Anonim spunea...

pai dupa principiul in POLI DAI SPAGA :)))