duminică, 29 iunie 2008

O Postare Mai Altfel

PREAMBUL:
"Daca e ceva la care sa se priceapa Romanul (pe langa politica si fotbal), la vorbe de Duh cu siguranta e neintrecut. Sa enumeram cateva:
"Cel mai destept cedeaza"
"Sa nu te pui cu prostul"
"Daca il vezi ca-i prost, il lasi in pace"
"Prostului nici sa-i faci, nici sa-ti faca"
"Prostul cand il bagi in seama, se inalta-n sus de-o palma"
"Prostul cand vrea sa isi faca sprancenele, isi scoate ochii"
***Astea sunt pentru Presedintele Ligii AC, Vilcea Mihai, care probabil nu isi mai incape in piele urmare a faptului ca a avut castig de cauza in problema cu camera sefei de camin."

ARTICOL:
"1988 - 2008, Atat De Mult Timp - Atat De Putine Diferente"
Zilele acestea s-a adeverit faptul ca inca exista probleme de asezare a ierarhiilor valorice si institutionale pe plaiurile noastre mioritico-studentesti. Principiul "Decat sa-mi fie rau, mai bine sa-mi fie bine", chiar daca asta inseamna sa renunti la orice urma de orgoliu, inca este la mare pret.

Va prezentam intr-un articol precedent situatia dintr-un camin studentesc din complex, in care un oarecare sef de liga s-a pus de-a curmezisul normalitatii, insistand ca Pamantul sa inceapa a se invarti in jurul lui. Povestea era extrem de simpla si nu suporta vreo ambiguitate: in camera sefului de camin trebuia sa stea seful de camin, PUNCT. Asta pana Vilcea Mihai, acest nou vlastar al parvenitismului si ingamfarii, a vrut sa testeze daca poate ingenuchea persoane cu mult mai in varsta cu el. Se pare ca a reusit.

Mocirla numita Complex Studentesc din Timisoara se arata o data in plus in toata splendoarea ei. Daca un lingau a putut sa obtina ceea ce a obtinut doar urmare a faptului ca e "Sef De Liga" si pupa unde trebuie, atunci ne este foarte clar unde ne aflam. Daca studentii le-au aratat lingailor cu fiecare ocazie ca nu dau nici macar doi bani pe ei, se pare ca nu acelasi lucru se poate spune despre oamenii din "sistem". De ce? Pentru ca se stie de pe vremea comunismului ca "nu e bine sa te pui cu ala care se intelege cu Mai Marele".

***Romania = Tara Parvenitilor, a Non-Valorilor, a Jegosilor ajunsi "Sefi" sau "Presedinti". Felicitari lui Vilcea Mihai si colegilor sai pentru succesul inregistrat in fata "sistemului". Doar ca nu trebuie sa uite ca, asa cum spunea cineva in unul din comentarii, in fata studentilor nu vor putea niciodata sa aiba castig de cauza prin astfel de modalitati. Pentru ca in fata noastra tot niste slugoi vor fi, tot niste paraziti catarati pe functii pentru a avea castiguri personale.
Ca tot a venit vorba, oare acum ca au reusit sa o dea afara pe sefa de camin din camera ce i se cuvenea, vor sta si "n-1" in camera pentru ca unul din ei este Presedinte de Liga? Poate asa o sa aflam motivul pentru care nimeni din Ligi nu protesteaza ca suntem indesati in camere ca la puscarie, ba chiar ridica in slavi modalitatea de cazare. Probabil ca nu ii afecteaza, iar daca nu ii afecteaza direct, de ce sa le pese?

37 de comentarii:

Anonim spunea...

de ce sa protesteze ca suntem indesati in camere ca sardelele? pana si ei se lauda cu faptul ca Poli da camin la toata lumea.

nu demult au propus sa creasca baremul pentru unul din caminele de 5-6 cu 50 de sutimi. ca sa mai stimuleze studentii sa invete. gluma buna, nu?

ce'ar fi sa propuna ei ca toata lumea sa stea cate 4 in camera si cine nu are medie sa isi caute chirie/gazda. dar acest lucru nu se vrea. cum ar fi ca Poli sa incaseze doar 4x85RON pe o camera. cam putin, nu? mai ales ca tot atat platim de 5 ani. si asta e iar un motiv de lauda pentru cei din ligi. dar ei nu vad reversul medaliei: acu 5 ani de 75RON pe luna stateai 4 luni intr'un camin de medicina sau vest.

VAI DE NOI!!!

Anonim spunea...

Trecand peste faptul ca ai ceva personal cu seful ligii ac, spune daca tu cunosti situatia in intregime, sau vorbesti din auzite? De ce nu expui toate evenimentele? De situatia in care erau studentii ce doreau sa se pre-cazeze in cealalta camera din modul nu te-ai interesat(incredibil,dar ei nici in liga nu sunt)? Incearca sa o faci ...
Administratia a luat in derizoriu drepturile unor studenti, iar singura sustinere a venit din partea sefului ligii.
Acum te invit sa faci un exercitiu de imaginatie. Inchipuie-ti ca ar veni cineva sa iti spuna ca NU ai dreptul sa faci precazare in camin, doar daca vor mai ramane locuri dupa repartizare. Cum ai proceda?
Te vrei mare Robin Hood dar starnesti amuzamentul. Pari un mare FRUSTRAT (ia-o ca pe un feed-back si inca nu ca o jignire). Te vrei reprezentativ pentru complex, dar doar dezinformezi. Crezi ca pornesti vreo revolutie? Vei agita niste inapti pe ici pe colo si-i vei face sa creada ca izvorul tuturor nemultumirilor lor este faptul ca vezi doamne vreo liga le ia banii din buzunar. Tipic romanesc. Daca esti asa mare om de actiune, apeleaza la mijloacele legale nu la calomnie. Asa doar plangi. Te ascunzi in spatele calculatorului si plangi.
Din cate ai scris aici de-a lungul timpului, pare ca ai dovezi destule ale vreunor ilegalitati, dar faptul ca nimeni n-a patit nimic ridica un semn de intrebare asupra veridicitatii celor sustinute, ori asupra competentelor tale de "om de actiune".
Un blog monopolizat de ideile tale paranoice si de atacurile tale personale nu mai este un blog reprezentativ pentru complex. Faptul ca este total subiectiv il face un blog al tau, nu al nostru, al tuturor studentilor din complex, asa ca ti-as sugera sa ii schimbi numele pentru ca nu ai dreptul de a te folosi de imaginea complexului studentesc timisoara pentru a-ti dovedi talentele tale de mare detectiv.
Asculta sfaturile ca altfel te vei trezi cu blogul inchis pe cai legale si iar vei plange ca e o conspiratie mondiala impotriva ta ori a studentilor din timisoara.

Anonim spunea...

O urmare a demersului acestui Blog? Lingaii din Ligi nu au avut parte de mierea din borcanul Consiliul Consultativ al Complexului.

Mai vrei una? Cei care au candidat pentru comitetele de camine si erau asimilati unei ligi NU AU FOST ALESI DE CATRE STUDENTI.

Mai vrei una? Cand si-a servit Catana masa gratis la cantina a fost PUS LA PUNCT DE CATRE STUDENTII care asteptau la coada.

Mai vrei? O sa mai primesti si tu si "confratii" tai.

Acum spune-ne cateva dovezi prin care studentii v-ar da dreptate si ar fi de partea voastra. STUDENTII nu mana de oameni din jurul vostru care va da dreptate orice ati face.

Spui ca nu aveati dreptul sa va cazati in camin? Cea mai mare minciuna si dovada ca minciuna este a doua voastra natura, nici nu mai reusiti sa faceti diferenta dintre real si imaginar. Celor care stau abuziv in modului sefei de camin li s-au prezentat nenumarate optiuni de camere in care sa se mute, insa orgoliul a fost mai mare si din pacate a invins.

Spui sa ne imginam cum ar fi daca cineva ne-ar impune sa asteptam pana dupa precazari si abia atunci sa ne putem alege camera. EXACT ASTA ATI CERUT VOI SEFEI DE CAMIN. Sa se cazeze in camerele care vor ramane libere.

Prin faptul ca oricine poate comenta (inclusiv tu - si asta consider-o ca un privilegiu pe care ti-l facem, sa iti citeasca sute de studenti porcariile spuse, auditoriul tau obisnuit fiind de maxim 10) demonstram ca acest Blog este al tuturor studentilor si iata inca o dovada clara a minciunilor si aberatiilor indrugate de tine. Unde este monopolul din moment ce oricine poate comenta si culmea ca toate comentariile sunt impotriva voastra (exceptand cele pe care le faceti voi).

Parte cu "inchiderea Blogului pe cai legale" demonstreaza ca aveti probleme mari si ca nu exista vreo modalitate sa scapati de ele. Miscarea Studenteasca din UPT va fi curatata la un momentdat de catre marea masa de studenti, pentru ca o curatire din interior este, dupa cate se pare, imposibila.

Anonim spunea...

NU AI HABAR CE S-A INTAMPLAT. Nu despre cazul sefului ligii am vorbit, ci de ce s-a intamplat cu ceilalti ce doreau sa se precazeze in camera cealalalta,avand dreptul acesta. Administratora i-a jignit prin faptul ca a crezut ca poate sa-i pacaleasca spunandu-le ca NU AU DREPTUL sa se precazeze pana nu sunt repartizati toti ceilalti din camin.
Repet, NU S-AU RESPECTAT DREPTURILE unor studenti de catre administratie.
INFORMEAZA-TE si apoi permite-ti sa debitezi aceleasi jigniri ca pana acum.
Nu fac parte din nicio tabara. Mi se pare anormal ca DEZINFORMEZI.
In acest conflict au fost implicati si SIMPLI STUDENTI,iar seful ligii a aratat solidaritate fata de acestia.
Inca odata, priveste situatia in ansamblu si nu mai omite detalii foarte semnificative. Esti total subiectiv.
Nu imi permit sa spun daca liga ac isi face treaba sau nu pentru ca nu sunt informat suficient, insa nu-mi spune ca administratia avea dreptul sa dezinformeze niste studenti pentru a-si atinge obiectivele.
Vorbesti despre "nenumarate optiuni" pentru cei implicati. Acestea N-AU EXISTAT.

Anonim spunea...

Hahaha nu faci parte din nici o tabara? detaliile astea de unde le ai atunci? ori nu esti din nici o tabara si atunci esti Dumnezeu, ori esti dintr-o tabara si atunci minti. din cate stiu si eu administratora a oferit tuturor alternative si nu a fost absurda cu nimeni chiar daca putea fi. si ala de la ac nu s-a bagat pentru studenti ci s-a bagat pentru propriul lui fund asa ca lasati-o moarta cu textele astea ca sincer ma dezgustati si pe mine.

Anonim spunea...

Inchiderea blogului pe cai legale? :))))))

Buna gluma. Nu stiam ca Liga are pile si pe la Google. Sau poate ca il roaga pe "Domnul Rector" Robu sa vorbeasca el cu aia, ca sigur ii cunoaste fiind o persoana asa de important.

:)))))))))))))

Bravo baieti, e prima data cand m-a facut si pe mine liga sa ma simt bine.

Anonim spunea...

Nu fac parte din nicio tabara, in razboiul asta dintre revoltatul cu blog si liga ac.
Recunosc, sustin o parte in situatia de fata pentru ca o cunosc mai bine decat multi altii.
Repet, NU S-AU OFERIT ALTERNATIVE tuturor celor implicati. A fost o oferta doar pentru seful ligii si nu a venit de la inceput. Pentru restul nu s-a oferit NIMIC decat in ultima zi de precazari.
Vi se pare NORMAL, MORAL?
Daca administratia era dispusa la negocieri cu toate partile de la bun inceput si nu lua atitudinea infatuata de la inceput, sigur s-ar fi ajuns la un compromis.
Asta nu e o tentativa de a ridica in slavi activitatea ligii ci de a scoate la iveala actiunile administratiei.
Tu,autor revoltat al blogului, de ce gasesti legitima tentativa administratoarei si a sefei de camin de a minti niste studenti cand esti mare aparator al acestora? Cer putin obiectivism.
Esti dispus sa intelegi ca era pe cale sa se intample o nedreptate unor studenti daca nu intervenea seful ligii?
Incearca sa nu privesti lumea alb-negru. Nu exista doar o logica bivalenta. Afla ca seful ligii nu reprezinta raul absolut, iar conducerea caminului e departe de a fi cea mai corecta.
Daca era vorba sa te intereseze problemele studentilor cu caminul poate s-ar fi pretat sa faci un sondaj si sa intrebi cati au intrat cu spaga (100-150 euro in camin de 4, 300 euro in camin de 2), nu sa sustii ca sefa de camin este o victima si ca n-ar avea loc unde sa stea (pentru ca se gaseste cu usurinta). Tu incerci sa discreditezi pe cineva, problemele reale ale studentilor nu te intereseaza.
Incercand sa demonstrezi ca seful ligii e vreun anticrist, gasesti legitima actiunea conducerii caminului de a minti niste studenti. Studentii pe care tu ii aperi!

Anonim spunea...

Si daca seful ligii nu reprezinta raul absolut, ci doar raul partial e ok? Sa presupunem ca intr-adevar a aparat drepturile studentilor de data asta. Inseamna ca ar trebui absolvit de tot restul de porcarii pe care le face si sa-l ridicam in slavi? Nu cumva dreptul studentilor coincidea de data asta cu drepturile lui si asta a fost singurul motiv pt care a fost asa de implicat?

Sa nu mai vina careva sa propavaduiasca cat de minunata este liga si cate face ea pt studenti, atat timp cat cei din liga au mai multe drepturi decat restul studentilor. Mi se pare cea mai ipocrita chestie. De ce sa stea mai putini in camera, de ce sa aiba un punct in plus la tabere, de ce sa manance pe gratis la cantina? Pt ce sunt ei mai presus decat restul studentilor? Pt ca muncesc din greu la apararea drepturilor acestora? F bine sa munceasca, pt ca in primul rand o fac pt ei. Daca nu sunt in stare sa faca asta fara nici o recompensa speciala, sa renunte, nu-i roaga nimeni sa se sacrifice pt binele celorlalti.

Cand o sa renunte la toate aceste privilegii nemeritate, atunci o sa aibe si Liga credibilitate. Pana atunci insa, n-o sa fiti decat o mana de ipocriti.

Anonim spunea...

Cred ca am mai zis asta pe undeva... Sa stai mai putini in camera se rezolva usor de catre oricine cu o suma potrivita. Privilegiile pt cei din ligi (mai putin mesele gratuite la cantina, despre care nu cred ca stiu cei de la rectorat) sunt acordate conform unor regulamente. Daca va deranjeaza, incercati sa le schimbati. Nu ii mai acuzati ca ii avantajeaza regulamentul! Puteati fi oricare in locul lor si sunt convins ca nu ati fi refuzat asemenea avantaje! Dar multora le e ciuda si din aceasta cauza solidarizeaza cu autorul blogului. NU am nevoie ca actualii nostri reprezentanti sa fie inlocuiti de altii la fel sau chiar mai josnici.
Tu, autorule, instigi si te bazezi pe solidaritatea unora care ar fi cel putin la fel de rai ca si Vilcea, Catana sau Bodin, daca ar ajunge in asemenea pozitii.

Toti faceti pe corectii si aparatorii drepturilor studentilor, dar in spate se ascunde invidie, ciuda, frustrare. LIGILE NU VA SUNT INTERZISE! PUTETI SCHIMBA CEVA IN INTERIORUL LOR! Dar trebuie sa va INTERESATI si sa va IMPLICATI! Si mai ales trebuie sa VRETI asta! Sa publici mesaje pe un blog e simplu, dar total ineficient. FA CEVA!

Anonim spunea...

daca a publica mesaje e simplu si ineficient, atunci ce reprezinta presa intr'o DEMOCRATIE? daca nu am avea TV si ziare in tara asta, atunci ar sti cineva ce magarii fac alesii neamului?!

se pare ca numai cand e vorba de cei din ligi administratorii stiu de drepturi. nu demult o colega a fost data afara din dorinta colegelor de a sta 4 in camera. s'a ajuns pana la prorector care, evident, nu a facut nimic...el credea cu tarie in legile "nescrise". ca doar nu si'ar fi "mustrat" el "copii" de la social. si de abia dupa acest scandal s'a afisat pe usile caminului si preamaritul regulament de ordine interioara.

daca pana si cei din conducerea UPT se bazeaza pe legi nescrise atunci ce pretentii sa mai avem de la subalternii lor (de ceva vreme aici intra si ligile).

Anonim spunea...

"(mai putin mesele gratuite la cantina, despre care nu cred ca stiu cei de la rectorat) "

Hahahaha. Tu ori eshti naiv ori esti prost. Si da, marmota invelea ciocolata.

Anonim spunea...

Sincer, mi-as da cu mare placere toate detaliile personale aici, doar pentru a incerca sa ii conving si pe ceilalti sa o faca, dar nu cred ca voi reusi. Pot spune doar ca sunt din Bucuresti,cunosc caminele din Poli TM, il cunosc si pe Mihai si la fel de bine cunosc multe dintre problemele caministilor din Bucuresti.Sfatul meu ar fi sa jucati corect si sa va ganditi ca puteti riposta impotriva a ceea ce voi considerati a fi un sistem prost, dar este mult mai bun decat cel din Bucuresti. Va plangeti ca sunteti ca sardelele in camine...e bine ca sunteti si acolo, in Bucuresti media de cazare la fete este minim 8,50 si la media aia stai prin tiganie si tot ca sardelele. Stiu prea bine conditiile din Complex si nu consider ca aveti de ce sa va plangeti... Mai bine v-ati vedea de treaba voastra si ati fi recunoscatori ca aveti ligi studentesti care de bine, de rau, au ceva putere si influenta si va pot reprezenta. La Bucuresti nu avem acest lux si cred ca este mult mai rau sa simti ca nu poti spune nimic, ca nimeni nu te asculta.
Asa ca... mai ganditi-va putin, mai ales autorul blogului, mai bine discuta problemelepersonal, cu cel/cea care te deranjeaza. Consider ca nu are rost sa "instigi" la "revolta" impotriva ligilor, sr fi mult mai inteligent sa demonstrezi si sa discuti cu ele decat sa le duci la destramare. Este mult mai rau sa nu ai pe nimeni care sa te reprezinte si sa stai sa inghiti tot ce iti ofera sau nu iti ofera facultatea... Repet, sunt din afara orasului/problemei/etc si pot spune ca nu faceti decat rau asa... Problemele de genul acesta se rezolva altfel... mult mai diplomatic.

Anonim spunea...

Sa fim seriosi, ligile nu vor disparea, cu sau fara acest blog! Daca as fi membru in liga chiar mi-ar placea un asemenea blog, as avea de invatat din el! Cei din capitala sunt mai inapoiati? pai sa-si vada de problemele lor!!! Mai bine si liga si blog decat niciuna, asa poate ai avea dreptate, oricum penibil ca Romania e in EU cu astfel de institutii de invatamant!(oricum, am mai scris, nici o univ. din RO nu este in vre-un top international!)

Anonim spunea...

Pentru stimatul bucurestean anonim mai sus care spunea ca problema trebuie rezolvata diplomatic:

Resprect pentru post, dragut; insa doar atat!

Cat timp cei din ligi practica sa se impuna doar prin marsavie si doar atat, reactiunea e intr-un mod ce nu poate fi mai diplomatic de atat.

Sincer eu unul as opta pentru o diplomatie punctuala: o mama de bataie buna ca sa se sature sa mai mearga cu fofarlica la Conducerea Univ., iar aia sa le faca pe plac.

Ce ai citit mai sus e doar o parere personala si sincer cred ca nici macar o bataita buna nu merita respectivii. Merita lasati dracului in pace sa faca ce vor si sa dea cu capu'n bara instant dupa ce termina faculta si dupa ce intra in viata adevarata.

Pe de alta parte e regretabil ca oameni de genul Florin Bodin,care a terminat o facultate la UPT in 7, sau 8 ani si acum e doctorand, sa pretinda ca reprezinta studetimea. Se devalizeaza practic de valoare intreaga Universitate si toate diplomele de inginer eliberate.
Rusinica?!

Solutie mult mai diplomatica zici...

Sa stie domne' lumea ce fac mizerabilii astia!

Anonim spunea...

Pt cel din Bucuresti: daca acolo ii mai rau, noi, aici, nu avem voie sa vrem mai bine?

Anonim spunea...

Corect comentariul celui din Bucuresti si normal din partea cuiva din afara subiectului. Tot ceea ce ai spus tu se aplica foarte bine intr-o societate normala si intr-un sistem normal (ideal chiar), insa nu este cazul nostru.

Si noi daca am comenta o situatie din Bucuresti ne-am da toate datele din buletin, insa aici o facem pe pielea noastra.
Probabil ii cunosti pe cei din ligile de aici, dar le cunosti fata aceea "diplomata", cea cu care ies in lume. Faptul ca nu fac absolut nimic pentru studenti si incearca doar sa profite de pozitia lor in liga pentru propriile interese, asta o vedem numai noi. Foarte greu reusim chiar si noi sa aflam despre toate murdariile facute, cu atat mai putin cineva din Bucuresti sau alta parte. Asadar, nu contestam parerea buna pe cineva o poate avea cineva despre stimabilii ligisti, insa ea nu poate veni decat urmare a lipsei de informare.

Este adevarat ca puterea ligilor ar trebui sa fie sustinuta de catre toti studentii, insa in momentul in care Ligile nu mai sunt ale studentilor ci ale conducerii Universitatii, atunci este absurd sa mai astepti vreo sustinere de la vreun student. Pana cei din ligi nu vor constientiza acest lucru, nu se poate schimba nimic, iar reactiile pe care ei le au fata de acest Blog arata ca nu este vreo sansa ca ei sa se schimbe, ci doar sa fie schimbati.

Anonim spunea...

maxim 14-16 zile

Anonim spunea...

Ce se intampla in maxim 14-16 zile?

Anonim spunea...

Mai sa fie,

O fi ceva perioada de incubatie, pana crapa astia de la ligi.

Cine stie ce o fi, poate de la prea mult lins in dos or fi luat ceva virus..., iar acum or sa faca POC!

Anonim spunea...

Acest blog are o singura problema:

apartine unui frustrat care nu a facut si e clar ca nu va fi in stare sa faca niciodata nimic, in afara de a-i invidia pe cei ce fac si a imprastia cu noroi in realizarile lor.
Mi-ar placea sa votam (dar cinstit!): cati cred ca mine si cati il sustin pe "Frustri".

Anonim spunea...

auzi altu din liga cu creierul de ii patineaza musca pe el. cine in lumea asta ar putea fi invidios pe niste lingai? sincer vorbind. despre ce realizari vorbesti tu? macar de ati fi numai prosti, dar sunteti si cu gura mare. eu as propune sa votam cinstit cati cred ca tu ar trebui sa fi tinut in camasa de forta si cati cred ca ar trebui doar sa ti se infunde gura :-))

Anonim spunea...

ce realizari mah?! ia insira tu aici toate realizarile ligilor care au ajutat in mod DIRECT TOTI STUDENTII.

Anonim spunea...

Anonimului dornic de vot: nu aceleasi dorinte le aveti si cand vine vorba de voi, cei din ligi. Incercati pe cat puteti sa va eschivati mereu si sa evitati un vot cinstit. Absolut toate alegerile de la ligile studentesti s-au facut cu un numar de 10 - 20 de votanti, existand cate un singur candidat pe post. Nu mai jigni in comentarii pentru ca o sa iti fie sterse, iar daca vrei sa organizezi o votare fa-o pe site-ul (blogul) tau, nu aici. O sa vina momentul in care fiecare student din UPT o sa voteze daca mai vrea sa existe ligi sau NU si atunci o sa vedem cum stau lucrurile.

Asadar, e cam mult totusi ca exact cei din ligi sa aduca in discutie votarea, adica ceva de care fug cat pot ei de tare. S-a vazut la alegerile pentru comitetele de camin cu cine voteaza si mai ales cu cine NU voteaza studentii.

Problema celor din ligi este alta, ei se departeaza de realitate la fel ca si politicienii si ajung sa uite ca de fapt ei nu sunt alesi de nimeni dar pretind ca vorbesc in numele tuturor.

Anonim spunea...

Devine tot mai evident.

Oamenii astia din ligi sunt acolo doar pentru ca au interese personale, nu civice; iar cum acum interesele lor sunt amenintate, ies la atac.

As fi surprins sa aflu ca exista mizerabili mai mari ca astia din ligi si din Conducerea Politehnicii.

Intrebarea ce le-o adresez este: De ce iesiti la atac impotriva autorului de bLog si nu va puneti cartile pe masa la vedere, sa iesiti in fata si cu responsabiltate sa infruntati problema?

Raspunsul vi-l dau tot eu, ca sa nu va mai deranajati sa aruncati fecalele prin jur: Pentru ca sunteti doar niste unelte, niste instrumente politice ale rectorului si ale lui Serban, iar voi stiti asta,va complaceti si profitati.

Bardaca cu miere e buna, ce mai conteaza coloana vertebrala?!

Va veni probabil si vremea cand studentii vor face programari pe camine..., pe zile. Azi le spargem fata la cei din ligi din C1, maine mergem in C2 si spargem fata la toti cu legatura la ligi si tot asa...

Bataita la fundul gol, odata la 16 zile ar fi o solutie minunata. Sau poate daca ar fi unu gen Valcea luat cu japca si spanzurat cu capu'n jos, legat la etaju la el in camin si batut la funduletul gol, cum ar fi? :-).

Poate atunci ar fi mai responsabili.

Anonim spunea...

Bravo Betmen! De cand te asteptam! Sa arda criminali!!

Anonim spunea...

Exact!

Niste bat-men ar trebui!

Anonim spunea...

super blogul asta

Anonim spunea...

Citat din mesajele lui "moscraciun" adresate lui "complextm":

"Te vrei mare Robin Hood dar starnesti amuzamentul. Pari un mare FRUSTRAT (ia-o ca pe un feed-back si inca nu ca o jignire). Te vrei reprezentativ pentru complex, dar doar dezinformezi."

Anonim spunea...

Citat din mesajele lui "moscraciun" adresate lui "complextm":

"Un blog monopolizat de ideile tale paranoice si de atacurile tale personale nu mai este un blog reprezentativ pentru complex. Faptul ca este total subiectiv il face un blog al tau, nu al nostru, al tuturor studentilor din complex, asa ca ti-as sugera sa ii schimbi numele pentru ca nu ai dreptul de a te folosi de imaginea complexului studentesc timisoara pentru a-ti dovedi talentele tale de mare detectiv."

Anonim spunea...

Aoleu tata, "moscraciun" inca e student si a si ajuns "mos". Bai Craciune, vrei sa termini faculta si tu ca si Bodin in 7-8 ani?!

Parca erai in anu 5, ai terminat, sau te plangi si tu ca si Bodin ca te-au sapat profii...?!

Unu care termina facultatea in 7-8 ani, ci nu in 5, asa cum trebuie mi se pare 100% (CLAR) nereprezentativ pentru studenti.

:-)) lol (mai aveti si tupeul sa postati, jeguri nereprezentative ce sunteti!)

Anonim spunea...

Ba poate Mos Craciun si Andrei Craciun sunt rude ... oricum destepti ca balamaua amandoi.

Anonim spunea...

Interesant...

Si de ce nu iese Craciun asta pe fata sa spuna, sau sa scrie:

"Bah baieti, ce v-am facut eu voua mai? V-am gresit eu cu ceva? Care-i problema...?"

Va raspund eu, ca el nu prea se deranjeaza. Pentru ca se simte vinovat, pentru ca tot ce se scrie pe bLog e adevarat si spune lucrurilor pe nume.

Dreptul la opinie si la replica nu i l-a luat nimeni.

Anonim spunea...

Mai "timizen", NU MANANCA NIMENI pe gratis la cantina / restaurantul UPT, intreaga aceasta poveste este doar o minciuna (dintre multe altele) lansata de "complextm". Mai bine te-ai intreba: unde ajungem daca credem toate bazaconiile debitate de cineva, fara nici o proba?

Anonim spunea...

Toata lumea din tara asta stie ca nici o alta universitate din Romania nu ofera studentilor ei conditiile pe care le ofera UPT atat pt. studiu cat si pt. cazare, masa, sport etc. iar voi, plangaretii de pe acest blog, nu mai conteniti sa prezentati lucrurile in negru si sa acuzati pe toata lumea. De ce? Numai si numai pt. ca aveti voi ceva de impartit cu ligile (in care probabil ca ati incercat sa va afirmati si n-ati reusit), cu Catana, Bodin, Vilcea sau mai stiu eu cine. Voi, care n-ati facut nimic pt. studenti si care cum bine s-a mai spus pe aici, SUNTETI NISTE FRUSTRATI PENIBILI, TOTAL LIPSITI DE MORALITATE.

Anonim spunea...

complextm = complexatul din Timisoara

Anonim spunea...

Exact...

Cei din ligi sunt cei mai frustrati se pare :-)).

Anonim spunea...

Faptul ca Mihai Catana a mancat GRATIS la cantina nu este inventat de nimeni. Este o intamplare povestita de catre un student, la care a fost prezenta mai multa lume. Sa afirme cineva ca Mihai Catana si altii din ligi nu au mancat gratis la cantina, abia asta ar fi o minciuna cat se poate de nesimtita si sfidatoare la adresa bunului simt. Daca este nevoie va prezentam inclusiv confirmari ale altor presedinti de liga.

Da, suntem complexati de faptul ca cei din ligi profita de pe urma noastra pentru a obtine beneficii personale.