duminică, 1 iunie 2008

Panică La Mecanică

Observam in imaginea de mai jos frecvenţa comentariilor, facute probabil de aceeasi persoana sau cel mult doua. Il banuim ca autor in primul rand pe Andrei Craciun, presedinte Liga Mecanica si probabil Mihai Catana in incercarea disperata de a minimaliza cele spuse pe acest Blog. In scurt timp o sa revenim daca e nevoie si cu IP-urile celor care posteaza aceste comentarii pentru a nu mai exista dubii.

***E pacat ca observam exact aceleasi tip de comportament atat la indivizi din Ligi, cat si la cei din partidele politice pe care ii condamna cu atata patos. Crearea de scenarii prin postarea mai multor comentarii PRO-Mecanica de catre aceleasi persoane, prin care sa se lase impresia ca asta e si parerea studentilor ne provoaca scarba. E incredibil, totusi, ca niste studenti pot gandi asa, e incredibil ca niste studenti ca si noi cred ca pot sa se "pupe pe gura" cu conducerea UPT si apoi sa pozeze in fata noastra ca buni reprezentanti.

Exista un adevar: Mihai Catana, vicepresedinte Liga Mecanica, mananca GRATIS la Cantina UPT unde noi cu totii platim. Asteptam explicatia, nu acuze gratuite si procese de intentie inventate la adresa celor care DEMASCA aceste fapte.

11 comentarii:

Anonim spunea...

am auzit ca au venit taberele de vara - sunt curios ce studenti de la mecanica se vor bucura de ele!? am auzit de Catana ca si-ar fi pus deoparte locurile lui... merita verificat

Anonim spunea...

Intr`adevar sunteti cei mai tari! Stau si va citesc posturile si in momentul de fata imi dau seama cat pot fi unii oameni de "comunisti". Mi`au placut posturile tale/voastre despre bazin, cantina sau semafor...Dar cand te duci si intrebi si vezi ca dezinformezi lumea...lasi un gust amar. Andrei Craciun? Nu a participat, nu a prezentat nimic, deci pica faza cu "nu a fost multumit de punctaj". Cum se afla? O simpla mutare de HOIT pana la Mecanica. ETC probleme in liga. Really? Cum si ce se intampla? O simpla miscare de HOIT pana in Electro. Nimeni nu vrea sa fie sef la ETC. Le e bine asa cum e. Mihail Catana, btw numele e Mihail[poate mai trebuie sa inveti sa si citesti, alfabetul il faci in cls I, e Ion Vidu next to your dorm, daca nu stii, merg si rog o invatatoare sa iti mai explice si sa te mai initieze in arta cititului.] a mers la cantina cu cei de la ANOSR, ca btw s`a organizat BC`ul la Timisoara[ce e aia? Google it! Stii e vb aceea la noi in AC, Don`t ask before google it! Ma mir cum tu/voi nu ati auzit de ea] so he didn`t eat for free. Daca voi sunteti atat de pro`studenti de ce nu faceti Organizatia ProStudentiada? Unde sa poti sa iti spui punctul de vedere, nelamuriri si nemultumiri si sa incercati sa ne ajutati cu adevarat? Daca ati face ceva cu adevarat pentru noi, muritorii din Poli, ati primi foarte multe sustineri. Multa lume ar adera la organizatia voastra. Dar cand vad ca doar ma informati gresit? Ce parere sa mai am atunci? Doar ca sunteti ca toti ceilalti. De ce nu luati initiativa sa aratati cum nu se face? Sa ne aratati cu adevarat cum e bine si sa ii lasam sa se spele pe cap cei din Liga,m daca tot sunt atat de prosti si analfabeti[referire la cum unii nu stiu sa scrie corect, un post mai vechi]?
Sunteti niste romani adevarati! Doar sa dau din gura pot si eu. Oai si ce numar de vizite am la articole! Si daca nu fac nimic, ce rost are?

Nu ma astept la vreun raspuns din partea voastra. De ce? Pentru ca sunt o muritoare din Politehnica si pentru ca desi se spun multe despre cum nu sunt ajutata si trasa in jos, parerea mea nu conteaza si pe nimeni nu intereseaza sa faca ceva sa imi mearga mai bine. Doar sunt la facultate, unde fiecare face ce vrea si traieste doar pt el. Sa fie atentia indreptata inspre un amarat de student? Sunt mult mai importante minciunile si bataia pentru cine e mai tare si cum sa reusesc in viata, decat ceea ce ma doare pe mine, studentul!
Iti multumesc frumos tu scriitorule pt dezamagire si pentru ca desi te iei de toti, nu faci nimic si esti la fel ca ceilalti, doar ca iti lipseste numele si functia.

Anonim spunea...

cica mihail :)) credeam ca il cheama soarecu de la mecanica. sau asta e doar supranumele :))

Anonim spunea...

Salutare...
1. Despre ZTS si diplome...pe domnul bodin si pe domnul craciun...nu i intereseaza atat de mult sa prezinte , ci doar sa aiba diploma de participare la ZTS..pentru ca prin aceste diplome se obtin puncte valoroare pentru dosarul de Master , respectiv doctorat...
2. despre catana....e prea mic...pupa si el unde au pupat altii...oricum ar fi interesant sa vad si eu un bilant economic cu la LSFMT
3. taberele...sunt multe, dar tot bodin le imparte..asa ca aia care au pupat unde trebuie, o sa aiba

Anonim spunea...

fata cu postu kilometric, tare as vrea sa te cunosc, cu toate s-ar putea sa ne mai intalnim :P

Anonim spunea...

Cea (sau cel) cu "postu kilometric" ne poti trimite un mail la "hai.lamunte@yahoo.com" cu o propunere de initiativa de constituire a unei Organizatii Studentesti si vei avea tot sprijinul din partea noastra.
Replica la comentariul tau nu o sa primesti pentru ca exista 2 posibilitati pentru care l-ai facut: esti in liga de la mecanica sau esti prea visatoare (eufemism) sa vezi niste realitati asa cum sunt.

Anonim spunea...

cred ca fata ar vrea, insa nu are cu ce!

un cunoscator al fenomenului :))

Anonim spunea...

De ce nu vii TU cu propuneri si idei? E simplu sa dai din gura aiurea. Te comporti ca si cei din ligi. Cand le reprosezi lor ca nu fac ceva, raspunsul e "De ce nu faci tu ceva, daca nu iti convine? Si tu poti sa te implici." Cand ti se spune tie ca nu faci nimic, ceri altora sa vina cu propuneri si idei. Nu ti se pare ca seamana?

Anonim spunea...

Ba ce e asa de greu pentru unii sa inteleaga? daca te-ai bagat in liga, pai fa frate ceva pentru studenti nu pentru tine si nu arata cu degetu la altii ca de ce nu fac ei.

Anonim spunea...

din bloggul vostru nu am putut sa pricep decat ca unii fac o pasiune nebuna pt Catana si Craciun... in rest nimic intereseant... ar fi o idee sa-i lasati in pace odata pt totdeauna... a inceput sa va intereseze mai mult ce a zis vreunul dintre ei sau ce a facut altul decat ce faceti voi. bagati-va mintile in cap!!!

Anonim spunea...

Daca atat ai putut sa intelegi, te rugam si pe tine sa nu mai citesti acest Blog.
Noi nu ne adresam celor maxim 5 persoane din Liga Mecanica ce sustin comportamentele nesimtite ale indivizilor gen Catana. Noi ne adresam tuturor celorlalti studenti care isi platesc masa la cantina, care nu pot sa isi aranjeze tabere pentru ei si prietenii lor, care nu ling unde trebuie ca sa parvina.