vineri, 30 mai 2008

Incredibil

"Ieri, asteptam si eu ca toata lumea sa imi cumpar mancare la cantina, cand il vad pe papagalul de Catana (vicepresedinte Liga Mecanica), se baga in fata, si isi alege 2 portii pentru o masa copioasa (pentru el si pentru un prieten care probabil nu face parte din nici o liga). Ce este si mai interesant, este faptul ca Mihaita a fost trecut intr-un carnetel cu toata masa si sucurile pe care le-a comandat. Cativa baieti de acolo au si sarit sa-l atace: "Lasa ma ca ne inscriem si noi la liga ca sa mancam gratis. Mihai, putem", la care raspunsul lui cu jumatate de gura: "Da, puteti". Ce se intampla cu acest baietas este incredibil. Noi stam la rand si murim de foame, plus ca platim aprox. 15 RON pt o masa decenta...el vine, se baga in fata, si mananca pe gratis. "
***Acestea sunt cuvintele unui student, aceasta este scena la care a luat parte. Este normal asa ceva? Ar face bine CATANA sa gaseasca niste explicatii pentru aceasta sfidare, iar daca nu le gaseste sa se consulte cu Mentorul sau BODIN. In cazul in care nici unul din ei nu dau de cap problemei, poate vor apela si la Mai Marele ROBU sa le dea idei de cum sa iasa din rahatul acesta.
Pana atunci, insa, daca nu stiati Mihai Catana este si Seful Caminului 20C, dar fiind in an terminal nu mai poate candida pentru acest post (el nu a candidat nici anul trecut ci a fost NUMIT). Asadar cine credeti ca va candida anul acesta pentru sefia caminului 20C ? Fratele lui Catana Mihai, pentru ca gustul functiei este un defect de familie. Singura problema este ca de aceasta data va exista un VOT si va exista si CONTRACANDIDAT(A), prin urmare visul lui Catana de a creea dinastie in Caminul 20C speram ca se va spulbera cat mai repede.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Confirm ca la Politehnica exista astfel de practici!

Un lucru imi e greu de inteles...
Restaurantul Politehnica este o Societate Comerciala, nu stiu cum legata de Politehnica, iar unii din ligi, precum Catana si foarte probabil Bodin au dreptul sa manance gratuit si cat vor de la o societate comerciala, cumva subordonata Universitatii.

Acum luand altfel lucrurile, tinand cond ca exista o separatie logica intre ligile studentesti si Conducerea Universitatii, SE POATE CONSIDERA FAPTUL CA CONDUCEREA UNIVERSITATII, DACA A APROBAT MANCARE GRATIS(chiar si neoficial) LA NE-ANGAJATI (si mai ales la cei din ligi) SE FACE OARECUM VINOVATA DE TRAFIC DE INFLUENTA!

Si se zice ca nu-i controleza cei de la Rectorat pe studenti prin studenti...

Oare de ce nu e posibil sa se stie adevarul in cazul asta?! Studentii nu au dreptul sa stie lista celor ce mananca gratis la RUP, sa vada si ei de ce e asa de scumpa mancarea!?

Pe de alta parte nu va obliga nimeni sa mancati la RUP, ca sa le platiti indirect mancare la Catana, probabil la Bodin si la multi-multi altii.

.

Daca cei din conducerea Univ, vor afla ca s-a aflat o sa moara Mihaita de foame :)) si poate multi-multi altii...

Saracii de ei...


PS:
Poate ca mine aflam ca Catana e un nou angajat al UPT si ajunge si Sef de serviciu instant. Vedeti sa nu se ajunga sa va aprobe asta Bursele, sau Caminu in final...puneti-va bine cu el. :))

LOL
Penibil.

Anonim spunea...

foarte tare ce sa zic. pana la urma inteleg de ce nu pot fi preturi mai mici la cantina...pentru ca trebuie sa platim si mancarea nesimtitilor gen catana.

Anonim spunea...

"restaurantul" UPT trebuie sa mai tina in spate si familiile conducerii. sunt tare curios pe cine imbogatim atunci cand dam 15RON pe o masa?!

Anonim spunea...

nu vreau sa fac reclama dar la PUB 13 de 10 ron chiar mananci bine...Am mancat azi la cantina de 10.7 ron (fara suc) si abia m-am ridicat de la masa. Si la cantina e buna mancare de exemplu : o ciorba de vacuta 3.3 ron , smantana 0.6 ron ( luni era 0.5) paine 0.5 ron =. Cu aproximativ 4.5 ron manci o ciorba ca e buna pe caldurilea astea. Ce nu-mi place la cantina e ca nu au niciodata cartofi piure ci au doar prajiti

Anonim spunea...

Mie nu-mi vine sa cred ca are cineva aprobare sa manance gratis la cantina. Dar daca Catana si Bodin ii pacalesc pur si simplu pe cei de la cantina? Eu zic c-ar trebui sa fie sesizat Robu, ca sigur ar pune lucrurile la punct cum a facut-o si cand a aflat ca Bodin face pe supraseful la COSPOL.

Anonim spunea...

in primul rand vrem CANTINA!!! nu restaurant/fast food/etc...ce naiba!

Anonim spunea...

Femeile alea de acolo stiu de astia, doar ii trec in caietel, dar se uita la ei cu scarba, gen: Uite ma si la asta fomistu'! :)) =))
Asta a fost satisfatia mea cand am vazut cum il scrie pe unu din astia doi in caiet si facea comentarii asupra felului de om care este! =)) :))

Anonim spunea...

Prostia la cote alarmante...

Anonim spunea...

Sunt de acord ca noi trebuie sa ne asiguram ca nu ne fura unii mancand pe gratis, ca trebuie sa luptam pt. preturi cat mai mici, dar cum vine asta ca nu vrem restaurant sau fast food, ci cantina? Eu chiar nu-nteleg, care-i diferenta?

Anonim spunea...

Unii sunt la fel de fomisti ca si Catana. Mor de ciuda cand vad ca el mananca gratis si ei nu. Mie mi se rupe. De 10 RON mananci bine la RUP. Nu stiu nici un loc comparabil in Timisoara... Poate Roy.