joi, 29 mai 2008

Grafic Precazari Complex Studentesc

***Asteptam cu interes (de la cei care le au) datele pentru caminele care nu apar in grafic.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Scuza-ma ca o sa comentez la acest post cu ceva ce nu are legatura cu subiectul, dar este foarte interesant. Ieri, asteptam si eu ca toata lumea sa imi cumpar mancare la cantina, cand il vad pe papagalul de Catana, se baga in fata, si isi alege 2 portii pentru o masa copioasa (pentru el si pentru un prieten care probabil nu face parte din nici o liga). Ce este si mai interesant, este faptul ca Mihaita a fost trecut intr-un carnetel cu toata masa si sucurile pe care le-a comandat. Cativa baieti de acolo au si sarit sa-l atace: "Lasa ma ca ne inscriem si noi la liga ca sa mancam gratis. Mihai, putem", la care raspunsul lui cu jumatate de gura: "Da, puteti". Ce se intampla cu acest baietas este incredibil. Noi stam la rand si murim de foame, plus ca platim aprox. 15 RON pt o masa decenta...le vine, se baga in fata, si mananca pe gratis. Te rog frumos, fa un post pe blog din comentariul meu. MIHAI, ai zilele numarate, fetito.

Anonim spunea...

care cantina?...eu nu am vazut niciuna in complex. cantina s'a inchis de ceva vreme :))

eu merg la borna/dorna/etc si mananc cu 8 lei afumati o masa decenta.

Anonim spunea...

253 in camiul 8 ?? , incredibil.... acolo anul trecut am numarat vreo 110 ...restul pana la completare sigur PILE

Anonim spunea...

Mori de foame =)) Probabil ca dai 50 de mii pe tigari zilnic, dar la mancare strangi din buci. E penibil Catana si nu e normal ce se intampla. Dar vad ca mai sunt si altii penibili.

Alina spunea...

Cu ce ajuta sa vedem cati studenti au pus ca prima optiune un anumit camin? Mai ales daca nu stim care e numarul de studenti de la o anumita facultate/camin sau numarul de acceptatide la o anumita facultate/camin...

Anonim spunea...

alina...pe tine cred ca nu te mai poate ajuta nimeni si nimic :))

Anonim spunea...

Eu nu inteleg :
1.de ce listele cu precazare nu sunt pe net;
2.de ce au fost afisate in ordine aleatoare si nu a mediilor
3.cand se pot face cererile de grupare pe camera in camine?

Anonim spunea...

1. nu stiu
2. nu sunt in ordine aleatoare, sunt grupate pe facultati si la fiecare facultate sunt in ord. descrescatoare a punctanjului (punctajul resp este produsul dintre medie si coeficient coresp anului de studiu)
3. din cate imi amintesc, incepand cu 24 iunie - oricum e afisat orarul precazarilor pe fiecare dintre camine, deci poti sa verifici asta.