miercuri, 21 mai 2008

Sunt Probleme. Ce E De Facut?

" Buna,
sunt o persoana, care a inceput sa citeasca blogul de putin timp, si vad ca principala problema a acestuia consta in liga de la mecanica, apoi ligile in general, si in faptul ca, mihai catana nu face nimic pentru complex.
dar te-ai gandit, sau v-ati gandit ca poate nu la cospol e problema si mai sus, la serviciul social, la administratorii caminelor, care de multe ori nu actioneaza in binele studentilor. poate ati putea sa va luati si de contractul care e semnat la cazarea in camine care nu isi are rostul, in el fiind multe articole, care oricum nu sunt respectate, fiecare il interpreteaza cum crede.
dar poate problema este si la studentii care si asa nu au nici un chef sa invete sau sa faca alceva mai bun, numai sa piarda vremea si sa cheltuie banii parintilor, pentru ca, tin sa precizez ca sunt foarte multi care au impresia ca ei sunt buricul pamantului si iti arunca in fata cu o impresionanta nesimtire ca: AM PILE, si de ei nu se poate atinge nimeni. "
***Un punct de vedere primit pe adresa: hai.lamunte@yahoo.com . Incep precazarile in 22.05.2008 si cu ele incep manevrele, telefoanele, biletelele, interventiile. Toata lumea e curata, nimeni nu face nimic ilegal, nu mai exista şpaga, dar cu toate astea mereu cine vrea sa "se rezolve" pana la urma se rezolva. De ce? Cand interventiile si coruperea vine de la cele mai inalte nivele, cum se poate astepta cineva ca lucrurile sa se schimbe? Probabil nici noi nu vrem, pentru ca e mai comod sa stii ca indiferent ce s-ar intampla, pana la urma totul poate fi "aranjat".
Cine sa le schimbe? Cei din sistem? Niciodata. Noi? Cum? Organizandu-ne si spunandu-ne cuvantul. Dar nu suntem deja organizati? Ba da. Exista reprezentanti ai nostri si poarta numele de LIGI STUDENTESTI. Ce fac ele? Se bat pe spate cu "sistemul", cu "conducerile", pentru ca e mai usor sa zambesti decat sa ridici glasul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

desigur ca niste oameni josnici ca voi care se oftica de moarte ca unii ca mihai catana si florin bodin pot sa faca ceva nu numai pt ei ca persoane ci si pt cei din jur simt nevoia sa arunce cu noroi in dreapta si in stanga. Daca voi sunteti asa de buni pe cat va credeti de ce nu faceti nimic altceva decat sa postati jigniri la adresa unor oameni care s-au ridicat mult peste nivelul vostru de cultura?