vineri, 9 mai 2008

Bataie De Joc

Dupa ce a chemat presa si personaje din administratia locala pentru a pune in scena o piesa de teatru numita "Inaugurarea Bazinului de la Baza 2", se pare ca Domnul Rector Robu nu poate sa isi onoreze promisiunile si fata de studenti.
Pana la urma Bazinul de Inot este deschis numai in fata personalitatilor si a ziaristilor, dar in realitate nu avem acces la el.
Cateva comentarii ale studentilor:
" azi 9 mai ora 18:10 am incercat sa mergem la bazin.. "la o baie"... nu este deschis... nu ne lasa sa intram.. citez: "intr-o saptamana se deschide si atunci numai cu profesorul puteti intra..."! "
" azi am fost sa vdem si noi vestitul bazin ... mda .. ce sa poti intra....am intrebat la poarta cum fac sa intru si ni-i s-a raspuns : "nu intrati...nu s-a deschis bazinul...probabil saptamana viitoare si numai cu un profesor prezent"...abureala...mi-a stricat toata ziua :( "
***Pacat ca a devenit o regula ca din orice lucru bun sa se faca o mizerie. Daca nu se constientizeaza inca la nivelul "Conducatorilor" UPT e cazul sa le reamintim ca STUDENTII sunt personajele centrale din Sistemul pe care ei il conduc. Sa se faca o "deschidere" a bazinului pentru Unii, iar studentii sa fie trimisi acasa cand vor sa faca o baie este o bataie de joc inadmisibila.
OARE vor lua ATITUDINE Ligile Studentesti cu privire la desconsiderarea Conducerii UPT vis-a-vis de studenti? Ramane sa asteptam si sa observam.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stiu cine v-a spus voua ca studentii pot folosi bazinul de inot doar in prezenta unui profesor. Noua ne-a spus d-nul rector ca in cateva zile, dupa ce se vor obtine inca niste avize, de la Sanepid sau asa ceva, accesul studentilor de la Poli va fi liber intre orele 8-16 si 22-24, intre 17-22 bazinul fiind la dispozitia angajatilor UPT. Asa ca sa vorbesti de "Bataie de joc"... e cel putin ridicol. Dar tu "revolutionarule" care colorezi totul in negru se pare ca n-ai cum sa fii altfel, dupa tot ce-ai debitat pana acum pe acest blog.

Anonim spunea...

Noua ne-a spus d-nul rector ca in cateva zile, dupa ce se vor obtine inca niste avize, de la Sanepid sau asa ceva

Ce'ar fi sa mergi pana acolo sa vezi care e situatia nu sa mananci tot ce zboara.

Si ar fi si mai frumos sa te documentezi inainte bagi argumente de genul: sau asa ceva.

E ridicol sa vorbesti de bataie de joc? Ce'ar fi sa se inaugureze caminul in care stai tu astazi, dar sa nu te poti caza in el decat peste una sau doua saptamani deoarece mai trebuiesc instalate chiuvetele in camere. Suna bine, nu? Suna foarte ROMANESC!!!

Anonim spunea...

Tocmai ca eu am fost acolo sa vad dar in mod sigur tu nu ai fost sau daca totusi ai facut-o atunci e si mai grav cu tine ca dezinformezi cu buna-stiinta. "Acolo" totul e super si e clar ca lipseste doar ceva formal si nicidecum echivalentul unei chiuvete dintr-o camera. Asa ca ... las-o balta!

Anonim spunea...

aoleu...am ajuns dezinformator:D. hotii striga hotii.

nici nu e de mirare ca avizele sanepidului au ajus ceva "formal", doar suntem in Romania.

bine ca e inaugurat...asta e important. avize "maine", amprente digitale "poimaine", etc, etc. dar e INAUGURAT si avem cu ce sa ne laudam. si tot noi suntem ridicoli atunci cand criticam sistemul, nu?

PS: nu am nicio legatura cu blog'ul si nici cu cei care au impresia ca reprezinta studentii.

Anonim spunea...

Mai omule, am spus "formal" in sensul ca pe fond in mod evident, totul este OK si trebuie doar parcurse anumite etape care n-au cum sa creeze probleme si nicidecum in sensul de neserios. In privinta afirmatiei tale ca n-ai "nicio legatura cu blog'ul si nici cu cei care au impresia ca reprezinta studentii", e clar ca partea a doua e adevarata, dar eu cred ca nici macar nu esti student. Chiar, daca esti profesor deghizat? (pardon, reformulez: daca sunteti ...)

Anonim spunea...

parerea mea e ca ar trebui sa lasi ironiile deoparte...ele doar te refugiaza in neputinta. si asta nu da bine la CV.

Anonim spunea...

Da, mi-a picat fisa, cred din ce in ce mai mult ca sunteti profesor (cadru didactic), domnule. Prea aduce totul cu ce ne spunea d-nul rector in Senat si pe la alte sedinte despre sirul interminabil de reclamatii (din care uneori ne si cita) ale unui cadru didactic de la Mecanica (conf, parca, dar nu i-am retinut numele) ce a facut si greva foamei.
Asadar: MAI LASATI-NE IN PACE, DOMNULE ...

Anonim spunea...

bah asta din liga tu cam multe stii de profesori de la "d-nul rector". in loc sa faci pe interesantul aici aratandu-ne cat esti de pupincurist mai bine ai face ceva pentru studenti.
cum ar fi sa te duci la idolul tau "D-nul rector" si sa il intrebi de ce face inaugurari numai sa vada lumea si sa dea bine in fata autoritatilor? daca nu exista inca "autorizatii" atunci sa astepte pana sunt!
RUSINE STUDENTILOR CARE AU DEVENIT PORTAVOCI ALE UPT!

Anonim spunea...

uite iaca acu' am venit de la catina (nu aia de la Poli...ca aia nu e cantina) unde am tras o "greva" de mama focului. si deseara mai trag inca una ca sa dorm bine.

Anonim spunea...

Salut,

Pana acum s-a intrat si se va mai intra la bazin doar pt actiunile unor ligi. (AC si Mec). Aceste ligi au primit aprobare de la rector pentru a face aceste evenimente. Au fost prezenti profesori si oameni din cadrul personalului pentru supraveghere. La unul din ele am fost si eu spectator. Nu eram pregatit de baie asa ca nu am facut, dar ce pot sa va spun e ca totul arata foarte bine.

Motivul pentru care nu s-a deschis bazinul este ca nu exista un sistem de acces controlat. Ar fi irational sa intre orice student poli cand vrea si cum vrea sa faca baie si sa se lafaie. Noi inca suntem la un nivel foarte scazut de respect pentru ceea ce nu e al nostru.

Asta este tristul adevar!

Nu stiu sigur daca s-a sau urmeaza sa se cumpere un sistem performant de acces la bazin, pe baza de cartela si amprenta. Cand va fi pus acesta in functiune se va putea intra "liber" la bazin!

Anonim spunea...

Tocmai vin de la baza 2 unde fac sportul si daca tot mi-a sarit in ochi mult discutatul bazin m-am gandist sa intreb pe cineva mai in masura sa dea explicatii (proful de sport), ce si cum se intampla. Explicatiile au fost urmatoarele:

In momentul de fata accesul se face doar pentru actiuni organizate, cu aprobare de la rectorat si sub supraveghere.

In viitorul apropiat (saptamana viitoare sau cel tarziu peste 2 saptamani) accesul la bazinul acoperit va fi permis tuturor studentilor si angajatilor UPT, pt inceput pe baza de carnet de student/legitimatie de munca.

Sistemul de acces pe baza de amprenta despre care se tot vorbeste este menit sa mentina un control asupra numarului de persoane care intra la un moment dat la bazin (de ex daca se stabileste capacitatea max fiind X, sistemul va bloca intrarea persoanei cu nr X+1 (probabil pana pleaca altcineva), asta pentru a evita aglomerarea.

Cat despre bainul aflat in aer liber, acesta va fi deschis abia in vacanta deoarece inca se mai lucreaza la el (se mai trag niste conducte sau ceva de genul)- fapt evident daca te uiti la utilajele ce sapa de zor in jurul lui, facand santuri in peluza ce urmeaza sa fie folozita ca zona pentru plaja.


Asa ca pentru voi, cei care nu faceti decat sa va dati cu c..u de pamant ca nu va convine nimic, ganditi-va bine si raspundeti-mi la urmatoarea intrebare:
Daca bazinul ar fi fost deschis a doua zi dupa inaugurare si ati fi mers sa faceti baie si at fi realizat ca de fapt nu sunt toate detaliile bine puse la punct ce ati fi facut?

Eu cred ca Revolutionarul ar fi venit intr-un suflet in camin, ar fi tras tastatura sub nas si s-ar fi apucat sa se planga cum ca au venit buluc 200 de oameni la bazin si nu avea unde da din mani, ca gresia era prea alunecoasa, ca i se parea k un bec nu se aprinde cum trebuie, ca sezlongul nu statea drept si mai stiu eu ce alte nimicuri din care are el tendinta de a face "mai probleme ale existentei studentilor de la poli".

Pana la urma ce e mai rau? Inaugurarea bazinului cu 2-3 saptamani inainte de a fi practic gata de dat in folosinta sau darea in folosinta a unui bazin care nu e inca bine pus la punct?

FRATILOR ...TREZITI-VA O DATA LA REALITATE SI INVATATI SA GANDITI PENTRU VOI. NU MAI LASATI PE ALTII SA VA MANIPULEZE. (si prin altii ma refer atat la ligi cat si la acest "Gica Contra" vesnic nemultumit, "Revolutia")

Anonim spunea...

bravo! cu postul tau ne'ai aratat ca degeaba au trecut 19 ani, ca noi tot ne multumim cu jumatati de masura. nu meritam mai mult...asta e adevarul.