luni, 26 mai 2008

S-a Mai Dezlegat Un Mister

Cu totii am fost placut impresionati de mişcarea de forţe din Complex de acum ceva vreme. S-au plantat copaci, banci, garduri, flori, teren de fotbal, etc. Probabil multi se intrebau "De ce?" "Care e motivul ce a determinat autoritatile sa ia atitudine si sa "spoiască" putin in Complex?"
Urmatorul text de lege ar trebui sa lamureasca aceste intrebari:
Legea 67/2004 Art. 3
.......................
(4) Cetatenii cu drept de vot, care si-au stabilit resedinta intr-o alta unitate administrativ-teritoriala cu cel putin 3 luni inaintea datei alegerilor, isi pot exercita dreptul de vot in unitatea administrativ-teritoriala respectiva, potrivit prevederilor prezentei legi.
........................
***Asadar, e vizibil cu ochiul liber interesul administratiei locale de a avea un Complex Studentesc mai degraba PRO decat CONTRA. Pentru asta au facut si ei ce au putut: "au vopsit gardul". Că o anumita li(n)gă (Li(n)ga de la Mecanica) si-a atribuit meritele pentru initierea acestor activitati ale primariei, nu poate decat sa ne amuze acum in lumina celor spuse mai sus. In mod evident nu ne putem astepta la actiuni cu adevarat utile cum ar fi:

-> eliminarea Bodegilor si a Teraselor care dau senzatia de targ nu de Campus Universitar;

-> "plantarea" unor politisti comunitari care sa patruleze tot timpul (in special NOAPTEA) pe aleile Complexului imbracati lejer si gata mereu sa intervina in caz de nevoie;

-> reglarea contorului semaforului de la Vidu in asa fel incat durata in care este rosu sa nu mai fie atat de evident mai mare decat cea in care este verde;
-> iluminarea parcului din spatele caminelor 19 - 22.

Un comentariu:

Anonim spunea...

nu doar reglarea contorului la semafor... care, asa cum se stie, e absurd de lejer pentru soferi... ci si implementarea in adevaratul sens al "butonului": noaptea dupa ce n-a trecut strada nici un student vreme de vreo 10 minute, atunci cand se apasa butonul sa mai treaca vreo 5 secunde si sa se faca verde.