joi, 29 mai 2008

Astia Sunt, Cu Astia Defilam

Din ciclul "Oameni Din Ligi" avem si astazi un exemplu de exprimare demna de un student reprezentant (dati click pe imagine pentru a mari):

Pe langa exprimarea analfabeta "Facultatiile", este interesanta ideea in sine continuta in acest mesaj. Asadar le este oferita Ligilor oportunitatea de a promova activitatile si proiectele lor intr-o revista. Intrebarea este: Au ce sa promoveze? O simpla afisare a numelui intr-o pagina a unei publicatii nu ar fi decat un demers caraghios si lipsit de sens.

***Intelegem tot mai bine ce fel de oameni se implica in ceea ce la acest moment sunt Ligile Studentesti din UPT. Nu putem decat sa speram ca la un momentdat lucrurile se vor schimba in bine. Iata si unul din motivele pentru care studentii INCA nu au acces pe Grupul Ligilor: prefera sa isi demonstreze incultura ei intre ei.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu ca tin cu ligile...dar nu mi se pare o greseala extraordinar de mare incat sa il scrii pe blog si sa faci de parca ar fi cel ,mai incult om. Si daca va deranjeaz ce fac ligile, de ce nu va implicati voi in locul lor? Tin sa mentionez ca eu nu fac parte din nici o liga.

Anonim spunea...

tu ai pus virgula fara nici un rost intre "cel" si "mai" :)) ce e aia "cel , mai" ? probabil esti chiar autorul mesajului din imagine :))