sâmbătă, 24 mai 2008

Răzgândeanu' De La Chimie

Au fost probleme mai importante de amintit in aceasta saptamana si de aceea nu ne-am aplecat asupra "problemelor" iscate la Liga de la Chimie.

Merita amintita ca stire de weekend "demisia" pe care si-a anuntat-o Presedintele Ligii de la Chimie, urmand ca la cateva zile "sa revina asupra deciziei". Intra in acest fel intr-o galerie selecta a "răzgândacilor" Romaniei alaturi de mari politicieni ai zilelor noastre.
Catana Mihai ar trebui sa fie cel care sa se bucure de astfel de intamplari pentru ca doar cand restul ligilor sunt foarte slabe are si el o sansa de a se afirma in mijlocul lor. Va puteti face o idee de cum stau lucrurile in cadrul Ligii de la Mecanica atata timp cat un personaj ca el poate fi Vicepresedinte.

***Asteptam ziua in care o sa anuntam si demisiile unora care intr-adevar nu au ce cauta acolo unde sunt in momentul de fata, dar sa nu mai existe si episodul renuntarii la decizie. Marea problema in Romania este ca doar cei care mai au bun simt se gandesc, macar, ca uneori este mai bine fara ei. In cazul nesimtitilor singurele modalitati de inlaturare pare-se ca raman fortele exterioare si nicidecum o pornire interioara.

Niciun comentariu: