miercuri, 7 mai 2008

Serata Dansanta La Cantina

Urmare a deschiderii "Fast-Food"-ului Politehnicii, Nea' Rector Robu a venit cu o idee interesanta, anume organizarea unor seri dupa terminarea programului "Cantinei" in care studentii sa se intalneasca intr-un cadru organizat.

Ce ar trebui sa se intample? Sa se cante, sa se povesteasca, sa se bea (SUC) si alte astfel de indeletniciri. In aceasta saptamana ziua in care va avea loc aceasta "serata" va fi JOI (adica Maine), la fel si saptamana viitoare, urmand ca apoi ziua dedicata sa fie Miercuri.
"Intrare libera , se incepe la ora 21:00 , bautura o sa fie la bar ( no alcool , inca nu se stie daca va fi voie cu bere ) , Program artistic 2 ore .. O sa vina Sonatic ( din Resita ) , un baiat care o sa cante la Saxofon si cel mai probabil o sa cante si Robu la chitara acustica!"

***Ca nu stie nimeni de aceste lucruri, e ceva cu care ne-am obisnuit. A devenit deja o regula ca studentii sa fie ultimii care afla de anumite lucruri trâmbiţate a fi facute pentru ei.
Ligile studentesti ar trebui sa iasa din starea asta de organizatii private care se adreseaza unui numar foarte mic de tineri. Daca vor sa se adreseze unui numar mic de studenti si nu sunt in stare sa coordoneze anumite actiuni care sunt facute PENTRU TOTI STUDENTII, atunci sa stea in banca lor si sa nu se mai bage in actiuni care ii depasesc.
Este deja strigatoare la cer totala lipsa de informare a studentilor. Totul se pretinde a se face "pentru studenti" dar mereu peste capul lor, fara sa fie intrebati, fara sa fie macar informati intr-un timp decent.
DE CE? Pentru ca Ligile Studentesti se baga in TOT fara sa vada ca nu sunt in stare sa faca ceva. Treziti-va, bai! Sunteti Ligile Studentilor nu Ligile Ligilor!

8 comentarii:

Anonim spunea...

Amice....esti idiot! Chestia asta s-a discutat la sedinta cu dl Robu, sedinta de care se stia si la care putea participa oricine. Nu mai da vina pe altii pt lipsa unora de interes. Esti un nimic.

Anonim spunea...

aaa...deci tre sa vin la toate sedintele lu' uboR ca sa pot afla si eu despre evenimentele organizate pentru studenti.

si pe vremea cizmarului trebuia sa mergi la sedintele de partid ca sa primesti niste paine neagra mai repede ca restul.

FELICITARI!

Anonim spunea...

Hahaha! Se vede clar de la o posta mentalitatea cretinilor din ligi. Daca nu esti la sedinta lor nu existi si nu contezi.
Sa va fie rusine inca o data!

Anonim spunea...

Este deplasat sa se invoce o sedinta si sa se pretinda ca toti studentii sa participe la ea. Modalitatile de informare si antrenare a studentilor sunt cu totul altele decat sedinte obscure.
5 insi OARECARE iau decizii in numele a sute sau mii de studenti. E corect? Cine sunteti voi sa hotarati astfel de lucruri in numele studentimii?

Anonim spunea...

daca citesti cu atentie ce scrie aici http://complextm.blogspot.com/2008/02/after-meeting.html....tot de tine pus....se stia ca o sa se intample asa ceva in viitorul apropiat,doar ca nu se stia sigur cand...chiar tu ai informat, daca ceilalti nu au facut-o

Anonim spunea...

Eu sunt stdent la constructii si vreau sa spun ca e plaina faculta si ASPC-ul de afise c partyu asta. Eu unu chiar is curios...

Anonim spunea...

afise puse astazi probabil dupa ce au vazut ca sunt pusi la zid aici ca nu au informat din timp :))

Anonim spunea...

Li se rupe lor de blogu asta.