sâmbătă, 31 mai 2008

Se Cauta Aplaudaci la "Congres"

Florin Bodini revine in forta cu o invitaţie (convocator):
Dupa cum vedem "trebuie sa fie prezenti minim 40 de studenti" (probabil le-a scapat exprimarea "40 de capete de studenti"). La fel ca si in vremurile din-ainte de '89 cand la congrese trebuia ca sala sa fie plina, cand la manifestaţii trebuiau completate locurile in imensele poze umane care se creeau, se pare ca si in vremurile noastre "numarul" inca a ramas cel care primeaza.
Mare atentie pentru cei care vor merge, pentru ca s-ar putea sa fie nevoiti sa faca diferite scenarii in sincron asemeni celor din pozele de mai jos:

***Oare cand vom scapa de apucaturile comunistoide? Oare cand vom renunta la interesul excesiv pentru "cum aratam in fata invitatului"? Suntem prea ocupati sa dam bani pentru cea mai scumpa vopsea cu care sa facem frumos gardul, in timp ce in interior mizeria e la ea acasa.

12 comentarii:

Anonim spunea...

nimic nou sub soare, da pute rau de tot!!! oricum bodin incearca si reuseste sa demonstreze ce a asimilat in cei 10 ani de studentie!

Anonim spunea...

Mai cretinule, ce legatura are comunismul cu o intalnire a ambasadorului SUA cu studenti ai UPT, ceruta de el?
Nu-mi pare rau ca te-am facut cretin, chiar daca acum imi dau seama clar ca nu esti student, nu ai cum sa fii de o varsta cu noi, pt. ca mereu vorbesti despre comunism. Probabil esti profesor (vai de noi!), asa cum te-am mai suspectat sau fost student, absolvent sau mai degraba exmatriculat. Oricum, toate tentativele tale de a ne instiga n-au nici un ecou. Poti sa ne faci cum vrei pe noi cei de la Mecanica, oricine vede ce-i de capul tau si ce-i de al nostru. Tu esti clar BOLNAV!

Anonim spunea...

Ma cum se face de tot astia de la mecanica sar de cur in sus?? Extraordinar! Daca nu poti sa vezi cat e de similara situatia asta cu "trebuie sa fie minim 40 studenti" cu ceea ce se intampla inainte de '89...atunci esti retardat baiatule.
Eu am 20 de ani, dar nu inseamna ca nu stiu cum a fost inainte de revolutie, e destul sa citesti. Dar la voi astia din liga mecanica nici nu ma astept sa cititi altceva decat ce va dicteaza Tatal Vostru Robu.

Anonim spunea...

Cei care scriu articolele de pe blog sunt 100% studenti (anul 2 -> anul 5). Orice presupunere sau acuzatie ca ar exista implicari cu anumite interese nu face decat sa arate ca cei care fac acuzatiile nu au alte argumente cu care sa combata cele spuse aici.
Transmitem celor de la Liga Mecanica faptul ca reusesc sa isi bata joc de ceea ce inseamna Miscare Studenteasca in UPT si asteptam momentul in care celelalte Ligi vor fi destul de puternice incat sa puna lucrurile in ordine. Daca celelalte Organizatii Studentesti din UPT nu vor lua atitudine, probabil va trebui ca studentii sa o faca.

Anonim spunea...

Imi place tot mai mult blogul asta :))

Anonim spunea...

Mi-e greu sa cred ca esti student dupa cat de strain esti de adevaratele noastre probleme. Tot ce se poate vedea la tine este o obsesie pt. Liga Mecanicii si pt. domnul Robu. E posibil de fapt ca obsesia sa fie pt. domnul Robu, si pentru ca noi colaboram f. bine cu el sa ti-o manifesti si asupra noastra, ca altfel nu inteleg ce dracu ai cu noi? Poate i-ai fost student si te-a trantit, poate ai vreun tata cadru didactic si... totul vine din familie, poate chiar tu esti cadru didactic si nu te-a promovat, cine stie? Oricum, important e ca noi suntem apreciati, iar tu esti doar un ZERO!

Anonim spunea...

ahahhaah cine va apreciaza baa lingailor?? :)) mai rar ma asa penibili si cretini ca la mecanica. va apreciati voi intre voi acolo in cercurile voastre restranse gainilor ce sunteti.

Anonim spunea...

Din pacate activistii din Liga Mecanica au inceput sa jigneasca cititorii acestui Blog si isi dau inca o data dovada nesimtirii.
Am fost nevoiti sa eliminam un comentariu care depasea limitele bunului simt si ale realitatii. Ne intrebam de ce este oare nevoie ca Li[n]gile sa admita ca nu au contra-argumente impotriva acuzatiilor de aici.

Anonim spunea...

Eliminati, democratilor, tot ce nu concorda cu aberatiile voastre. Care cititori au fost jigniti? De ce nu lasati comentariile asa cum sunt, sa aprecieze cititorii ce-i de capul fiecaruia dintre cei ce scriu? Sau ti-e teama ca Liga Mecanicii creste in popularitate prin punctele de vedere pe care le exprima, ca adevarat reprezentant al studentilor?

Anonim spunea...

La afirmatia "ahahhaah cine va apreciaza baa lingailor??", am raspuns prin "Razi ca prostu-n targ". Chiar era cazul ca asa ceva sa fie eliminat?

Anonim spunea...

DA, LIGA DE LA MECANICA ESTE APRECIATA! STERGE, MA, SI MESAJUL ASTA, CA ... "JIGNESTE CITITORII"! HA, HA, HA!

Anonim spunea...

jenant si penibil comportament al unor reprezentanti ai studentilor. daca cei de la mecanica asa cred ca o sa creasca in ochii studentilor sfidant si jignind atunci sa mearga inainte ca sfarsitul e aproape.