miercuri, 21 mai 2008

Acum Si Oficial Se Poate Face Baie

Dupa indelungi parlamentari si contradictii, Bazinul de Inot de la Baza 2 este deschis si pentru studenti. Regulamentul de acces este afisat la intrarea in Camine. Dati fuga cat mai repede pana nu se ocupa bazinul la capacitate maxima.

Echipament necesar:
-> SLIP (NU pantaloni scurti)
-> ŞLAPI
-> CARNETUL DE STUDENT

Orarul Bazinului:

-> 8.00 - 16.00 Deschis Pentru Studentii UPT

-> 16.00 - 17.00 Inchis Pentru Curatenie

-> 17.00 - 22.00 Deschis Pentru Agnajatii UPT ( *Prea mult dupa parerea noastra, exagerat chiar!)

-> 22.00 - 24.00 Deschis Pentru Angajatii Si Studentii UPT

***Probabil cei in masura si-au dat seama ca ceva nu era in regula cu faptul ca intre deschiderea "oficiala" si cea pentru noi toti se punea tot mai multa distanta.

12 comentarii:

Anonim spunea...

da...si cum era de asteptat, dupa ce studentul de la poli s-a dat cu c... de pamant ca vrea bazin, acum cand i s-a pus la dispozitie bazinul nu e in stare sa respecte cateva reguli smple:
- echpament adecvat(slip si papuci)- nu bermude sau sort.Cine a fost aseara de la 10 la 12 la bazin a putut vedea diverse personaje in bermude saupantaloni scurti cu care probabil mai devreme in aceiasi zi au sters cine stie ce borduri sau s-au tavalit pe iarba la un fotbal mic.
- interzis saritul in bazin - erau o gramada de retardati (care probabil nu au invatat ink sa citeasca ) care faceau sarituri si bombe in bazin stropind pe toata lumea in jurul lor si incurcandu-i pe cei care vroiau pur si simplu sa inoate linistiti.

Parerea mea e ca astfel de oameni nu au ce cauta intr-o comunitate. Daca esti retard stai naibii acasa si balaceste-te in cada nu veni sa deranjezi cateva zeci de oameni care sunt in stare sa fie civilizati.

Anonim spunea...

am si eu o intrebare! pentru studentii de la alte universitati se plateste o intrare?

Anonim spunea...

momentan este permis doar accesul studentilor UPT.

Anonim spunea...

Ce program interesant.. seara profi.. dimineata cand studentii sunt la faculta pt studenti..

Anonim spunea...

au si studentii acces seara de la 22:00 la 24:00. si oricum ma indoiesc ca ai ore in fiecare zi de la 8 la 4.Hai sa nu mai cautam nod in papura.

Anonim spunea...

ce regulament idiot...
ma intreb cu sprijinul carei ligi sa facut?

Anonim spunea...

mie chiar nu mi se pare deloc idiot regulamentul. Pentru ca pe la noi se stie doar sa se ceara si sa se pretinda conditii cat mai bune si atunci knd aceste conditii sunt oferite nu stie nimeni sa respecte ce i s-a dat (si pe cei din jur).Si ne-am obisnuit sa trebuiasca sa stea cineva cu bata langa noi ca sa ne incadram in niste norme.

Anonim spunea...

Regulamentul e chiar foarte bun, cine dracu are zilnic ore de la 8 la 16? Hai sa fim seriosi! Intr-adevar, ce zici tu, primul care ai postat, e din pacate adevarat. Si eu am asistat (de fapt am fost printre cei deranjati) la ceea ce spui tu, erau pur si simplu niste trogloditi! In loc sa aratam ca meritam ce avem, fiind de invidiat de catre toti colegii din celelalte universitati din Timisoara si din toata tara, noi ne comportam ca ultimii oameni. Pacat si rusine!

Anonim spunea...

mai sunt si studenti care au ore sau lucreaza de dimineata. cred ca ar fi fost bine sa fie mai mult de 2 ore pentru studenti seara.

Anonim spunea...

nu va place regulamentul, spuneti la rectorat nu mai stati ca fraierii cu mainile in san sa pice in gura maru din pom

Anonim spunea...

Cine stie sa-mi spuna, noi cei de la Vest chiar n-avem nicio varianta sa intram la bazinul Politehnicii?

Anonim spunea...

Sunt deacord ca ar fi fost frumos sa fie mai multe ore pentru studenti dupaamiaza dar pana la urma trebuie sa impace cumva si capra si varza.