miercuri, 14 mai 2008

Incă o Săptămână Inca o Amânare

Deschiderea Bazinului de la Baza 2 se pare ca tinde sa devina subiect de telenovela. Dupa ce a fost deschis cu fast acum ceva vreme si totusi ramas inchis pentru studenti pana la o "saptamana viitoare" care parca nu mai vine, bazinul e folosit de catre "cei alesi".
Astfel, maine de la ora 16.00 participantii la Zilele Tehnice Studentesti in frunte cu Liga de la Mecanica au in program o scurta baie de 4 ore la Bazinul de la Baza 2.
***Nu e de mirare ca studentii nu au acces la bazin, el este rezervat celor care zambesc frumos cui trebuie. Suntem in anul 2008 dar se pare ca lichelismul, parvenitismul si ceea ce inainte de '89 insemna vechea "NOMENCLATURA" nu au disparut ci prind radacini tot mai puternice.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mama, si ce tare-a fost! Excelent bazin! Tu, omule negru, n-ai decat sa tot bati campii, noi... mergem inainte. Traiasca cel ce a avut ideea acestui numar in programul ZTS (ma intreb si te intreb, tu si cei ca tine ati putea avea vreodata asemenea idei?)!

Anonim spunea...

vai de voi, ati ajuns ca parlamentarii...sfidati pe fata pe oricine fara niciun fel de scrupule. RUSINE!

Anonim spunea...

Bine BA ala din liga care ai scris primul comentariu, tu nu esti studenti ca si noi? Cu ce drept tu poti face baie din bazin si noi nu? Sunteti niste nesimtiti.