joi, 15 mai 2008

Votarea Comitetelor de Camin

O noua disputa se contureaza pe marginea alegerilor pentru Sefii de Camine, respectiv Sefii de Paliere. Nu ar trebui sa mai fie o surpriza pentru nimeni faptul ca NU exista inca un Regulament dupa care acestea sa aiba loc si mai mult nu este foarte limpede cine ar trebui sa fie intrebat despre un astfel de Regulament.
Ca de obicei vechea cunostinta Catana Mihai este cel care vrea sa joace rolul "atotstiutorului" insa eşuează lamentabil si se face de ras.
"Salutare
o sa incep prin a imi exprima nemultumirea vis a vis de abordarea acestei probleme. dar trecand peste asta pentru ca ceea ce ati solicitat in mail-uri nu este pentru mine personal decat feedback va promit ca maine o sa vorbesc la serviciul social (ei se ocupa de acest regulament) si o sa va comunic pe grup raspunsul lor. Noapte buna tuturor"
Cu alte cuvinte cand lumea intreaba, se intereseaza si nu sta cuminte sa astepte cu gura deschisa informatia de la personaje gen Catana, lucrurile risca sa scape de sub control si nu este bine. Evident ca Regulamentul nu a aparut dar se lanseaza asigurari linistitoare ca va fi adus la cunostinta studentilor "cu suficient timp inainte". Definitia termenului "suficient timp inainte" va ramane tot la aprecierea celor care si pana acum au decis si nu se mai satura odata sa tot decida singuri in numele miilor de studenti.
***Avem parte mereu de aceeasi partitura. Indiferent ce se intampla, capetele care ies la iveala sunt tot indivizii de la Liga Mecanica. Orice intrebare se pune, orice problema se iveste, un raspuns e imposibil sa nu fie si din acea zona. Că de cele mai multe ori raspunsul este prost sau fara legatura cu intrebarea, parca nici nu mai conteaza.
De ce avem parte de figuri asemeni lui Catana Mihai care sa "rezolve" lucrurile ca reprezentant al nostru? Pentru ca nu s-a gasit inca nimeni care sa il roage sa stea jos si sa lase initiativa unora mai capabili.
De ce e profitabil sa iesi in fata ca si cand ai fi Tatăl Tuturor Studentilor? Pentru ca, spre exemplu, ai acces la Bazinul de Inot la care alti stundenti nu au. Pentru ca mananci gratis la cantina in perioada Zilelor Tehnice Studentesti, chiar daca alti studenti din UPT nu au acest privilegiu.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Bine zis ca ar trebui sa fie cineva sa ii spuna la catana sa stea in banca lui. dupa cate vad prin ligi nu se gaseste nimeni, asa ca trag concluzia ca toti is mai varza decat catana

Anonim spunea...

Degaba ii spui lui Catana sa stea jos si sa taca...Atata timp cat are sustuinerea propriei ligi, nu se poate face nimic.

Anonim spunea...

hehe, astea-s firimituri. ce ziceti de comert cu locuri in camine, sau rampa catre o viitoare cariera politica de succes?

Anonim spunea...

si dupa cum spuneai la sfarsit, ei sa manance gratis la cantina, pe noi sa ne dea afara ca mergem si mancam pe bani.. foarte tare frate.