vineri, 23 mai 2008

SUPRASTUDENTII

Va spuneam despre deschiderea oficiala a bazinului acum ceva vreme. Stim cu totii ca intre deschiderea aceasta si momentul in care noi toti am avut acces la Bazin a fost o perioada respectabila de timp. Dar oare cine a fost la acea deschidere oficiala?

Ii vedem in imaginile de mai sus pe nimeni altii decat Catana Mihai (vicepresedinte liga mecanica) si Bodin Florin (alegeti voi una din "calitatile" lui). Acum vin intrebarile: De ce au participat la acea deschidere? Cine i-a invitat si de ce? Cum se poate ca un reprezentant al nostru, al studentilor, sa participe la deschiderea Bazinului in care noi nu am avut acces mult timp de atunci? Ceva cu siguranta nu e in regula in toata situatia asta.

Sau poate ca studentul reprezentant respectiv, Catana Mihai, a fost la acea deschidere pentru a atrage atentia conducerii ca dupa acea festivitate nu trebuie sa se mai intarzie cu nici o zi deschiderea libera si pentru restul studentilor. A facut asa ceva? In mod cert NU. Atunci ce a cautat acolo?

***Se pare ca infratirea dintre anumite personaje din Ligi si Conducerea UPT este tot mai puternica. Noua nu poate decat sa ne produca scarba o astfel de amestecare: individ din liga + invitatie la festivitate oficiala + conducere UPT = Mizerie. Luate separat, aceste elemente pot fi chiar respectabile, insa puse impreuna rezulta ceva total anormal. Pe Catana Mihai, parvenit de mare clasa, pare-se ca nu il mai satura nimeni de imensa dorinta de "A FI", de "A AJUNGE". Va ramane un vesnic "WANNABE".

15 comentarii:

Anonim spunea...

ReVolutia....Prost mai esti mama!

Anonim spunea...

Se pare ca activistii din Ligi nu inteleg repetatele mesaje in care am spus ca parerile lor nu au ce cauta pe acest Blog.
Daca voi va complaceti in tara in care indivizi gen Catana sunt invitati la receptii oficiale este problema voastra.
Este regretabil ca va solidarizati cu astfel de figuri si n-o sa faceti altceva decat sa deveniti si voi la fel de penibili ca si cei pe care ii sustineti din spirit de colegialitate.

Anonim spunea...

eu imi bag p*** si in tine si in aia din ligi si in bodin, ca nu face parte din nici o categorie, de ce nu te bagi tu in vreo liga si sa ajungi sa fii invitat la chestii de genu asta, esti doar o pula care se foloseste de nemultumirile tuturor pentru a se face auzit, ai spus ca blogul e pentru toti studentii sau ce aia din ligi nu sunt sttudenti, vezi ca te contrazici

Anonim spunea...

Tu esti dintr-o liga, spre exemplu, si te lasam sa te faci de ras pentru a vedea cu totii cat ii duce capul pe cei din ligi.
Acest Blog este deschis tuturor studentilor ale caror pareri pana acum nu au contat in nici o decizie ce i-a afectat. Acest Blog are menirea de a informa corect si cat mai complet studentii si pentru asta le cerem ajutorul in a ne informa cu privire la problemele lor.
Indivizii din conducerea ligilor care se simt lezati de ceea ce se scrie pe Blog NU SUNT TOLERATI AICI. E interesant cum exista astfel de reactii doar la un articol ca acesta, in care se dezvaluie mizeria unora si bucuria bolnava de "A FACE PARTE" din lumea pe care ei o considera "buna".

Anonim spunea...

fapte nu vorbe!

nu exista justificare nici pentru actiunile uneori ciudate ale ligilor insa nici pentru frectia de pe acest blog.

Anonim spunea...

nu sunt in nici o liga, cel putin nu mai fac pentru ca am vazut cum merg treburile pe acolo, daca se trezeste cineva sa faca ceva, o face doar pentru ca nul baga nimeni in seama, vezi genu de concurs la care nu participa decat o mana de oameni, dar totusi se mai intampla ca sa mai vrea cate unu sa faca ceva si pentru ceilalti studenti doar ca e oprit inainte sa faca ceva care ar putea supara pe altii ca nu e corect din diferite motive pe care ti le indruga, si oricum, pe catana si pe bodin nimeni nu-i simpatizeaza ci au despre ei doar impresii proaste, dar toti din conducerile diferitelor ligi nu au curajul sa-i spuna in fata ba tu esti prost, se mai vorbeau despre prostiile celor doi la sedintele sefilor de departamente(eram si eu pe acolo ca ajunsesem si eu a fi unul dintre ei, credeam pe atunci ca se fac lucruri bune pe acolo, nu barfa) dar cand ajungeam fata in fata(gen sedinte de cospol) nu mai zicea nimeni nimic de bodin si catana, ba chiar erau felicitati pentru actiunile lor.

Am intervenit pentru ca singurul lucru bun facut de studenti am considerat ca e blogul asta, prin care atrageti atentia neregulilor ce se intampla in politehnica, si nu-mi place sa vad ca tu nu faci nimic mai mult decat sa stai cu mainile in san si doar sa vorbesti, s-a vorbit destul la ligi, la cosppol si in sala de consiliu de la rectorat, poate e nevoie de cineva care sa si faca ceva in politehnica asta care a inceput sa puta de incompetenta celor care sunt capabili sa ia decizii si sa faca ceva, atata timp cat pe blog doar se va vorbi si se vor prezenta studentilor neregulile din politehnica(pe care comiti si tu una deoarece tu ii indepartezi pe cei din ligi care vrei nu vrei in momentu de fata sunt singurii care pot sa faca ceva) nu se va schimba nimic, si toate vor ramane asa cum sunt
Oricum poti sa ma consideri si profesor si decan si rector is tot ce vrei atata timp, cat nici tu nu esti mai bun decat conducatorii ligilor care dau alti studenti la o parte, atata timp cat si tu ii dai pe cei din ligi la o parte. Ajungi si tu ca "prietenii" tai Catana si Bodin care se cred mai presus si mai destepti decat restul studentilor.

Anonim spunea...

Unii nu inteleg sau nu vor sa inteleaga. Acest Blog este un Blog. Acest Blog nu este o Organizatie Non Guvernamentala. Exista entitati reprezentative ale studentilor: Ligi Studentesti + Consiliul Consultativ al Complexului.
Daca cineva dintre cei care citesc acest Blog doreste sustinere pentru constituirea unei Organizatii Studentesti o va avea din partea noastra.
Cat despre reprosul ca "am sta cu mainile in san": cei care au acest argument in discurs cu care sa condamne acest Blog pot sa renunte la el pentru ca este DEPARTE DE ADEVAR. In lipsa de alte motive de condamnare a demersului nostru, probabil acesta e cel mai viabil in viziunea unora.

Anonim spunea...

Mi-ai sters mesajul, "democratule". Pai cum vine asta, ma, ca noi cei din ligi n-avem ce cauta pe acest blog? Chiar nu-ti dai seama cat esti de penibil? Adica doar parerile (pardon: OBSESIILE) tale trebuie auzite? Cum dracu poate fi student unul ca tine?

Anonim spunea...

cineva incearca din greu sa se faca simtit pe aici, eu cred ca e de la mecanica! saracu!
toti cei care activeaza in ligi, incet, vor devenii noi bodin si catana...cine va avea curaju sa iasa in fata cu adevarul, va fi dat la o parte...asta e Romania...

Anonim spunea...

Am decis ca e mai bine sa lasam si mesajele celor din ligi (a se citi in special Liga de la Mecanica). Astfel sa putem vedea cu totii cat de penibili si disperati sunt in momentul in care sunt surprinsi in situatii care nu fac cinste unor reprezentanti ai studentilor.

Anonim spunea...

ba eu am impresia ca ala care tzipa mai tare prin comentarii aici e catana. stai ma baiatule cuminte acolo si mori incet. ce crezi ca rezolvi daca injuri si faci in toate felurile pe unii care nu au facut decat sa te arate de ce esti in stare?

Nemultumit de la Oltenia spunea...

BA FRATILOR...DECAT SA NE ENERVAM ATATA....HAI SA PUNEM MANA DE LA MANA CATE 1 LEU SI LUAM CATEVA NAVETE DE BERE SI STIU EU NISTE BAIETI CARE FAC ORICE PT BEREA AIA....SI TERMINAM VREO 1 LUNA(1 LUNA AICI=PERIOADA MEDICALA DE PURTARE A GIPSULUI...)CU POVESTILE DE TIPU FLORIN PULAMEA SI MIHAI PULICAMEA...CA SINCER NU II CUNOSC DA MI S-A IMPUIAT CAPU CU EI...HAI SA SCAPAM DE EI.REZONABIL...
EU PUN 10 LEI PENTRU INCEPUT.SA FACEM UN CONT CU DONATII...

Nemultumit de la Oltenia spunea...

BA FRATILOR...DECAT SA NE ENERVAM ATATA....HAI SA PUNEM MANA DE LA MANA CATE 1 LEU SI LUAM CATEVA NAVETE DE BERE SI STIU EU NISTE BAIETI CARE FAC ORICE PT BEREA AIA....SI TERMINAM VREO 1 LUNA(1 LUNA AICI=PERIOADA MEDICALA DE PURTARE A GIPSULUI...)CU POVESTILE DE TIPU FLORIN PULAMEA SI MIHAI PULICAMEA...CA SINCER NU II CUNOSC DA MI S-A IMPUIAT CAPU CU EI...HAI SA SCAPAM DE EI.REZONABIL...
EU PUN 10 LEI PENTRU INCEPUT.SA FACEM UN CONT CU DONATII...

Anonim spunea...

taceti dracului din gura ca sunteti niste inculti!!! cand vreunul dintre voi o sa ajunga in functii ca a lui bodin sau catana o sa aveti dreptul sa vorbiti >:P Pana atunci silence!!! I'll kill you, jeguri ce sunteti!!! >:P

Anonim spunea...

Sa moara Catana!