marți, 27 mai 2008

Ridicol

Cu siguranta multi se intreaba ce s-a intamplat cu Bazinul de Inot de la Baza 2. De ce cand e caldura mai mare s-a inchis brusc.

Motivatiile care se dau pentru acest lucru sunt cel putin ridicole si nu arata decat ca exista persoane care cred ca studentii sunt doar o gramada de imbecili. Care este motivul invocat?

"Parametrii Apei" din bazin. Da, ati citit bine. "PH-ul apei era extrem de scazut asa ca s-a decis inchiderea Bazinului". Ce sa intelegem din asta? Ca pentru a se schimba apa in bazin e nevoie ca incinta sa fie inchisa cateva zile? Sau poate ca apa din Bazinul de la Baza 2 se schimba o data pe semestru si asta nu ar fi o veste prea buna pentru nici unul din cei care vor sa-l utilizeze.
"S-au produs daune". Mai exact ce daune? Nimeni nu poate raspunde la aceasta intrebare si mai ales nimeni nu vrea sa recunoasca motivul pentru care utilizatorii Bazinului nu se incadreaza intr-un regulament impus. PENTRU CA NU EXISTA ORGANIZARE LA BAZINUL DE INOT DE LA BAZA 2. Un batranel cu saliva curgândă din gura este Marele Administrator al intrarilor si iesirilor din incinta, cel ce "are pe mana" situatia.
***Domnilor care decideti asupra banilor nostrii si asupra a ceea ce avem si nu avem voie. Ati avut la dispozitie 3 (trei) ani de zile, timp necesar pentru ridicarea acestui Bazin Semiolimpic, ca sa puneti la punct si cel mai mic detaliu privitor la el. Cum se poate ca dupa trei ani de zile, terminarea lucrarilor sa ia pe toata lumea prin surprinder si sa nu fie deja stabilite modalitati de acces, modalitati de supraveghere (cu oameni specializati)?
Daca toate acestea ar fi existat la acest moment, ce motiv s-ar mai fi invocat pentru a inchide Bazinul? Oare nu e prea mult pentru noi sa fim nevoiti sa suportam si consecintele erorilor Celor Care Decid? De ce mereu "studentii sunt de vina"? Poate pentru ca NU EXISTA NIMENI CARE SA II APERE.

19 comentarii:

Anonim spunea...

Tu chiar esti obsedat cu bazinul asta. Du-te la strand.

Anonim spunea...

Daca asta ai inteles din acest articol te rugam sa nu mai citesti acest Blog.

Anonim spunea...

se pare ca avizele Sanepid'ului nu mai sunt asa de "formale" cum erau pana acum.

Anonim spunea...

Sunt complet de acord cu suspendarea bazinului pana la creearea unor reguli si angajarea unor persoane care sa le impuna. Politehnica a construit un bazin semiolimpic si nicidecum UN STRAND (ceea ce studentii care nu au mai avut contact cu un BAZIN DE INOT au creeat din acesta). Regulamentul s'a incalcat aproape in totalitate in timpul in care nu exista un profesor insarcinat cu ordinea de fata (s-a purtat short, s-a sarit in bazin, S-au consumat bauturi alcoolice in incinta bazinului si nu s-au respectat normele cu privire la pastrarea curateniei apei, mai precis UN DUS INAINTE DE A INTRA IN APA). Este foarte usor ca noi studentii sa comentam, dar in cazul acesta trebuie sa dam dovada de civilizatie si cultura inainte sa deschidem gura.

Anonim spunea...

perfect de acord cu tine. dar de ce noi vedem intotdeauna zidul numai dupa ce dam cu capul in el?

parerea mea e ca era inevitabil acest lucru atata timp cat noi lucram doar cu jumatati de masura.

Anonim spunea...

ba ce e asa greu de inteles? in 3 ani astia nu au avut timp sa puna dracu la punct un regulament? acuma trebe sa suportam noi lipsa lor de organizare? sa puna frate supraveghetori, camere si ce mai e nevoie. in camine au pus camere COMPLET AIUREA SI NEFOLOSITOARE, dar acolo trebuie sa ne frece pe noi ca e deschis/inchis. bazinul e pentru studenti cum sunt cum nu sunt.

Anonim spunea...

Oameni buni, nu va dati seama ca acest blog a fost creat si este animat de un psihopat care n-are nimic in comun cu studentii si cu UPT, fiind paralel cu realitatile noastre si manat in lupta doar de nevoia de refulare a frustrarilor ce-l macina? Repeta mereu ca bazinul este semiolimpic si ca la el s-a lucrat timp de 3 ani. Pai avea UPT nevoie de bazin olimpic, adica de un bazin de 2 ori mai lung decat acesta? Cat ar fi costat el si cat ar fi durat realizarea lui? Apoi mai stie cineva vreo universitate din Romania care sa fi construit un bazin comparabil cu al nostru, nu in mai putin de 3 ani, ci in 18 ani, cati s-au scurs de la Revolutie? Eu stiu ca toti participantii la ZTS din alte centre universitare au spus ca ne invidiaza ca avem asa ceva (ca si pt. fast food, camine, dotarile din facultati etc., de care tu te-ai legat de asemenea, bineinteles). Lasa-ne, bai, cu obsesiile tale. Eu repet: nu cred ca poti fi student (la noi la Mecanica in nici un caz!).

Anonim spunea...

Problema noastra principala este ca o parte dintre noi se comporta ultrapenibil, neintelegand ca daca supraincarca bazinul (au fost in el 150 in loc de 50!), daca nu fac dus inainte de a-l folosi, daca folosesc bermude in care au transpirat sau cu care au stat pe te miri ce, daca se pisa in bazin (cica unii se lauda si cu asa ceva!), bazinul isi va schimba regimul de utilizare, devenind accesibil studentilor doar in cadrul orelor de sport. De fapt dl. Robu ne-a spus ca initial asa si era prevazut, dar dansul a vrut sa creeze studentilor si angajatilor si o posibilitate de a-si petrece "placut si sanatos" timpul liber.

Anonim spunea...

Ne bucuram ca ai mentionat tu singur ca esti de la Mecanica, astfel ne-ai confirmat presupunerile.
Comentariile de acest gen ne-am decis sa le pastram pentru a vedea toti studentii cat ii duce capul pe cei din Liga de la Mecanica.
1. Mentionam faptul ca e Bazin Semiolimpic din simplul motiv ca acesta este adevarul. Nu a spus nimeni ca era nevoie de Bazin Olimpic (chiar daca liga de la mecanica l-a numit in mod mincinos "olimpic" in prezentarea unor activitati proprii);
2. studentii de la ZTS cazati in sali de lectura si in bucatarii va asiguram ca nu o sa se mai intoarca anul viitor si la un momentdat o sa va prezentam si pareri ale unora, pareri care sunt pe cat de rele pe atat de reale;
3. fast-foodul (cantina) are cele mai mari preturi din toate centrele universitare ale Romaniei;
4. lucrarile la un astfel de bazin ca cel de la baza 2 se pot incheia intr-o jumatate de an. Banii sunt de la Bugetul de Stat, asa ca e usor sa te mandresti pe banii altora;
5. cei din Liga de la Mecanica dovediti inca o data faptul ca nu mai aveti nimic in comun cu noi, studentii, si nu faceti decat sa pupati in fund Conducerea UPT in speranta ca veti prinde o angajare la Rectorat.

Anonim spunea...

Pai nu exista regulament? Exista, si e chiar foarte bun, dar suntem noi capabili sa-l respectam? Poate, intr-adevar, daca se pun camere de supraveghere si se angajeaza o armata de supraveghetori. Dar ma gandesc ca toate astea costa, nu? Si n-ar fi alte lucruri de facut cu banii decat sa fie cheltuiti din cauza unor idioti? Eu cred ca trebuie sa intervenim chiar noi care suntem seriosi asupra tampitilor si sa-i punem la punct. Nu credeti la fel?

Anonim spunea...

Mai fratilor, dati-va la gioale cat vreti, dar raspundeti-mi si mie la intrebarea pe care o pun a nu stiu cata oara: Noi cei de la UVT ce trebuie sa facem ca sa avem acces la bazinul asta grozav al vostru (pe bune am auzit ca e grozav). Noi nu suntem tot studenti ai astei tari, ca voi?

Anonim spunea...

ba nu e vorba sa puna zeci de supraveghetori, dar macar unul si bun. las-o dracu ma, la un bazin ca asta lasi pe un portar comunist sa indeplineasca el toate rolurile acolo? si bani cu siguranta sunt de nu se stie ce sa se faca cu ei, macar asta ar fi ceva util.

Anonim spunea...

bah tampitilor...cum dracu sa ziceti ca cei de la ZTS au fost multumiti de ex cantina/Fast Food'ul UPT? sau de camine? cum pana mea sa stai 5-6 in camera si sa isi bata jos administratoarea joc de tine cum vrea. intrebati, de curiozitate, colegii vostri din erasmus cat dau pe o masa la cantina prin tari straine.

si inca un lucru: CUM DRACU PUTETI sa va multumiti cu asa ceva? ...asta ca sa nu va intreb cat timp mai aveti de gand sa fiti maro pe la gura!

e nesimtire curata!

Anonim spunea...

Regulament exista, dar s-a obosit cineva macar sa il citeasca? ca sa nu mai zic de respectat. Oare chiar e nevoie de cineva care sa stea cu bata langa noi ca sa putem respecta niste rguli de care nici macar nu cred ca era nevoie din moment ce tin clar de bun simt, respect si buna crestere. Se pare ca da... studentii sunt precum turma de oi in lipsa ciobanului.
Pentru a nu stiu cata oara studenti de la UVT intreaba cum pot si ei sa se bucure de bazin, dar noi nuuu, noi tre sa ne plangem, ca asa ne sade bine, si cand ni se da ne c..am in ce ni s-a dat.

Anonim spunea...

corect. dar bazin fara om la supraveghere nu poate exista. asa ca: cel care supravegheaza poate oricand sa ii roage amabil, pe cei care nu respecta regulile, sa plece.

Anonim spunea...

nu exista nimeni care sa supravegheze!! e un moshulica betzivan care e "the master of the bazin". cum ma-sa sa mearga lucrurile bine???
in mod normal ar trebui sa poata intra toti studentii indiferent de la ce faculta sunt, dar pt asta e nevoie de organizare nu de romanisme. ligile sunt prea ocupate sa dea limbi in cur conducerii upt ca sa mai aiba timp de a face cunoscut studentilor regulamentul si mai stiu eu ce. tzara lu papura voda.

Anonim spunea...

Chiar daca am vazut ca pana acum nu i-ati luat deloc in seama pe colegii de la UVT care v-au pus intrebari, imi incerc si eu norocul: noi putem avea, chiar si pe bani (dar nu foarte multi, evident!), acces la bazinul vostru? Si unde este exact, ca as vrea sa vad si eu daca e chiar asa grozav cum se vorbeste prin targ.

Anonim spunea...

NU AU ACCES STUDENTII DE LA ALTE UNIVERSITATI DECAT UPT!

Anonim spunea...

In sfarsit, un raspuns. Multumesc, chiar daca nu-mi convine. Sper ca lucrurile sa se schimbe!