miercuri, 28 mai 2008

Paradoxurile ZTS-ului

Zilele Tehnice Studentesti, o actiune despre care am vorbit mult aici. Chiar daca s-a terminat de ceva vreme, inca sunt lucruri care isi mai cauta o explicatie. In Imaginea de mai jos putem vedea printre participantii la ZTS un nume: Andrei Craciun.

In mod ciudat, insa, acest nume "Andrei Craciun" nu se regaseste in "Lista Cu Rezultatele Finale ZTS 2008" [DOWNLOAD ALTERNATIV]. Motivul ne scapa, dat fiind faptul ca pe aceasta lista apar inclusiv participanti care au fost notati cu 0 (zero) la toate sectiunile punctate.

Un exemplu de participant care a "reusit" sa primeasca numai 0 (zero) avem in imaginea de mai jos (click pe ea pentru a o vedea marita):

***Asadar, e ciudat cum unii pot jongla cu astfel de situatii. Participam, nu ne convine rezultatul, nu ne mai trecem pe lista finala cu punctajul obtinut. Bodin Florin a fost totusi trecut, semn ca unii din cei care ar trebui sa-i fie prieteni au mai reanalizat situatia.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Deja ni se apleaca de atata Craciun si Bodin.

Sunt prosti, stim asta! Prosti de bubuie! Natarai de seama, cu IQ de copil de clasa a-IX-a. Rob_in pentru ca nici macar nu are liceu...facandu-si profesionala...(nu inteleg cum de a ajuns la faculta...) , si Craciuma...din nastere.

Parerea mea...

Anonim spunea...

interesant e ca niste persoane atat de inteligente ca voi nici macar nu figureaza pe listele de participare de la ZTS asa ca ar fi mai bine sa taceti din gura. Voi nu aveti idei nici cat sa treceti strada, ce sa mai vorbim de vreun proiect? :)))

Anonim spunea...

tu de unde sti bai anonimule cine e si cine nu e trecut pe lista aia? ca sa te mandresti ca ai participat la zts trebuie sa fi cel putin cretin si retardat si mai ales imbecil.

Anonim spunea...

Poate cei de aici au participat, nu ai de unde sa stii asta, idiot..