luni, 26 mai 2008

Investitii Cu Fundul In Sus

Este imposibil sa nu fi observat "Info Display"-urile raspandite prin UPT. Niste instrumente metalice cu un Touch Screen menite sa informeze studentii cu privire la Institutia in care se afla, ca si cum nu s-ar fi saturat cu totii de ea.

Astazi, insa, un lucru ciudat s-a petrecut cu ele. Vedem in pozele alaturate cum un Info Kiosk statea cu fundul in sus (pentru ca ne este imposibil sa credem ca CEL ce se infăţisa in fotografia de pe ecran ar fi fost astfel).

Pe ecran era pagina ACEASTA iar pozele nu sunt intoarse cu susul in jos, ci sunt facute in pozitie naturala.

***Orice alt comentariu ar fi de prisos. Poate o explicatie a fenomenului ar putea da Maestrul Bodini, el fiind implicat in administrarea acestor Puncte de Informare. Multumim inca o data celor care ne trimit poze si subiecte de articole pe adresa hai.lamunte@yahoo.com .

5 comentarii:

Anonim spunea...

info kiosc, ideea CICS(=Bodin), ca oricum nu sunt din banii lui

Anonim spunea...

imi permit sa te contrazic fuck you romania... confunzi cics cu ciop (centrul de informare si orientare profesionala)... ciop-ul e al lui nu cics :D

Anonim spunea...

Important e a cui a fost ideea nu al cui e cicsu sau ciopu. Poate a aflat bodin ca o sa-l dea robu afara si s-a gandit sa i-o plateasca punandu-l cu capul in jos pe ecrane :))

Anonim spunea...

informati-va intai! De ceva timp, ciop a fost redenumit cics!!! Asa ca CIOP=CICS!!!!

Anonim spunea...

"imi permit sa te contrazic fuck you romania... confunzi cics cu ciop (centrul de informare si orientare profesionala)... ciop-ul e al lui nu cics :D"

stiu despre ce vorbesc, m-am plibat si eu prin cercurile alea de oameni(nu sunt mandru de asta)