joi, 29 mai 2008

Motivul Inchiderii Bazinului De La Baza 2

Bazinul s-a inchis pentru ca a intrat prea multa lume la un moment dat. Acum intrebarea e de ce au intrat mai multi studenti decat trebuiau? Pentru asta exista doua raspunsuri posibile:
  1. i-ar fi forţat studenţii mâna moşului ce este "gardian" acolo;
  2. i-ar fi lasat moşul pe studenţi sa intre in schimbul unei "atenţii";

Bazinul face fata la maxim 66 persoane. Cum au intrat un numar dublu, s-a suprasaturat si a incetat sa mai functioneze sistemul de reciclare al apei. In plus s-au gasit pet-uri de suc cu alcool in ele (si nu erau doar ale portarului-gardian-salvamar). Bazinul porneste cand reintra in parametrii normali instalatia de epurare. Daca situatia se va repeta, sa speram ca nu, se va proceda la fel!

***Concluzia este aceeasi pe care am tras-o si cu precedenta ocazie. Cand faci o investitie de zeci de miliarde de lei din bugetul de stat si dupa ce este finalizata ramane sa fie administrata de un moşulica alcoolic decupat din alt film, parca nici nu este o surpriza ca lucrurile o iau razna. Pana la urma Românul tot Român este: poate sa faca "din rahat bici", dar la fel de usor poate transforma un bici aurit intr-un rahat ordinar.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Tot mosulica e de vina. Nu studentii.
Ce vina are el ca politehnica e plina de tarani?