vineri, 9 mai 2008

E OFICIAL - S-a Deschis Bazinul de Inot la Baza 2

Ceea ce va anuntam acum ceva timp s-a produs si in mod oficial. Universitatea Politehnica a inaugurat un bazin semiolimpic. Scanarea amprentei digitale si cartela care deschide usa. Asa se planuieste a se face intrarea la Bazinul de Inot de la Baza 2. Momentan nu, pentru ca nu este implementat sistemul, dar se zice ca "in curand va fi". Intrarea este gratis, bineinteles.

O perioada, la inceput, bazinul va fi destinat studentilor si angajatilor Politehnicii, cat timp vom experimenta cum merg lucrurile“, a spus Nicolae Robu, rectorul UPT.

Bazinul va fi deschis si in perioada vacantei, iar pe viitor, in functie de interesul timisorenilor pentru acest loc, bazinul semiolimpic de 1, 80 m adancime va fi deschis publicului.
Lucrarile la proiect au inceput in martie 2005 si au durat trei ani, pana zilele trecute. Proiectul a costat 60 de miliarde de lei vechi din bugetul de stat.
***Asadar este OFICIAL. Chiar daca si cu o luna in urma lucrurile erau la fel de terminate ca si acum, a trebuit sa asteptam "Gongul Oficial" pentru a putea avea acces la Bazin. Sa fie intr-un ceas bun si sa speram ca urmatoarele investitii si proiecte ale UPT sa nu vor avea durata de realizare la fel de mare ca si construirea acestui bazin.
Stia vreunul dintre voi de acest lucru la momentul asta? Normal ca NU, doar nu vor "cei care detin informatiile" sa aiba parte de aglomeratie cand merg sa se scalde.

8 comentarii:

Anonim spunea...

scaneaza amprenta acolo ca nu cumva sa vin teroristii sa faca pipi in bazin. PLM deja incep sa-i dau crezare lui Alex Jones

Anonim spunea...

in sfarsit s-a deschis mult vestitul bazin... cine stie poate sambata trag de-o baie ;))

Anonim spunea...

azi 9 mai ora 18:10 am incercat sa mergem la bazin.. "la o baie"... nu este deschis... nu ne lasa sa intram.. citez: "intr-o saptamana se deschide si atunci numai cu profesorul puteti intra..."!

Anonim spunea...

azi am fost sa vdem si noi vestitul bazin ... mda .. ce sa poti intra....am intrebat la poarta cum fac sa intru si ni-i s-a raspuns : "nu intrati...nu s-a deschis bazinul...probabil saptamana viitoare si numai cu un profesor prezent"...abureala...mi-a stricat toata ziua :(

Anonim spunea...

In timp ce unii ca voi vad totul in negru, altii -evident cei criticati de voi- chiar fac lucruri deosebite in UPT, cum este si acest bazin, despre care Ministrul Pricopie prezent la inaugurare a spus ca este fara pereche in universitatile romanesti. EU AM FACUT BAIE IN "VESTITUL BAZIN" (SAC! SAC!) astazi, sambata, impreuna cu alti colegi de la AC si de aiurea veniti la actiunea ligii noastre de rahat, cum o considerati voi si aflati ca a fost SENZATIONAL. Mai aveti putintica rabdare si-o sa vedeti si voi cum e ca cica nu se poate deschide inca de-a binelea ca mai trebuie ceva avize de la Sanepid.

Anonim spunea...

in continuare PCR'ul functioneaza!

Anonim spunea...

Partea cea mai interesanta e ca "deshteptii" din liga se mai si lauda cu faptul ca sunt mai egali decat restul. Sau n-am inteles eu bine si de fapt cum ei reprezinta interesele studentilor, s-au dus sa faca baie in numele tuturor daca oricum restu de fraieri nu pot intra.

Anonim spunea...

Imbecili si bolovani mai sunteti voi astia de la liga...mai ales de la AC...da-i romanului functie ca nu ii mai ajungi la nas...bine ba ciobanule ca ai facut tu baie si nu ai murit prost..cat despre bazin...cred ca am facut toti de ceva vreme 18 ani sa nu mai avem nevoie de insotitor (profesor)...O sa incerc sa vin o data doar sa imi fac nevoile in bazinul vostru...Numa bine.