marți, 20 mai 2008

Sfidarea Continua

In timp ce studentii se intreaba cand se va deschide Bazinul de la Baza 2, mai multi nesimtiti (stim noi de unde) se pare ca au avut ocazia sa testeze placerea inotatului acolo. Problema pentru care momentan nu se poate intra este, dupa cate se pare, lipsa unui control al accesului. Probabil in aproximativ o luna o sa facem si noi prima baie in acel bazin inaugurat deja de cateva saptamani.

" Mama, si ce tare-a fost! Excelent bazin! Tu, omule negru, n-ai decat sa tot bati campii, noi... mergem inainte. Traiasca cel ce a avut ideea acestui numar in programul ZTS (ma intreb si te intreb, tu si cei ca tine ati putea avea vreodata asemenea idei?)! "

"EU AM FACUT BAIE IN "VESTITUL BAZIN" (SAC! SAC!) astazi, sambata, impreuna cu alti colegi de la AC si de aiurea veniti la actiunea ligii noastre de rahat, cum o considerati voi si aflati ca a fost SENZATIONAL. Mai aveti putintica rabdare si-o sa vedeti si voi cum e"

4 comentarii:

Anonim spunea...

la noi la romani se aplica cel mai bine proverbul:PROSTUL NU E PROST DESTUL DACA NU E SI FUDUL!...in mod cert daca prostia ar durea, multi ar fi cei dintre noi care ar urla

Anonim spunea...

Adevarul e ca nu mai stie nimeni cum e si cum nu e. Astazi niste prieteni au fost la Bazin si au inotat. Au prezentat carnetul de student si li s-a permis sa intre, cu o conditie: "sa aiba slip nu pantaloni scurti" :)
Poate mai mergeti careva si spuneti aici cum s-a intamplat in cazul vostru.

Anonim spunea...

Si eu am fost si e super fain. Totul a fost simplu ca buna ziua, a trebuit doar sa prezint carnetul de student al UPT. Si intr-adevar nu trebuie platit nimic, asa cum s-a promis. Prin urmare, eu pot spune fundamentat ca stiu din experienta directa si cum e, si cum nu e.

Anonim spunea...

oamenii care au avut "nesimtirea" sa inoate in bazinul de la baza 2 va asigur ca au muncit destul pt asta. oricum nu are rost sa intru in detalii cu unii ca cei care au postat acest blog pt ca sunt niste habarnisti si ar insemna sa ma cobor la nivelul lor :))