sâmbătă, 24 mai 2008

Regulament Bazin Inot Baza 2

Art. 1. Bazinul de Înot al UPT este destinat studenţilor UPT şi angajaţilor UPT. Prin extensie de la destinaţia sa strictă, bazinul poate fi accesat, de asemenea, de copiii angajaţilor UPT, soţii / soţiile angajaţilor UPT, respectiv prietenele / prietenii angajaţilor UPT necăsătoriţi (câte una / unul, de sex opus, pentru fiecare angajat) şi colaboratorii substanţiali ai UPT.
-> Asadar, se face o discriminare incredibila intre studentii UPT si angajatii UPT. E regretabil ca trebuie sa amintim de fiecare data Conducerii UPT ca SCOPUL ACTULUI DE INVATAMANT SI A INVESTITIILOR FACUTE IN SISTEMUL EDUCATIONAL SUNT STUDENTII (ELEVII).

Art. 2. Accesul la Bazinul de Înot al UPT, restricţionat la categoriile de persoane indicate la art. 1, este gratuit şi se face pe baza legitimaţiei de student, în cazul studenţilor, legitimaţiei de serviciu, în cazul angajaţilor, respectiv pe baza unei legitimaţii speciale*), în cazul celorlalte categorii. Legitimaţia specială se eliberează la cerere. Cererile se adresează de către angajatul UPT părinte, soţ / soţie, prieten / prietenă al / a persoanei pentru care se solicită legitimaţia specială, respectiv colaborator direct cu respectiva persoană şi se depun la Rectorat - Registratură. Pot solicita legitimaţii pentru colaboratorii UPT doar membrii Biroului Executiv al Senatului, membrii Birourilor Consiliilor Facultăţilor şi directorii departamentelor independente / şefii catedrelor independente.
-> Unde sunt studentii in peisajul acesta? Studentii nu au prietene/prieteni, poate chiar sotii?

Art.3. Utilizatorii bazinului au obligaţia de a prezenta semestrial o adeverinţă de la medicul de familie sau de la medicul UPT, din care să rezulte că nu suferă de boli transmisibile, nu au plăgi, micoze sau dermatite şi sunt "apţi pentru înot".

Art.4. Bazinul dispune de vestiare, cuprinzând cabine individuale de schimb vestimentar, dulăpioare de lucruri personale prevăzute cu chei individuale, duşuri şi uscătoare de păr. La bazin vor putea fi luate doar lucruri care nu creează dizarmonii ambientale. Celelalte, vor fi păstrate încuiate în dulăpioarele din vestiare.

Art.5. Numărul de persoane admise simultan la bazin este maximum 50.

Art.6. Într-o zi, o persoană poate folosi bazinul timp de maximum 2 ore, incluzând timpii de dezechipare, pre-duş, post-duş şi echipare. Se precizează că pre-duşul la faţa locului este obligatoriu, indiferent de momentul duşului anterior şi de orice alţi factori. De asemenea, este obligatoriu duşul după orice utilizare a toaletei.

Art.7. Accesul în camerele duşurilor şi pe platoul conex bazinului este permis doar în papuci de baie (evident: în ceea ce priveşte încălţămintea).
Art.8. Intrarea în bazin este permisă doar în costum de baie propriu-zis (adică: slip şi nu şort, ş.a.m.d.).

Art.9. Este recomandat ca înainte de a utiliza bazinul să nu se mănânce mult şi să se efectueze o uşoară încălzire fizică, pe platoul conex.

Art.10. În bazin, sunt interzise săriturile, jocurile deranjante pentru cei ce nu participă la ele, fumatul şi consumul de alcool. Acestea din urmă, şi, de asemenea, orice comportament necivilizat, sunt interzise, de altfel, în întregul areal al complexului sportiv.
Orarul de funcţionare va fi următorul:
8.00 - 16.00 - deschis pentru studenţii UPT (în regim de acces liber, şi nu în cadrul orelor de Educaţie Fizică)
16.00 - 17.00 - închis pentru curăţenie
17.00 - 22.00 - deschis pentru angajaţii UPT (şi alţi tilizatori permişi de regulament, în condiţiile stabilite de acesta)
22.00 - 24.00 - deschis pentru angajaţii şi studenţii UPT (şi alţi utilizatori permişi de regulament, în condiţiile stabilite de acesta)
***Poate o sa fie si reprezentanti ai nostrii (exceptand, bineinteles, pe cei care au participat la deschiderea pompoasa a Bazinului - pentru ca nu se cuvine ca acestia sa isi strice bunele relatii pe care le au cu "mai marii" UPT) care sa ridice problema orarului si a persoanelor din afara UPT care pot avea acces prin Legitimatie la Bazin. Este inadmisibil ca persoane apropiate ale "angajatilor UPT" sa poata intra, pe cand prietenele/prietenii studentilor sa nu aiba acest privilegiu. In momentul in care se va face o investitie cu bani proveniti EXCLUSIV din veniturile proprii ale angajatilor UPT, urmare a activitatii lor, atunci se poate pune problema impunerii unor conditii ca cele de acum.
Propunem ca Orele destinate "angajatilor UPT" sa fie impartite astfel: 8.00 - 11.00 si 16.00 - 18.00. Oare de ce nu este asa? Poate pentru ca un astfel de program nu ar fi convenabil pentru Ei.

17 comentarii:

Anonim spunea...

Numai dimineata de la 8 sunt sanse sa te simti ca la un bazin unde vii sa inoti si atat..nu ca la un strand unde intri pe gratis.

Anonim spunea...

iese tiganeala mare cu bazinu unde toti se inghesuie mai rau ca la strand

Anonim spunea...

nu trebuie decat sa puna dracu un supraveghetor adevarat care sa tzina lucrurile in frau.

Anonim spunea...

Tu, ala vesnic nemultumit, bolnav de nemultumire as putea spune, nu vezi ca noi studentii avem cu totul alte probleme decat cele care te framanta pe tine? Tu ai obsesii pt. Catana, Bodin, Liga MC si conducerea UPT. Noi ii vedem cu cu totul alti ochi. Ei au facut destule pt. studenti. Tu?
Intr-adevar, daca nu se iau masuri, iese tiganeala mare, pt. ca avem prea multi colegi lipsiti de bun simt si care nu stiu ce-i aia civilizatie. Daca se continua asa, ce poate urma: restrictionarea accesului eventual doar cu programare prealabila, logic, nu? Si-asa, dupa cate stim astfel s-a intentionat initial, dar n-a fost de acord dl. Rector care a vrut sa testeze mai intai daca poate merge treaba si cu mai putina birocratie.

Anonim spunea...

ba iara anonimul de la liga mecanica posteaza comentariu. si cu tupeu scarbos ca "noi studentii avem cu totul alte probleme" :)) ce probleme aveti ma "voi studentii de la liga mecanica"? nu vedeti ca la doua vorbe una e despre tatal vostru Robu?
voi sunt sigur ca un regret aveti, anume ca in loc de o limba nu ati fost dotati cu doua sa faceti treaba mai eficienta la fundu lu Robu :))

Anonim spunea...

imi place ultimul comentariu, sustin

Anonim spunea...

nu am zis nimic de liga de la mecanica, doar de bodin si catana

Anonim spunea...

loool...sustin. oare de ce toata lumea se ia de cei de macanica? pentru ca ei cauta intotdeauna scuze actiunlor conducerii UPT, si la orice sendinta ei stau la dreapta Tatalui. si in final se autointituleaza REPREZENTANTII STUDENTILOR!!!

Anonim spunea...

E un progres daca nu mai zici nimic de Liga de la MC, bravo. Prietenul tau anonim se pare insa ca este incorigibil. Nu intotdeauna stam la sedinte la dreapta Tatalui, cum spui tu, anonimule, destul de des stam si la stanga, n-ai observat?

Anonim spunea...

Eu zic sa stati voi direct in fatza in p**** mamei voastre.

Anonim spunea...

stiti intre ce ore poate fi gasit medcul UPT pt adeverinta?

Anonim spunea...

la ora asta sigur e cineva acolo

Anonim spunea...

Conditii excelente. Apa e foarte bine filtrata si chimicalele sunt bine dozate. Sunt inotator de multi ani si asta e unul din cele mai bune bazine in care am inotat.

Felicitari pentru cei ce l-au construit si cei care il intretin.

Anonim spunea...

sa va bagati fix in fund bazinul cu tot cu facultate , universitate. vai de mama voastra . nu ati facut nimic pentru invatamant si nu ati facut nimic pentru societate . rusine.

Anonim spunea...

Salut!Imi spuneti va rog cat e abonamentul de luna aceasta ptr clienti?Multumesc

Anonim spunea...

Abonamentul s-a scumpit inechitabil la terti fata de rudele angajatilor UPT.

Anonim spunea...

La articolul 8 scrie ,,slip si sort " nu cum a-ti scris pe blog !!