marți, 24 iunie 2008

Comunismul A Murit Dar Spiritul A Ramas In Floare

Povestea clasica a motivului pentru care Romania este in stadiul in care vedem (simtim) cu totii a fost ca e greu sa se faca ceva bun cu persoane instruite in vechiul sistem comunist. Toate sperantele se puneau in noile vlastare ale capitalismului post decembrist, cei tineri care veneau cu mintile nepatate de mizeriile si complexele vremurilor trecute. Din pacate, insa, problema societatii romanesti este alta: atat inainte cat si acum, persoanele care ies in fata, indivizii "sefi" se aleg mereu dintre cei cu caracterele cele mai jegoase si ordinare. Conducatorii pe care ni alegem sunt cel mai mare blestem al nostru, iar cand acesti "conducatori" nici macar nu sunt alesi in mod corect ci se aleg singuri dupa care clameaza faptul ca au in spate votul nostru, atunci lucrurile sunt cu atat mai grave.

Ce avem cu Ligile? Nimic personal. Ce au ei cu noi? De ce trebuie sa suportam niste indivizi mizerabili care sa vorbeasca in numele nostru? Cine sunt? Ce vor de la noi? Daca vor sa se distreze gratis, sa mearga in tabere nemeritat, la workshopuri, traininguri, sa cunoasca lume pentru ca sunt prea soareci pentru a o face pe cont propriu, atunci sa se inscrie intr-un ONG care este facut in scopul acesta: AIESEC, BEST, etc. Sa se duca unde vor, dar sa nu mai stea sa ne capuseze reprezentarea, sa nu mai distruga ceea ce ar trebui sa fie reprezentare studenteasca, doar pentru ca EI nu inteleg ce inseamna asta.

Iata ultima isprava care vine din partea Presedintelui Ligii AC, Vilcea Mihai. El a inteles un lucru: daca se comporta precum indivizii de la Liga Mecanica despre care am tot vorbit in articolele de pe acest Blog, are succesul asigurat. Ce inteleg ei prin succes? Sa se indeparteze cat mai mult de studenti si sa se apropie cat mai mult de Conducerea UPT (Robu&Team). Acesta este visul tuturor parvenitilor din Ligi si vor sa il implineasca indiferent ce ramane in urma lor.
In urma unui mesaj trimis pe grupul Info_Cospol:Se pare ca nu am fost pe gustul noului Catana:Si astfel, am fost exclusi de pe un grup care se vrea de "informare" a studentilor. Un grup pe care au intrat peste 200 de studenti care cautau sa fie informati, nu indoctrinati de catre o mana de indivizi care au confiscat "reprezentarea" studenteasca.
***"Felicitam" pe aceasta cale studentii Facultatii AC care s-au ales cu un astfel de Presedinte de Li[n]ga. Daca celor din actuala conducere a Ligii Mecanica le-a venit vremea sa plece in treburile lor si sa dea o sansa acesteia sa fie altceva decat o sluga la curtea UPT, observam ca Liga AC vine puternic din urma prin Vilcea Mihai si nu o sa lase prea mult locul de sluga liber.
Acesta este blestemul nostru de care vorbeam la inceputul articolului: mereu cand vor pleca niste nesimtiti care au facut totul pentru propriul lor interes, vor veni altii cel putin la fel de neispraviti.

16 comentarii:

Anonim spunea...

Macar tie ti-or dat accept pe grup... eu am fost respins dupa ce am primit invitatie :))

Anonim spunea...

Daca le spui adevarul, nu te cred.
Daca le desenezi adevarul, nu te cred.
Daca pe prezinti adevarul, nu te cred.
se pare ca nu vor sa accepte adevarul sau traiesc intr-o realitate fantasmagorica, imaginata doar de ei :)

Anonim spunea...

Nu inteleg de ce te plangi. Mi se pare perfect normal sa iei ban pentru acel mail cel putin idiot pe care l-ai trimis. Ii provoci intr-una, primesti cate una peste bot si apoi urli si te scandalizezi pe blog. Iti meriti soarta. Critica-i cand ai motive si argumente, nu aiurea cand ai tu chef. Chiar si daca ai avea dreptate, metoda folosita de tine cu acel mail e idioata, inutila si nu ai avut alta intentie decat sa ii provoci la scandal. "Adevarul" nu asa il comunici cuiva.

Anonim spunea...

hai ca acum era si el anu I si acum termina anu II, era prea mic, nu stia cum merg treburile.

Anonim spunea...

Pentru anonimul care nu intelege de ce "ne plangem": regretam ca oameni ca tine care nu inteleg lucruri elementare ne citesc Blogul.

E-mailul trimis pe acel grup a fost ca raspuns la unul din e-mailurile PUBLICITARE trimise de catre presedintele ligii de la mecanica. De ce "publicitar"? Pentru ca nu rateaza nici o ocazie pentru a servi celor peste 200 de useri ai grupului linkuri catre site-ul ligii sale de unde castiga un ban in plus prin anunturile Google. Acest lucru ni se pare cel putin revoltator si l-am detaliat in unul din articole.

Mai mult de atat, semnatura imensa si stridenta pe care o foloseste acest presedinte de liga la toate e-mailurile pe care le trimite se constituie intr-un alt argument ca odata ajuns intr-o liga mintea ti-o ia razna. Daca el este mic si neinsemnat, macar numele vrea sa ii fie scris mare si cu rosu.

Anonim spunea...

m-ai facut curios, as vrea sa vad si eu cum arata semnatura lu Ca(s)tana :P

Anonim spunea...

Nu regreta...Pentru ca majoritatea care il citesc nu inteleg aceleasi sau alte lucruri elementare. De aia are blogul succesul pe care il are. ;)

Anonim spunea...

Cei mai multi care au primit bilete in tabere sunt de la LIGA. ce sa faci au un punct in plus fata de cei care invata...C
1 pe cei din liga nu i-a ales nimeni decat ca se aleg ei intre ei
2 faceti campani cu fluturasi la cei din anul 1 si le explicati despre ligi

Anonim spunea...

voi deja cadeti in penibil rau de tot. va legati pana si de o semnatura. get a life si nu mai postati prostii pe blog.

Anonim spunea...

baaa nu e vorba de semnatura in sine...e vorba de cat duce pe cineva capu sa isi faca o astfel de semnatura

Anonim spunea...

eu cred ca ar fi mai util sa pui mana pe cate o carte cateodata si sa mai lasi conspiratiile deoparte. deja o dai in otv si in lazarus

Anonim spunea...

Corecta observatie, acest blog e OTV in talpi, doar ca in loc de Elodia subiectul e putin largit: Catana, Bodin, Liga AC si "nedreptatile" conducerii UPT. Mai, pt. a modera un blog trebuie sa fii destept, cult, corect si cinstit. Tu esti mult prea putin din fiecare (corect si cinstit deloc, in orice caz).

Anonim spunea...

Pt a modera un blog trebuie sa iti creezi un blog... atat. Orice prost poate daca vrea, chiar si tu! Si il moderezi cum vrea muschiu' tau!

Anonim spunea...

CINSTEA si CORECTITUDINEA nu au nimic in comun cu niciuna din ligi.

Anonim spunea...

voi chiar sunteti fani otv. va place sa cautati conspiratii si sa va plangeti ca niste babute iesite la ulita din sat. cum nu sunt fan de asemenea comportament, va las in "suferintele" voastre "cauzate" de ligile din poli. numai bine!

Anonim spunea...

vali draga,

Se pare ca tu nu stii cu cine te pui si pe buna dreptate, nu stii.

Impresia mea e ca tu te pui rau cu o haita de lupi flamanzi si s-ar putea sa ajungi in burtica unuia dintre ei, sau putzintel intr-a tuturora :-).

Sfat prietenesc: fii politician si pune-te bune cu toata lumea, mai lasa atitudinea asta superioara.

Cel mai bine e sa adopti o atitudine de win-to-win resolution, altfel vai de funduletul tau.

Si asta e primul si ultimul avertisment.