sâmbătă, 14 iunie 2008

Reciprocitate

La fiecare articol mai fierbinte privitor la ligi (in special Liga de la Mecanica) apar tot felul de comentarii din partea celor vizati, care deseori sunt sterse din motive de bun simt (expresii deplasate, acuze inventate). Dupa acestea vine setul doi de comentarii ce condamna stergerea primelor: "comunistilor, nu ne lasati sa ne exprimam", "va e frica de ceea ce zicem", "adevarul doare" si alte astfel de aprecieri.
Craciun Andrei (Presedinte Liga de la Mecanica) este unul din cei (multi din ligi) revoltati de faptul ca ii sunt sterse comentariile de pe acest Blog. Intamplarea face ca si el sa aiba un blog (nu stiati bineinteles), pe care conform "principiilor" lui de libertate de exprimare ar trebui sa lase orice comentariu. Sa vedem daca face asa.

Observam in imaginea de mai jos ca un articol are un comment:
Sa citim si comment-ul: Dar ce se intampla in mod "surprinzator", comentariul dispare:

***Ce ar mai fi de spus? Clasica demagogie a unor tineri din Ligi carora le-ar sta mai bine in niste partide politice. Se asteapta ceva de la "generatia tanara", se asteapta altceva in comparatie cu vechii batranogi formati in comunism. Dar ce avem in realitate? Niste indivizi care vin cu un presupus aer proaspat, batandu-se in piept ca ei nu sunt atinsi de problemele celor batrani, dar care nu au renuntat la ABSOLUT NICI O CARACTERISTICA A UNOR ACTIVISTI DE PARTID ci doar si-au perfectionat tehnicile si le-au adus up to date in 2008.

Daca va uitati cu atentie in prima imagine observati in dreapta si o coloana "Anunturi Google". Ce sunt astea? O modalitate de a face bani pe Internet profitand de click-urile celor care acceseaza pagina respectiva. Pe www.complextm.blogspot.com nu vedeti si nici nu veti vedea asemenea lucruri, chiar daca numarul de accesari al paginii noastre este de zeci de ori mai mare decat accesarile tuturor site-urilor Ligilor Studentesti din UPT adunate la un loc. La Craciun Andrei vedem aceste "Reclame", fapt ce contrasteaza puternic cu spiritul "non-profit" pe care vrea sa il afiseze.

4 comentarii:

Anonim spunea...

baga mare nu te lasa la ei :)

Anonim spunea...

:)) dar hai sa recunoastem ca si tu esti o tzara evil :P ..but then again tocmai de-asta citesc blog-ul..spui pe bune si fara ocolisuri. Keep up the good (evil) work!

Anonim spunea...

Rade ciob de oala sparta

Anonim spunea...

Vorbesti despre bun simt in articol. Esti constient ca ai jignit persoane in articolele tale? Nu crezi ca s-ar preta unei persoane cu bun simt sa vorbeasca mai civilizat? Sau tu esti indreptatit sa folosesti un vocabular tendentios?